Penger

8 gratis verktøy for å hjelpe deg med å lære et nytt språk

8 gratis verktøy for å hjelpe deg med å lære et nytt språk


Fra å utvide datingpoolen din til å hjelpe deg med mer penger og øke jobbmulighetene, har det å være mange fordeler å lære et fremmedspråk. Du kan kommunisere bedre når du reiser, gjør nye venner lokalt, hold hjernen aktiv og bedre forstå verden rundt deg.

Noen jobber vil betale deg for å lære fremmedspråk, og i mange yrker kan du tjene mer hvis du er tospråklig, blant annet å jobbe for regjeringen, praktisere lov og undervisning eller veiledning. Uansett hvilken jobb du har, viser nylig forskning at det å lære et andre språk kan hjelpe deg med å tjene om lag 2% mer hvert år - noe som kan øke til nesten $ 70.000 ved pensjonering, takket være sammensatt interesse.

Klar til å begynne å lære et nytt språk? Registrering i et intensivt kortsiktig program kan være dyrt og vanskelig å passe inn i timeplanen din hvis du allerede er i arbeidsstyrken. De intensive otte-ukers sommerkursene som tilbys på Beloit College koster like under $ 8,000. Immersjonsopplevelser er en fin måte å lære språket som en morsmål, men du kan ikke ha tid til å tilbringe en sommer i et annet land. Og hvis du ikke er sikker på hvilket språk du vil lære eller ikke er sikker på at du vil holde fast med det på lang sikt, vil du sannsynligvis ikke synke hundrevis eller tusenvis av dollar til hjemme-studiekurs som samler støv.

Heldigvis kan du lære et nytt språk uten å forlate skrivebordsstolen eller sofaen. Her er noen av de beste ressursene for å hjelpe deg å lære et fremmedspråk gratis.

1. Levende mokka

Med en gratis Live Mocha-konto får du tilgang til leksjoner på mer enn 35 språk. Når du er ferdig med leksjonene, send inn arbeidet ditt for personlig tilbakemelding fra andre medlemmer av fellesskapet, inkludert lærere, morsmål og språkeksperter.

I tillegg til oppmuntring til å fortsette, kan denne tilbakemeldingen inneholde informasjon om kulturen, ekstraøvelser og minikurs samt taletips. Når du mestrer innholdet i gratis seksjonen, kan du velge å betale en liten avgift for å få tilgang til premiummaterialer, eller tjene poeng ved å hjelpe til med å vurdere andre medlemmers arbeid.

2. Lær et språk

Lær et språk tilbyr mer enn 1400 gratis interaktive flashcards for å hjelpe deg med å utforske 19 språk og lære det viktigste vokabularet. Flashkortene inneholder 350 verbs pluss slang, hilsener og overlevelsesuttrykk, slik at du kan gjøre et godt førsteinntrykk når du legger dine nye ferdigheter i bruk.

3. MyLanguages

Vil du lære et mer uklart språk? MyLanguages ​​kan være stedet å starte; Siden tilbyr gratis innhold for et stort antall 95 språk. For hver enkelt finner du sider som er dedikert til språketes alfabet, tall, nyttige setninger, vanlige emner, grammatikk, lydklipp og en ordbok.

4. Podcaster

Da jeg ventured utenlands for å jobbe i utlandet, ønsket jeg å lære språket i mitt eget tempo og bekvemmelighet. Jeg fant en gratis podcast jeg lyttet til mens jeg trente, lagde mat, sitter på kontoret mitt og rengjorde huset.

Mens mange av disse podcaster er bundet tilbake til et betalt abonnement, kan nybegynnere få mye verdi fra det frie innholdet alene. Et raskt søk i iTunes hjelper deg med å finne språkinnlæringspodcaster og generelt innhold på målspråket ditt.

Benny Lewis, som er kjent for sin evne til å bli konversasjonelt flytende i tre måneder, anbefaler gratis språklære podcaster fra Innovative Language. For flere alternativer, sjekk ut denne listen med 10 podcaster, med både språkspesifikke podcaster og de som er av interesse for enhver språklærer, fra The Guardian.

5. Offentlige biblioteker

OK, du må først gå ut av huset, men det er en liten pris å betale for å få kostbare språkundervisningsmaterialer gratis i to eller tre uker av gangen.

Ditt offentlige bibliotek har sannsynligvis hyller av materielle materialer, inkludert skrivebøker, lyd-CDer og DVDer. Bevilget, et bibliotek med småbyer vil ikke ha så mye å tilby som en i et storbyområde, men du har ikke lykke ennå. Du kan vanligvis få tilgang til katalogen for hele bibliotekskvarteret og be om materialer gjennom interlibrary lån. I tillegg begynner flere biblioteker å tilby online tilgang til lydbøker og -materialer, inkludert språklæringsprogrammer som Rosetta Stone og Pimsleur. Be en bibliotekar for å hjelpe deg med å registrere deg i nettkatalogen, slik at du kan laste ned lydfiler til din datamaskin eller mobilenhet.

Language Apps

Studer deg på farten med disse språklæringsappene for smarttelefonen eller nettbrettet.

6. Duolingo

Duolingo hjelper deg å lære et av 13 språk alene eller med venner. Teamet bak appen jobber for å legge til nye språk også, med syv i øyeblikket i "utheving" -modus.

Denne appen er gamification på sitt beste, siden du jobber for å fullføre nivåer og vinne konkurranser, noe som gjør det svært vanedannende. Men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting; en studie viser at bare 34 timer med å studere med Duolingo svarer til et 11-ukes universitet klasserom.

7. Memrise

Memrise har ni språk pluss datateknikk og ingeniørkurs. Den har et morsomt hagelignende tema; Ord som du fortsatt lærer er ledsaget av en grønn stilk, mens de du har mestret, har en fullt blomstrende blomst.

Velg mellom en rekke kurs på målspråket ditt, og tjen så poeng mens du jobber deg gjennom øvelsene. Kontoer er gratis, men for en liten månedlig avgift kan du få en premium-konto som analyserer ytelsen din og gir ekstra øvelser.

8. Busuu

Busuu sier at den har verdens største sosiale nettverk for å lære et språk, med rundt 50 millioner brukere over hele verden lærer 12 språk gjennom interaktive øvelser. Som du forventer, tilbyr deres premiumkonto noen få ekstra funksjoner for en beskjeden månedlig avgift. For språk er appen ennå ikke dekket, det er et forum for morsmål og elever å snakke.

Din sving: Hva er dine favoritt gratis eller billige ressurser for å lære et nytt språk?

Charlotte Edwards er en freelance personlig økonomi og foreldreforfatter, hvis arbeid har dukket opp i Innkomster i utlandet, International Living, Hawaii Parent and My Kids 'Adventures. Hun er kona til en stor penny-pinching fyr, og mor av to kiddos som lærer om å spare og klare utgifter ved å tjene provisjon for husarbeid.

Skrive Inn Din Kommentar