Penger

Denne Skrive Spesialitet kan betale opptil $ 100 / time. Slik kommer du i gang

Denne Skrive Spesialitet kan betale opptil $ 100 / time. Slik kommer du i gang

En av mine første jobber ut av college jobbet på et nonprofit, organisere et etterskoleprogram og støtte programmet bak kulissene.

Det var et lite kontor, så de fleste prosjekter var avhengig av en all-hands-on-deck mentalitet. Mine roller inkluderte fundraiser, frivillig koordinator, arrangement planlegger og sosial media manager.

Til slutt, falt skriving falt i fanget mitt også ... og nå er det min heltidsvirksomhet.

Kan det også passe deg? Slik blir du en stipendiat.

Hva er Grant Writing?

Granting er prosessen med å utvikle en detaljert søknad om finansiering fra en bestemt enhet.

Du gjør i hovedsak argumentet om at ideell arbeid fortjener finansiering, og du gjør det ved å vise organisasjonens tidligere suksesser, detaljer om nåværende og fremtidige planer, kompetanse og overordnet evne til å forandre verden. Ved å vise ut hva ideen din kan gjøre, hjelper du funneren å forstå hvordan du vil bruke dollarene og hvilken innvirkning de vil ha på verdens problemer.

Jeg hadde alltid blitt trukket til veldedighetsarbeid, fra Habitat for Humanity bygger til alternative spring break turer på college, og for å skrive, så kombinasjonen virket som en perfekt passform for meg. Jeg undersøkte nye tilskuddsmuligheter fra lokale stiftelser, forsket data og studier for å sikkerhetskopiere organisasjonens tilnærming til å endre verden, og fanget essensen av våre programmer og hvorfor vi fortjente finansiering.

Det var hardt arbeid, og det er det fortsatt. Bare rundt 1 av 10 søknader om tilskudd godtas, selv ved større ideelle organisasjoner som er husstandsnavn. Det er en konkurransedyktig arena, og oppgaven har sin andel av frustrasjoner.

Men tålmodighet og innsats resulterer i givende suksesser - for deg og de ideelle organisasjonene du jobber for.

Over tid skjønte jeg at det var en stor etterspørsel etter kvalifiserte, vellykkede stipendiater. Mange nonprofits outsource arbeidet fordi de ikke har nok volum for å rettferdiggjøre å ansette noen i huset. Jeg tok den nugget og gikk solo, bygde en stipendskrivervirksomhet som nå sysselsetter syv forfattere.

Hvordan bli en stipendiat

Hvis du er en sterk teknisk forfatter med en lidenskap for veldedighet, nonprofit grant skriftlig kan være et verdifullt felt å utforske. Det er veldig etterspurt, men arbeidet krever noen ekstremt spesifikk erfaring.

For å bli stipendforfatter, bør du først få en betydelig mengde ideell opplevelse. Grantskriving innebærer å snakke kompetent om den indre driften av ideen og dets programmer, så du vil sørge for at du er velbevandret på disse områdene.

Ethvert nonprofit-arbeid vil hjelpe deg å få erfaring, fra frivillig arbeid på et kontor til å jobbe med en innsamlingsaksjonskampanje for å fungere som prosjektleder for et bestemt program. Enda bedre, sitter på et styre for en lokal ideell, og tilbyr et annet kompetanseområde du kan ha: regnskap, lov, forretningsutvikling, innsamling av penger, etc.

Ta din ekspertise og interesser og bruk dem som måter å åpne dører for ideelle arbeidsforhold av noe slag. Denne erfaringen vil hjelpe deg med å bedre forstå det indre arbeidet til en ideell, som vil tjene deg som en skribent som skal inkapslere en ideell styrke i hvert av disse områdene.

Du vil også være godt rustet til å veilede kundene dine på måter de kan forbedre sin virksomhet på, og dermed bedre konkurrere om tilskudd, og - like viktig - dømme når en potensiell klient ikke er godt egnet til å forfølge tilskudd.

Derfra vil du selvsagt gi skriftlig erfaring - et betydelig beløp.

Det er masse klasser og bøker om emnet, selv sertifiseringer du kan forfølge. Og det er generelt lokale grupper av innsamlingsprofessorer som tilbyr konferanser, treninger og faglige utviklingsmuligheter. Alle disse ressursene vil gi deg den kunnskapen du trenger for å være en sterk bidragsforfatter og en nyttig konsulent til dine fremtidige kunder.

I tillegg til å jobbe som en intern stipendiat, tok jeg så mange klasser som jeg kunne for å finpusse mine ferdigheter. Jeg forfulgte online stipendskurs klasser, webinars om alt nonprofit, konferanser dedikert til å gi skrift og til innsamling, og mer.

Endelig, begynne å bygge en bedrift. Utvikle et nettsted, markedsføringsmateriale, et visittkort, en e-post signatur og lignende. Leder til ideelle organisasjoner for nettverk og møt så mange som du kan for å få ordet ut om virksomheten din.

Mange nonprofits ser også etter frivillige stipendforfattere, som er en fin måte å få erfaring på og kanskje tjene henvisninger.

Hvor mye gir Grant Writers Make?

Grunnskrivere i mindre markeder kan belaste mellom $ 30 og $ 40 i timen.

Men i større markeder, på mer sofistikerte prosjekter, og som du får erfaring, avgifter kan klatre til $ 70 til $ 100 i timen.

Noen tilskudd skrive jobber er korte og søte, og du fakturerer for bare to eller tre hundre dollar. Men etter hvert som du får erfaring og klatre i stigen, kan du begynne å skrive detaljerte søknader til føderale myndigheter som kan bringe inn flere tusen dollar en pop.

Mine første år med stipendskriving involvert mye lavt hengende frukt og lavt betalende konserter. Kombinert med andre skriveprosjekter, tjente jeg bare rundt $ 35.000.

Rask fremover nesten et tiår, og det nummeret er cresting $ 80,000. Min virksomhet er blomstrende, og jeg har flere gjenta klienter, en hær av forfattere som hjelper meg med mine prosjekter, og en komfortabel inntekt.

Din sving: Er du interessert i å bli stipendforfatter?

Megan Hill er en Seattle-basert frilansskribent og administrerende direktør for Profesjonell Grant Writers, et team av ideell eksperter og utviklingsprofessorer som arbeider med veldedige organisasjoner over hele verden.

Skrive Inn Din Kommentar