Penger

Hvordan en familie sparte $ 3 642 på bleier, leker og andre babyartikler

Hvordan en familie sparte $ 3 642 på bleier, leker og andre babyartikler

Hvor mye tror du at foreldre bruker under babyens første år av livet? Den gjennomsnittlige mellominntektsfamilien skjeller ut mer enn $ 12 000 i løpet av det første året, ifølge en nylig USDA-rapport - en del av mer enn $ 245 000 foreldre vil bruke for å heve barnet til voksen alder.

Jeg vet at jeg brukte en formue etter at min sønn var født. Jeg var en ny mor, han var en masete baby og jeg ble trukket til alle produkter som lovte å roe, berolige og hjelpe ham å sove gjennom natten.

Nå har jeg to barn, og jeg har lært å fortelle forskjellen mellom viktig babyutstyr og nyfødte mellomstore lærmokasiner. (Første tips: ikke kjøp dem.)

Hvis du vil redusere kostnadene ved å heve barna dine, kan du sjekke ut disse strategiene for å kjøpe, selge, bruke og gjenbruke baby ting som hjalp familien min med å spare mer enn $ 3000.

1. Forenkle listen over Must-Haves

Du trenger virkelig ikke alle babyproduktene som blinker i dine søvnberøvede øyeboller. I huset vårt har vi aldri brukt en tørkevarmer, flaskevarmer, spesiell bleiepail eller dedikert skiftbord.

Hold deg av med å kjøpe et produkt til du vet at du virkelig vil bruke den. Du sparer penger og har mindre baby rot å reise over midt på natten.

2. Kjøp Kvalitet, Kjønn-Neutral Gear

Når du bestemmer deg for å kjøpe, kjøp kvalitetsutstyr. Noen foreldre vil være uenige med meg på dette (ser frem til å høre dine tanker i kommentarene!), Men i min erfaring, de gode tingene varer.

En baby Bjørn bouncer jeg kjøpte mer enn to år siden for $ 160 har betalt for seg selv om og om igjen som den brukes daglig av en av barna mine. Det har blitt spyttet opp og vasket en million ganger, og det ser fortsatt bra ut.

For klær, kjøp godt laget, kjønnsnutrale elementer, spesielt hvis du planlegger å ha mer enn ett barn. Disse brikkene holder opp i vasken og kan bæres igjen og igjen.

3. Kjøp brukte gjenstander

I tillegg til Craigslist, videresalgssider og Facebook-gallerier for salg av garasjer, kan du besøke garasjesalgs- og forsendelsesbutikker for å få fantastiske tilbud på ting som klær, plastlegetøy, babymonitorer, baby badekar og mange andre babyrelaterte elementer.

Hvis du kjøper brukte varer, kommer du ut, kjøp varer som kan rengjøres lett. Mange plast baby leketøy kan vaskes i oppvaskmaskinen for enkel sanitizing.

Vær oppmerksom på at det ikke anbefales å kjøpe brukt sikkerhetsutstyr, som bilseter eller barnesenger. Forbrukerrapporter har en flott sammenbrudd av hva som ikke skal brukes. Du kan også sjekke foreldre magasinens tilbakekallingsfinder for eventuelle merknader fra produsenter.

4. Spar penger på bleier

Et års forsyning av merkenavn, engangsbleier kan koste mer enn $ 1000 per år per barn, i min erfaring. Jeg endret gjennomsnittlig åtte bleier hver dag, som ved 40 cent per ble koster $ 1.168 per år. Det er et øyeåpningsnummer, men det er noen måter å skråstreke på.

Nummer én måte å spare penger på bleier er å velge klut bleier. Factoring i begynnelsen på bleiene og de løpende kostnadene for vann for å vaske dem, vil du fremdeles spare hundrevis av dollar i løpet av barnets første år og enda mer i sitt andre år.

Hvis du går engangs bleie rute, første sjekk ut måter å få gratis baby bleier. Deretter bestemmer du favorittmerket og enten delta i abonnementstjeneste eller kjøp i bulk. I vårt hus skifter vi de smuss-billige Target-merkeblærene (20 cent per ble) med The Honest Company månedlige bleiebunt (40 cent per ble, men de inkluderer fire gratis pakker med kluter).

5. Kjøp babyprodukter i bulk

Små mennesker er rotete og klebrig og krever mange produkter. Ta med de gratis prøvene av baby sjampo og lotion fra sykehuset og pediatrics kontor, og bestiller flere gratis prøver online.

Når du finner produktene som fungerer for babyens hud, kjøp dem i bulk! Jeg garanterer at du vil bruke hver unse blekekrem, baby shampoo og lotion som du tar med hjem.

6. Bruk kuponger og få rabatter

Før du kjøper et stort kjøp som et bilsete, se etter butikkuponger og kampanjekoder online. Ikke sett foten i en storboks babybutikk uten en plan og en kupong, eller du vil ende opp med en handlekurv full av gigantiske plast babylegetøy og stabler av foreldede tannkaker.

Shopping online kutter ned på impulskjøp, og du kan bruke et tilbakebetalt nettsted som Ebates for å få ca 5% av kjøpesummen tilbake i lommeboken din.

7. Amming

JegHvis du er villig og i stand til, prøv å pleie barnet ditt. Det er ikke gratis (du trenger fortsatt brystpumpe, pleiebrød, etc.), og det er en investering av tiden din, men du kan spare minst $ 1500 på ett år sammenlignet med kostnaden av formelen.

Mange helseforsikringsselskaper dekker kostnaden for brystpumper av sykehuskvalitet, så sjekk med leverandøren din. Til slutt er alle sykepleieforetak skattefradragsberettigede som medisinske utgifter i henhold til IRS, så lagre kvitteringene dine.

Velge formel for barnet ditt? Slik sparer du penger på merkenavn babyformel.

8. Lag din egen baby mat

Kjøper krukker eller pakker med baby mat kan virke billig, men kostnadene legger til.Å lage din egen økologiske applepuré koster rundt 20 cent per unse. Økologisk applepuré i butikken koster ca 50 cent per ounce. Hvis barnet ditt spiser tre unser om dagen, kan du spare 27 dollar i måneden på baby mat ved å lage maten hjemme.

9. Lån bøker

Hvis du ikke har et bankkort, ta deg til et bibliotek!

Sikker på at det er morsomt å ha din egen personlige samling barnebøker, men hvis du leser til barna dine hver kveld, er sjansene gode du vil lese Hvis du gir en mus en kake 300 ganger på ett år. Oppdater ditt repertoar ved å sjekke ut biblioteksbøker. Det blir morsomt, nytt og GRATIS.

10. Selg dine ting

Når barnet ditt er klumpete lår ikke lenger passer i det spesielle "gulvsetet", send det videre til neste forelder som kan bruke den.

Jeg selger ting på Craigslist og på en regional Facebook-videresalgsside, og denne mamma gjorde $ 600 selger varer i hennes Facebook-garasjesalgsgruppe! Hvis varen er i god stand, kan du typisk få tilbake ca 40% av det du betalte for det nye.

Din tur: Hva er din favoritt måte å spare penger på utstyr og nødvendigheter for babyen din?

Emily DiFrisco er mor til to små mennesker og en freelance skribent som bor i Chicago, Illinois.

Skrive Inn Din Kommentar