Liv

En gratis reise og $ 6000 bruker penger er din hvis du vinner denne konkurransen

En gratis reise og $ 6000 bruker penger er din hvis du vinner denne konkurransen

Hvis du ikke har naglet ned dine planer for sommerferien ennå, vil du bli med på denne konkurransen.

World Nomads, et reiseselskap, sponser en konkurranse for to vinnere og deres følgesvenner å nyte en fire ukers, all-utgift-betalt, sommerferie.

En vinner vil reise over hele USA, og den andre vil ta veien til Europa. Begge vil komme seg rundt - og sove i - en leid campingvogn. De vil få flybillett for å ta dem hjemmefra og tilbake.

Vinnerne vil også score gratis reiserute planlegging, $ 2.500 verdt reisetrykk, opp til $ 2000 i festival billetter og reiseforsikring. Kirsebær på toppen er $ 6000 i å bruke penger for å virkelig gjøre turen så fantastisk som du kan drømme opp.

Du må være minst 18 år for å være kvalifisert for denne konkurransen. Du må også ha pass, være tilgjengelig for en fire-ukers tur en gang mellom juni og september og kunne leie et kjøretøy (eller velg en reiseselskap som kan).

For å delta i konkurransen må du skrive (i 500 tegn eller mindre) hvorfor du er den perfekte veien kriger for dette eventyret. Dommere velger vinnerne basert på hvor kreative, originale og velskrevne svarene er.

Oppføringsperioden avsluttes 10. april, så besøk denne nettsiden for å søke nå. Vinnerne blir kunngjort 1. mai.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar