Penger

Casting Call: Her er hvordan å være en betalt ekstra i de nye "Avengers" -filmene

Casting Call: Her er hvordan å være en betalt ekstra i de nye "Avengers" -filmene

Hvis en film har et enkelt romskip eller superhelt, kan du satse på ditt siste stykke popcorn, kjæresten min kommer til å få meg til å se det.

Og blant alle kappene og krasjene, innrømmer jeg Marvels Avengers-filmer har nok vært mine favoritter. (Det kan ha noe å gjøre med min teensy-lille crush på Iron Man ...)

Føl deg på samme måte? Deretter får du rumpen til Atlanta, hvor Marvel er casting lokalbefolkningen å være statister i de neste to "Avengers" -filmene.

Hvordan bli kastet som en ekstra i "The Avengers"

Marvel vil begynne å filme over hele Georgia i januar 2017, ifølge Central Casting Georgia.

For å auditionere for "ulike bakgrunns- og stand-in roller", må du besøke byråets Atlanta-kontor hver ukedag mellom 10:00 og 14:00.

"Ankomme tidlig," annonsen sier, som "de som kommer sent kan bli vendt bort."

Ta med "dokumentasjon for å fullføre I-9-skjemaet ditt", og vær forberedt på å ha bildet og størrelsene dine registrert.

Ingen betaling eller erfaring kreves for å registrere. Roller inkluderer stand-ins, bildedoblinger og bakgrunns talent.

Hvis kastet, får du betalt - men noteringen avslører ikke hvor mye. En tidligere film-ekstra sa at de fleste roller betalte $ 64- $ 100 per dag.

For mer informasjon, Klikk her eller ring 404-920-8011.

Lykke til! Og hvis du møter Tony Stark - eller, for å være ærlig, Thor - la han få vite at han er velkommen til å filme i Florida når som helst.

Din sving: Er du en "Avengers"? Vil du prøve?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar