Penger

5 ting som styrer politiske kampanjer lærte meg om å være konsernsjef

5 ting som styrer politiske kampanjer lærte meg om å være konsernsjef

Fra Donald Trump til Kevin O'Leary har entreprenører som går inn i politikkens verden vært i fokus. Og det har utløst en diskusjon om hvorvidt administrerende direktører overgår til vellykkede politiske ledere.

Min reise er motsatt: Jeg dro fra politikk til administrerende direktør.

I 2004 begynte jeg på college som en statsvitenskapelig leder ved University of South Florida. Under mitt ferske år, kampet jeg for Working America. Da kontoret ble stengt etter valget i november, gikk jeg videre til Clean Water Action.

Etter hvert som mitt andre semester rullet rundt i januar, ble jeg tilbudt en kampanje og en mulighet til å jobbe med en parkobligasjonskampanje. I Texas.

Mine foreldre var ikke begeistret over at jeg ga opp min stipend og droppet ut av skolen. Men jeg tok jobben og jobbet senere på flere kampanjer i en rekke roller i de neste årene. Og du vet hva? Å jobbe med kampanjer lærte meg mye om å drive et selskap.

Her er fem ting jeg lærte av å jobbe med politiske kampanjer:

1. Hvordan selge

Som en field canvasser var jobben min til å gå gjennom døren, og utdanne folk på problemene og solgte donasjoner. Jeg hadde en daglig kvote å treffe, så jeg måtte være direkte når jeg ba om penger.

Da døren åpnet, hadde jeg om et to-minutters vindu for å gjøre en personlig forbindelse med noen. Som en sjenert, innadvendt ung fyr var jeg redd for å snakke for å fullføre fremmede.

Den dårlige delen: Jeg må snakke med 40-60 personer om dagen. Den gode delen: Jeg må snakke med 40-60 personer om dagen. Jeg hadde sjansen til å bli bedre hver gang.

Hvis jeg hadde en vanskelig utveksling, kunne jeg justere tilnærmingen min med den neste personen som svarte på døren. Jeg lærte å overvinne nervøsitet og rystende knær ved å stole på min sans for humor - det er et avvæpningsverktøy, sikkert, men det hjalp meg slapp av, også! Pluss, når jeg fikk noen til å chuckle, visste jeg at jeg hadde kjøpt meg selv en annen 30 sekunder.

Jeg ble bedre til å lese folk, knyttet til dem og reframing spørsmålet mitt. Jeg antok også støtte - at personen på den andre siden av døren allerede brydde seg om problemene og ønsket å hjelpe.

Det er aldri Lett å spørre folk om penger. Men mange år med bearbeidelse bidro til å bygge tilliten min da jeg solgte i dag.

2. Hvordan bygge en bedrift

På kampanjesporet var jeg aldri på samme sted for lenge. Arbeidet med den rimelige omsorgsakten i 2009, for eksempel, begynte jeg i Ohio, dro ned til Virginia i noen uker og kjørte deretter til Louisiana. Min tidsplan hengslet på kampanjens behov og ville endres tilsvarende.

Med hvert trekk til en ny by kom et nytt kontor. Da jeg ble en feltdirektør, måtte jeg gjøre alt fra å sette opp et kontorlokale for å ansette ansatte for å navigere arbeidslover som varierte fra stat til stat. Det var mye arbeid på kort tid - og et kontor kan bare vare et par måneder!

Jeg skjønte ikke det på den tiden, men jeg bygde mini-oppstart. Samler og skaler et lag raskt? Disse ferdighetene kom til nytte da jeg grunnla min egen virksomhet og måtte budsjettere for et kontor, bygge et lag, gjøre lønn og administrere fordeler som en scrappy gründer.

3. Hvordan leie

Det er et uendelig behov for canvassers i kampsesongen. Jeg vil rutinemessig plassere annonser på Craigslist, i aviser og på jobbsider. Jeg ville sette opp intervjuer for omtrent halvparten av respondentene; derfra vil 50-60% faktisk komme opp. Etter seks år hadde jeg utført mye av intervjuer.

I løpet av denne tiden lærte jeg virkelig hva jeg skulle se etter og hvilke spørsmål var viktig å spørre. Siden disse intervjuene var fem til 10 minutter lange, måtte jeg raskt vurdere om noen hadde en god passform. To ting jeg så etter var holdning og evnen til å lære nye ferdigheter. Og i dag er de fortsatt de første tingene jeg ser etter i kandidater på The Penny Hoarder.

4. Slik gjør du Trykk

Jeg laget min TV-nyhetsdebut på et arrangement for Working America i Shreveport, Louisiana, i 2009. Vi arrangerte en begivenhet på et bussdepot med hundrevis av mennesker. Canvassers kledd opp som leger for å formidle informasjon om ACA og be folk om å skrive brev til da-Sen. Mary Landrieu.

Arrangementet fikk nasjonal oppmerksomhet. Som arrangør var det min jobb - om jeg ville at det skulle være eller ikke - å snakke med pressen.

Jeg ga mitt første on-camera-sitat under kampanjen. Jeg var det samme innadvendte barnet, men fordi jeg var lidenskapelig om arbeidet, klarte jeg å presse det til siden.

Jeg fortsetter å gjøre mediepunkter som konsernsjef. De tidligere TV-nyhetssegmentene hjalp meg til å bli komfortabel foran et kamera og levere en fordøyelig melding på kort tid.

5. Hvordan forbli ro under trykk

På grunn av timelønn og atypiske timer pleier jobber å tiltrekke seg studenter. Som regissør hadde jeg en god andel av forventede problemer, som om folk viser seg sent eller ikke i det hele tatt. Jeg har også opplevd ikke-så-gjennomsnittlige problemer, som naboer som ringer politiet på teamet mitt, eller canvassers blir syk, bitt av en hund eller truffet av en bil. Jeg var garantert å håndtere en slags situasjon hver kveld.

Det er lett å bli overveldet når du er sjefen. Men etter en stund begynte jeg å utvikle en tankegang av "Jeg har jobbet med verre før." Det har vært en nyttig påminnelse da jeg skalere min virksomhet.(Og heldigvis er ingen på teamet mitt blitt rammet av en bil siden.)

Kyle Taylor er grunnlegger og administrerende direktør for The Penny Hoarder, en av de største private finansnettstedene med 19 millioner pluss månedlige lesere. I 2016, den Inc. 5000 rangert The Penny Hoarder den 32. raskest voksende private selskapet og nr. 1 raskest voksende medie selskap i USA. Du kan lese hans siste artikkel her: "Her er nøyaktig hva vi gjorde for å forbedre vår SEO i 2016 ... og utover.”


Skrive Inn Din Kommentar