Penger

Tenker på å selge Avon eller Beachbody? Her er hva du trenger å vite

Tenker på å selge Avon eller Beachbody? Her er hva du trenger å vite

Du har hørt om skjønnhetsselskaper som Avon og Mary Kay, og du har sikkert deltatt i et Tupperware-parti på et tidspunkt i livet ditt. Kanskje du har tenkt på å bli involvert.

Men er det faktisk mulig å tjene penger hos disse direkteselskapene?

Vel, en ting er sikkert: Den direkte salgsindustrien blomstrer. Det bringer inn over USD 36 milliarder i amerikanske salg årlig, og mange bedrifter hevder at selgerne tjener heltidsinntekter.

Tiltrukket av fleksibilitets- og inntjeningspotensialet, flokker mange (spesielt hjemmeværende foreldre) for å registrere seg. Faktisk var over 20,2 millioner mennesker involvert i direktesalg i 2015.

Kalie Mayer bestemte seg for å bli en Beachbody-trener, etter å ha mistet 20 pund med et treningsprogram og treningsprogram. Hun liker hennes nybegynne karriere i direkte salg.

"Du er alltid oppfordret til å bli bedre deg selv," forklarer Mayer. "Du belønnes økonomisk og sosialt. Ditt inntektspotensial er i dine hender, og livet ditt er ditt for å designe. Jeg har aldri hatt en "jobb" sånn. "

Selv om det høres bra ut, advarer noen næringseksperter og tidligere direktesalgspersoner om at enkelte selskaper ikke er mulighetene de hevder å være - så langt som å kalle dem pyramideordninger og svindel.

Er det for et direkte salgsselskap en god måte å tjene ekstra penger? Og hvis ja, hvilken skal du velge?

Her er hva du trenger å vite:

Hvordan tjene penger med et direkte salgsselskap

Først vil du registrere deg for å bli en representant med firmaet ditt valg. Etter å ha betalt en registreringsavgift, vil du motta prøveprodukter og markedsføringsmateriell.

Det er da din jobb å selge produktene. De fleste representanter gjør dette ved å være vert for "partier" i venners og bekjentehjem, der de demonstrerer selskapets produkter og oppfordrer folk til å bestille.

Du vil tjene en provisjon for eventuelle produkter du selger. Noen selskaper tilbyr også bonuser til toppsäljare - for eksempel gratis ferier, eller i tilfelle av Mary Kay, ikoniske rosa Cadillacs.

Men som med alle multi-level marketing selskaper, begynner de virkelige pengene å komme inn når du rekrutterer andre mennesker til å registrere deg som salgsrepresentanter.

Da vil du tjene penger når de selg en vare - og når deres rekrutter i sin tur selger noe - og så videre. Derfor hevder noen av disse selskapene at inntektspotensialet ditt er nesten ubegrenset.

Dr. Tanda Cook selger botanisk-basert helse og skjønnhetslinje Arbonne på fritiden. Hun har vært fornøyd med sin erfaring.

"Nettverksmarkedsføring er den mest briljante forretningsplanen der ute ... hendene ned," sier hun.

Når det gjelder hva du kan tjene?

"Det avhenger egentlig: Jeg kjenner folk som lager alt fra $ 500 per måned til $ 30.000 per måned," forklarer Cook. "Og begge jobber deltid, det henger bare av om du behandler det som en hobby eller en bedrift."

Er direkte salgsselskaper en svindel?

Det høres ut som en enkel måte å tjene penger på, men Market Watch peker på at direkteselskapene noen ganger kan være for gode til å være sanne.

Market Watch viser mange problemer du kan møte, inkludert å gå inn i gjeldsinnkjøpsprodukter, jobber hardt for liten inntekt og fremmedgjemmer venner ved å prøve å selge dem.

For mange bedrifter må du selge litt for å være "aktiv", og du må også betale for opplæring, brosjyrer og produkter.

Til slutt, kan du ikke tjene mye penger i det hele tatt - eller verre, du kan gå inn i gjeld. Median årlig inntekt for selgere er $ 2400, Market Watch rapporter, en figur det sier kan til og med bli oppblåst.

På den annen side virker mange representanter lykkelige med deres liv og inntekter.

"I gjennomsnitt kan en Beachbody-trener tjene noe mellom $ 100 og $ 1000 i uken som jobber deltid, sier Mayer. "Inntekt er helt avhengig av konsistens, og trenden er vanligvis at det tar omtrent et år å bygge opp en jevn inntekt ... [Vi lager] neste generasjon millionærer."

