Penger

Hvor virkelig søte valper bidro til denne gutten Bygg en $ 40.000 / måneds virksomhet

Hvor virkelig søte valper bidro til denne gutten Bygg en $ 40.000 / måneds virksomhet

Det hele startet med Justin Bieber. (Er ikke alt, egentlig?)

Når Niels Skou hadde på seg sin "Bieber-skjorte", som var emblazonert med sangerens ansikt, ble alle ansiktene opplyst.

"Jeg kunne se hvor glad det gjorde folk," sier han. "De ville bli begeistret og se opp fra telefonen og peke på skjorten."

Kombiner den følelsen med en fervent kjærlighet til valper, og du får Skou's virksomhet: Valper gjør meg glad - som nå bringer inn $ 40.000 per måned.

Slik har det skjedd ...

Puppy T-skjorter, hva?

Hver sommer i flere år jobbet Skou for Rockstar Energy Drink, som reiser rundt i landet med musikk turer.

Selv om det var en "fantastisk jobb", ønsket han å starte egen virksomhet.

En natt på tur satte en venn ham ned og sa: "Vi kommer ikke til å forlate dette bordet før du finner ut hva du skal gjøre."

Etter å ha vært på Times Square i New York City noen dager før, hvor de opplevde de magiske effektene av Bieber-t-skjorten, landet vennene på ideen om å lage skjorter med bilder som ville gjøre folk lykkelige.

Og har alltid vært en hundelsker (Skou faktisk pleide å drømme om å starte et nonprofit som ga høreapparater til døve hunder), var valper det opplagte valget.

"Det kom alltid tilbake til valper," Skou sier.

Så i begynnelsen av 2013 kjøpte han 75 høykvalitets T-skjorter og trykte valpbilder på dem. Deretter ga han dem ut til de mest innflytelsesrike menneskene han kjente - som var i musikkbransjen, var ganske innflytelsesrik.

Til tross for hans tilkoblinger var det fortsatt en stor risiko: Skou brukte $ 5000 av besparelsene på LLC, varemerker, skjorter og trykk. Han hyret også en designer.

En av hans tidlige pauser kom da en TMZ-medarbeider hadde en på det eponymous showet.

Selv om det kanskje har dukket opp som en suksess fra utsiden, mente de høye kostnadene ved å skrive ut og markedsføre skjortene at han faktisk miste penger. Skou bodde hjemme, pakker bestillinger i foreldrenes stue.

"Vi kjempet absolutt," innrømmer han. "Vi ville ha våre skjorter i US Weekly, og da ville jeg gå hjem og spise Top Ramen."

Likevel tenkte han aldri på å slutte.

"Jeg visste bare at det ville lønne seg," forklarer Skou. "Selv om vi mistet penger, var det en god investering for meg. Folk var fornøyd med produktene vi solgte. "

Han holdt på det, men var ivrig etter å flytte ut av foreldrenes hus, så han tok imot en heltidsbemarkingsjobb.

Han sier at han "burde ha gått etter entreprenørens ting", men lokket av en jevn lønnsslipp var for sterk. Han avsluttet selv et tilbud fra investorer som ønsket at han skulle jobbe på skjortebransjen på heltid.

"Nå ser jeg tilbake," sier han, "og innser at jeg burde ha sluttet jobben for lenge siden."

En penge- og valpesplosjon

Til slutt ble valget gjort for ham: I mars 2015 ble han lagt av.

I stedet for å bli motløs, bestemte han seg for å fokusere mer på valper gjør meg glad, utvide selskapets sosiale medier og markedsføringsarbeid.

"Jeg legger mer energi i det, og som jeg gjorde, ble det større," forklarer han. "Det har vært litt over et år nå, og det blåser meg hvor det er."

For et år siden økte Skou et gjennomsnitt på $ 2000 - $ 3000 per måned, men gjorde ikke fortjeneste; nå har han et gjennomsnitt på $ 40.000 per måned.

Skjortene selges i butikker, yoga studioer og treningsstudioer over hele landet, samt på selskapets egen hjemmeside og The Chive.

"Jeg har nettopp vært fokusert på hva som må gjøres for å holde selskapet voksende," forklarer han. "Det er som tunnelvisjon - jeg tenker egentlig ikke på noe annet."

Skou har fortsatt bare en ansatt - designeren som har vært med ham siden begynnelsen.

Han kontrakterer skjæring, sying og utskrift av skjorter til andre selskaper i Los Angeles. De andre hovedkostnadene inkluderer en lagringsenhet og selskapsvogn (som er dekket i - hva mer? - valper). Han gir også en del av fortjeneste til hundrelaterte veldedighetsorganisasjoner.

Hjertet av et valpedømme

Hva er hjertet i Skous suksess?

Hvis du spør ham, er det faktum valper gjør meg lykkelige produkter gjør folk, vel, lykkeligere.

"Hvis du har noe som gjør deg lykkeligere," sier han, "du vil få noen rundt deg lykkeligere - og alle vil være i en bedre sinnstilstand."

Det har sikkert jobbet for ham.

Ser tilbake på hans mer enn tre års entreprenørreis, sier Skou: "Det største jeg har lært er at suksess ikke kommer til å skje over natten. Hver dag er som en berg-og dalbane. "

"Alle tror," Å, min Gud, jeg skal bare våkne en dag og bli vellykket, "forklarer han.

Nei, det tar lang, lang og lang tid.

Med mindre du er Justin Bieber.

Din sving: Hva ville du sette på en T-skjorte?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.


Skrive Inn Din Kommentar