Penger

Slik får du betalt for dine gode karakterer

Slik får du betalt for dine gode karakterer

Hvordan vil du bli betalt for gode karakterer neste semester? Vel, det er mye enklere enn du kanskje tror. Nei, det innebærer ikke bestikkelse fra gode ol, mor og pappa heller. Det krever ett besøk på et nettsted som heter Ultrinsic. Grunnlagt i 2008 av Jeremy Gelbart og Steven Wolf, gir incentivbasert programmet elevene muligheten til å registrere seg for en konto, sette målkvaliteter og velge kontantinnskudd basert på deres individuelle læringsmål.

Registrering er en Breeze

Registrering av nettstedet er gratis og enkelt. Om noen sekunder kan du fylle ut det sikre online skjemaet og få betalt for gode karakterer. Det er så enkelt. Den eneste fangsten er at du må være på en av høgskolene eller universitetene som er oppført på nettstedet. Hvis ditt akademiske institutt ikke er oppført, kan du registrere deg for e-postvarsler som forteller deg når skolen din endelig har kommet ombord.

Komme i gang slik at du kan få betalt for gode karakterer

Det er fire måter du får betalt for gode karakterer gjennom Ultrinsic. De er:

Kursusincitamenter. Studentene kan velge kontantinnskudd og målklasse for å finne ut hvor mye penger Ultrinsic vil bidra til deres incitament.

Multicourse Incentives. Studentene kan velge kontantinnskudd og målklasse for hvert kurs de tar for å finne ut hvor mye penger Ultrinsic vil bidra til deres incitament.

Semesterincentiver. Studentene kan velge kontantinnskudd og målrette GPA for å finne ut hvor mye penger Ultrinsic vil bidra til deres incitament.

4,0 GPA-insentiver (kun freshman). Studenter som oppnår en 4.0 GPA gjennom hele college kan også tjene penger belønninger. $ 2000 av kontanter insentiver er $ 20, $ 1000 av kontanter insentiver er $ 10, og $ 500 av kontanter insentiver er $ 5.

En online demo går deg gjennom prosessen slik at du kan begynne å bli betalt for gode karakterer. Steg-for-trinn-funksjonen lar deg sette opp insentiver basert på en tidsplan med flere klasser. Dette alternativet gjør det lettere for deg å lære om inntrengene til Ultrinsic uten å gjøre en monetær forpliktelse.

Så, hva venter du på. Gå videre til Ultrinsic.com og begynn å bli betalt for dine gode karakterer. Du trenger ikke å finne penger i sofaen dine for å kjøpe øl igjen!


Skrive Inn Din Kommentar