Liv

Ikke glem de brune medlemmene av familien når du forbereder deg på en katastrofe

Ikke glem de brune medlemmene av familien når du forbereder deg på en katastrofe

Hver stat eller region har sine egne versjoner av dårlig vær og naturkatastrofer - alt fra brann og tornadoer til jordskjelv og flomoverflater.

I Florida (og gjennom mye av de sørlige, kyst- og tropiske områdene i USA) er det orkanens sesong, som begynner 1. juni og varer i seks måneder.

Den 2017 orkansesongen var spesielt fryktelig, noe som førte til at mange mennesker flykte hjem, og etterlot alt de ikke kunne bære mens de evakuerte.

Dessverre forlot mange også sine kjæledyr bak, fanget i boliger truet av stigende flodvann eller festet til telefonpoler eller gjerder.

For de som tok sine dyr med dem, var det en kamp for å arrangere siste øyeblikkers reise eller arrangementer med lyskilder som ville tillate kjæledyr.

Pluss, siste øyeblikk omsorg, ombordstigning og forsyninger kan være svært overpriced.

Men med en annen orkan sesong truende, og med de andre forskjellige, men alt for hyppige truslene fra Mother Nature vi har sett på nylig, er det viktig å ha en handlingsplan for når katastrofen rammer - og det bør være en som involverer kjæledyrene dine .

Forbered deg på å ta vare på kjæledyret ditt under en nødsituasjon

Det er en god ide å begynne å forberede seg for å holde deg selv, din familie og kjæledyrene dine trygge i begynnelsen av beredskapsperioden ditt område står overfor. Disse tipsene fra PetsWelcome.com kan hjelpe.

Forbered et kjæledyr nødsituasjonssett

Når du setter nødsituasjonen sammen for deg selv og husstanden, ikke glem å sette et nødsituasjonssett sammen for dine furrige venner også. Du bør ha denne pakken praktisk om du tror du vil evakuere hjemmet ditt eller ikke.

Her er hva kjæledyret ditt nødsituasjonskit bør inkludere:

 • En krage og ID-koder med navn og kontaktinformasjon (hvis dyret ikke bærer en regelmessig).
 • Medisinske koder og oppdaterte poster (i en vanntett pose eller ermet).
 • Medisiner (veterinæren din kan kanskje gi deg ekstra forsyning hvis kjæledyret ditt avhenger av stoffene for å overleve) og et kjæledyr førstehjelpsutstyr.
 • Nåværende bilder av kjæledyret ditt for å hjelpe deg med identifikasjon hvis du blir skilt.
 • Noen få eksemplarer av kjæledyrets fôringsvaner, bemerkelsesverdig atferd, medisineringstidsplan og medisinske forhold, hvis det er aktuelt, dersom kjæledyret plutselig skal legges om bord eller plasseres i pleie.
 • Et lite leketøy, pute, teppe eller seng som bringer kjæledyret komfort.
 • Mat og vann boller og ekstra mat.
 • Plastavfallsposer, lette kattull og en kullkasse av reisestørrelse.
 • En bånd, sele og reisekasse som er behagelig selv over lange perioder.

Før katastrofen streiker

Før det er forventet dårlig sesongbestemte vær eller katastrofer i ditt område, er det noen ting du bør gjøre for å sikre at kjæledyret ditt forblir trygt og godt omhyggelig.

Her er hva du skal gjøre nå, før en naturkatastrofe kommer:

 • Hvis kjæledyrene dine er forsinket for eventuelle skudd, ta dem til veterinæren nå, så du blir ikke forlatt kryptering for å gjøre en avtale mens en storm nærmer seg. Et uvaccinert kjæledyr må ikke bli tillatt i lystbusser, hoteller, boarding-anlegg eller pleiehjem.
 • Ta kontakt med hoteller, moteller og beredskapslokaler på de planlagte evakueringsruter for å sikre at de aksepterer kjæledyr. (Angi at du søker informasjon om nødevakueringssituasjoner, og de kan kanskje forklare deres "i nødstilfelle" prosedyrer og godtgjørelser.) Lag en liste over stedene som gjør.
 • Lag en liste over veterinærer eller ombordstigningsanlegg langs dine planlagte evakueringsruter dersom du er pålagt å kaste bort kjæledyrene dine når du søker ly hos familien din.
 • Hvis evakueringsplanen inkluderer å bo sammen med familie eller venner i en annen region, ta kontakt med dem for å sikre at de har det bra med kjæledyrene deres.

Ta vare på kjæledyrene dine i nødstilfelle

Hvis du må forlate hjemmet ditt, ikke la kjæledyret ditt ligge igjen.

Dyr som blir etterlatt i nødssituasjoner, sendes ofte til boliger i en annen stat eller et område eller ende opp tapt eller dødt.

Hvis du evakuerer, ikke la kjæledyret være låst i hjemmet ditt med ekstra boller med mat og vann. Du kan ikke garantere hvor lenge du vil være borte, hvor sterkt vil været påvirke hjemmet ditt eller hvordan kjæledyret ditt vil reagere når du er alene så lenge under stressende forhold.

Ikke la et kjæledyr være bundet til et gjerde, lyspost eller telefonpinne eller slå kjæledyret løs for å bevege seg fritt ute. Ikke la kjæledyr låst i en bil, på en båt eller på annen måte strandet uten håp om å rømme. Dette regnes for å være dyremiljø, og du kan bli bøtelagt eller verre.

Et kjæledyr er et stort ansvar, og en del av det ansvaret holder dyrposten beskyttet i en nødsituasjon.

Bare husk, forberedelse er nøkkelen til å holde deg selv og de du elsker (mennesker og dyr) trygt.

Grace Schweizer er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar