Penger

Money Girl Podcast: 3 enkle trinn for å velge riktig pensjonskonto

Money Girl Podcast: 3 enkle trinn for å velge riktig pensjonskonto

Når det gjelder å spare for pensjon, har du mange alternativer.

Det er de gode nyhetene. Og noen ganger er det dårlige nyheter.

Du vet at du må lagre for de gylne årene dine. Egentlig, du gjør. Men med alle ressursene der ute, kan det være overveldende å finne ut hvor du skal begynne.

Så, la oss prøve å forby noen av den overbelastede informasjonen om 30 minutter eller mindre.

3 trinn for å velge riktig pensjonskonto

Laura Adams fra Money Girl podcastet vil hjelpe deg med å få klarhet. I hennes siste episode, «Velg de riktige pensjonskontoene i 3 enkle trinn», tilbyr hun råd for å velge den beste kontoen - eller kontoer - basert på din situasjon.

Her er en kort oppsummering.

1. Kjenn begrensningene

Ikke alle kontoer er opprettet likt. IRS pålegger begrensninger på enkelte IRA-kontoer (Individual Retirement Arrangement). For eksempel er det en inntektsgrense for en Roth IRA og fradragsgrense for en tradisjonell IRA.

2. Utforsk dine valg

Pensjonsordninger faller inn i tre grunnkategorier: arbeidsgiver-sponset, selvstendig næringsdrivende og individuell. Eksempler på hver inkluderer en 401 (k) (arbeidsgiver-sponset plan), en solo 401 (k) (selvstendig næringsdrivende) og en tradisjonell IRA (individuel).

3. Velg dine skattetyper

Etter å ha bestemt deg for pensjonsplanen (eller planene) for deg, bestem din skattetype: tradisjonell, Roth eller en kombinasjon av begge. Din beslutning avhenger av faktorer som din inntektsskattesats ved pensjonering og hvorvidt du vil ha strafffri tilgang til kontoen din før du stanser tidskortet ditt for siste gang.

Lytt til hele episoden på Money Girl podcast og sjekk ut det medfølgende blogginnlegget for mer informasjon om pensjonskontoer.

Og hvis du vil ha noen tips til å spare penger for å spare på egget ditt, har du lykke! Lisa Rowan, seniorforfatter og produsent på The Penny Hoarder, deler et par måter du kan tjene penger på hjemme i episoden.

Kathleen Garvin er redaktør for The Penny Hoarder. Hun har for tiden nok pensjonsbesparelser til å leve i fattigdom i ett år. Du kan følge henne på Twitter @itskgarvin.

Skrive Inn Din Kommentar