Penger

Denne kvinnen tjener penger på fast eiendom mens du reiser verden

Denne kvinnen tjener penger på fast eiendom mens du reiser verden

Investering i eiendom og reiser virker ikke som om de går sammen. Hvordan kan du klare å renovere, leie eller administrere en investeringseiendom når du bor over hele landet, eller er du eventyrlig over hele verden?

Gode ​​nyheter: Du kan. Traveller og eiendomsmagasinet Paula Pant deler sine eventyr på bloggen hennes, Afford Anything, hvor hun noterer seg at hun har opptil syv utleieboliger.

I stedet for å grave inn i gips og støv i uker på slutten, forklarer Pant hvordan hun styrer sine egenskaper fra hvor hun er i verden. Her er en titt på laget hun bygde for å få det til å fungere.

Administrere investeringseiendommer fra Afar: Bygg et pålitelig team

Tre viktige spillere gjør Pants investeringer vellykkede mens hun er på veien.

1. Entreprenører

Pant beskriver tekstmeldinger og fotoutvekslinger med sine entreprenører som renoverer sine eiendommer på en måte som passer til budsjettet, men vil maksimere avkastningen på sluttproduktet. Noen ganger setter hun ikke engang foten i en eiendom mens en renovering pågår.

Ved å ansette en entreprenør, stoler hun, Pant vet at arbeidet vil bli gjort - og gjort bra - uten hennes direkte tilsyn.

2. Eiendomsforvaltere

Noen ganger er det verdt å investere i en mellommann. Pant beskriver å ansette en eiendomsforvalter etter en telefonhøring. Hun signerer kontrakten elektronisk og holder faner på eiendommens behov via e-post.

Eiendomsforvaltningsselskapet gjør alt nødvendig vedlikehold, som å rengjøre takrenner, og sender bilder til Pant når oppgavene er fullført.

Selv når hun eventyrer seg rundt i verden, vet Pant at eiendommen hennes er i gode hender.

3. Tech Tools

Pant strømlinjeformet hennes system for søkere av søknader, signering av leiekontrakter og innsamling av leiebetalinger ved å registrere seg for Cosy, som er gratis. Hvorfor håndtere papirarbeid og frimerker når du kan bruke nettene på nettet?

Gjør jobben nå for å nyte fordelene senere

"Passiv [penger] er ikke gratis penger," Pant forklarer. "Det er preget av å jobbe hardt i dag, slik at du kan nyte fordelene i fremtiden."

Ved å organisere og effektivisere måten hun forvalter sine utleieeiendommer på - og bygge relasjoner for å hjelpe henne - ser Pant tilbake på investeringen hennes (noen ganger fra noen fjerntliggende øyer eller fjellkjeder).

Besøk Afford noe for mer eiendomsadministrasjonsdetaljer og massevis av bilder fra Pants investeringsreise.

Din sving: Har du en investeringseiendom? Hvordan klarer du de daglige behovene til eiendommen?

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Baltimore.

Skrive Inn Din Kommentar