Liv

Airbnb samler skatter på flere steder for å holde gode byer

Airbnb samler skatter på flere steder for å holde gode byer

Airbnb er en vidunder av den moderne tiden - folk som er vert for folk, som gir mer rimelig reise samtidig som de gir et mer intimt blikk på de daglige gåtene på kulturer rundt om i verden.

Så kult.

I løpet av de siste par årene har imidlertid Airbnb opplevd noen opposisjon - hovedsakelig fra destinasjonsbyer som er mindre enn fornøyd med bookingtjenesten for å ta forretninger vekk fra turistnæringen sin og alvorlig påvirke hvor mye byene kan samle inn i hotell- og turistskatter .

Airbnb kjempet først tilbake, men da bestemte man seg for en bedre strategi ville bare være for å overholde lokale myndigheter. Nå samarbeider selskapene med dem for å sikre at selskapets verter og gjester betaler sin rettferdige andel av hotell- og turistskatter.

Hvis du ikke kan slå ...

Airbnb nylig annonsert som starter 1. mai, vil det legge til ytterligere 10 amerikanske byer og fylker, hele Texas og 31 byer i Frankrike til listen over skattepliktig destinasjoner.

Det betyr at Airbnb vil ha avtaler med mer enn 275 jurisdiksjoner, som selskapet sier betyr at de samler inn mer enn 240 millioner dollar i innsamlede og overførte skatter rundt om i verden.

Skatter varierer sterkt av sted, så det er vanskelig å si nøyaktig hvor mye mer du bør forvente å betale. Men denne endringen vil ikke bety noen dramatiske endringer i måten du bruker på Airbnb.

Et blogginnlegg publisert i firmaet sier at det nye systemet "sikrer en strømlinjeformet prosess for vertssamfunnet og letter den administrative byrden for statlige og lokale myndigheter."

... Bli med 'Em

Airbnb, som opererer i mer enn 65 000 byer i mer enn 191 land, planlegger å fortsette å etablere slike avtaler med byer over hele verden i de kommende årene.

Her er en fullstendig liste over de byer hvor Airbnb for tiden samler innkvarteringsskatter. Du kan sjekke for å se om din neste destinasjon er på listen!

Og hvis du sliter med noen store wanderlust, men har behov for reiseinspirasjon, sjekk ut disse utrolige (og rimelige!) Airbnb's i hver stat.

Hvis du har et ekstra soverom (eller kanskje bare en bakgård og et telt!) Her er noen tips for å hjelpe deg med å få ekstra penger ved å leie ut plass på Airbnb.

Din sving: Fortell oss om din favorittopplevelse i en Airbnb!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun drømmer for tiden på sin neste store tur - og det vil definitivt medføre et opphold på Airbnb!

Skrive Inn Din Kommentar