Jamberry Nail Wraps konsulent Talia Starkweather-Jones legger til, "Hva de ikke forteller deg i litteraturen er hva en avenue for personlig vekst det kan være ... Jeg har kunnet se noe skinner i hver av mine konsulenter som de trykk utenfor deres respektive komfortsoner. "

Når det gjelder pengeraspektet, er hun enig med Mayer og Cook: "Økonomisk er det en direkte sammenheng mellom hva du legger inn i det og hva du får ut av det."

Bunnlinjen? Ta direkte salgsselskaps krav med saltkorn, og sørg for å undersøke et selskap før du registrerer deg for å jobbe for det.

Du finner mange personlige historier (både gode og dårlige) på nettet. Det er enda et helt nettsted som hevder å "fortelle den virkelige historien bak Mary Kay Cosmetics," men det ser ikke selskapet veldig positivt.

11 Populære hjemmet, helse og skjønnhetsselskaper

Hvis du er fascinert av ideen om å jobbe for et direkte salgsselskap, er det første trinnet å finne et produkt du elsker og vil glede seg over å markedsføre.Hundrevis av selskaper er der ute, så ta deg tid til å velge den rette for deg.

For å komme i gang, her er noen av de mest populære alternativene:

Avon: Verdensberømte skjønnhetsprodukter; $ 10-20 å registrere deg 40% provisjon.

31 gaver: Personlig totesekk og tilbehør; $ 99 innmelding kit; 25% provisjon.

Arbonne: Botanisk-baserte hudpleie, kosmetikk og kosttilskudd; $ 79 startpakke; 35% provisjon.

Beachbody: Vekttap og treningsprodukter; $ 39,95 for å registrere deg, og $ 15.95 per måned deretter; 25% provisjon.

doTERRA: Eteriske oljer og velværeprodukter; $ 35 registreringsavgift, og $ 25 per år deretter; 25% provisjon.

Jamberry: "Nail wraps" (neglelakk alternativ); $ 99 startpakke; 30% provisjon.

Mary Kay: Verdensberømte skjønnhetsprodukter; $ 100 startpakke; 50% provisjon.

Scentsy: Duftende husholdnings- og skjønnhetsprodukter; $ 99 registreringsavgift; 20% provisjon.

Den bortskjemt kokken: Gourmet kokekar og kjøkken forsyninger; nytt konsulentsett koster $ 159 og inkluderer $ 600 verdt av produkter; 20% provisjon.

Tupperware: Ikonisk kjøkkenutstyr; $ 99 oppstartssett; 25% provisjon.

Stella & Dot: Smykker og tilbehør; $ 199 for en startpakke som inkluderer $ 350 verdt av prøve smykker; 25% provisjon.

Er dette den rette muligheten for deg?

Er du lidenskapelig om et bestemt produkt? Liker du å samhandle med mennesker? Har du et bredt sosialt nettverk?

I så fall kan du tjene ekstra penger med direkte salgsselskaper. Bare husk å fortsette med forsiktighet, og ikke forvent for mye.

For eksempel anbefaler Mayer Beachbody coaching "til alle som er lidenskapelig om fitness, men hvem har realistiske forventninger til nettverksmarkedsføring."

Hun sier "det er ikke for alle som leter etter en rask løsning" ... [Suksess] synes bare å skje for de som er virkelig lidenskapelig om produktene, som er bevis de jobber, og som har en reell intensjon om å hjelpe andre.”

Pass på at du bare selger et produkt du virkelig elsker, og gjør mye onlineforskning før du registrerer deg. Mange av direktesalgssidene er skinnende og fulle av bilder - men sparsomme på detaljer.

Ta deg tid til å lese om andres erfaringer. Selv om du ikke er vellykket ved salg, men fremmer et produkt du bruker og elsker, kan du fortsatt kjøpe produktet til en engrospris for personlig bruk.

Når hun ble spurt om hun hadde noen advarsler for folk interessert i å jobbe med Arbonne, sa Cook: "Ja, gjør deg klar til å få livet ditt forvandlet av et fantastisk selskap med ekstraordinære mennesker."

Konsensus?

Hvis du er forsiktig med å velge et godt selskap og kvalitetsprodukt, kan dette bli din perfekte fleksible sidegig (eller heltids karriere).

Din sving: Har du noen gang jobbet for et direkteselskap før? Tror du det er en god måte å tjene penger, eller en svindel?

Opplysning: Her er en skål til de tilknyttede koblingene i dette innlegget. Må vi alle være bare litt rikere i dag.

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar