Penger

2012 Valg: Hvordan fortjeneste fra dem

2012 Valg: Hvordan fortjeneste fra dem

Ikke la deg lure etter datoen i kalenderen. Valget i 2012 er allerede godt i gang, og fordi det er en kampanjesesong, kan du garantere at det blir noen store penger brukt i de kommende månedene. Faktisk er det anslått at over $ 8 milliarder dollar vil bli brukt av kandidater som søker offentlig kontor neste år. AGH! Noen andre har mareritt om de kommende reklamefilmene?

Uansett hva du føler på politikken, er det mange måter å tjene på sirkus. Småbedriftseiere har en unik mulighet, men følg meg til slutten, og jeg vil vise deg et par måter som ikke-bedriftseiere kan tjene penger også.

Markedsfør virksomheten din

Hver gang du hører et nummer som $ 8 milliarder dollar, bør alle småbedriftseier tenke på hvordan du får et stykke av det. De pengene kommer til å bli brukt et sted, og det er ingen grunn til at virksomheten din ikke kan utnytte.

De vanligste utgiftene til en kampanje er selvfølgelig reklame-, reise- og kontorutgifter. Hvis du er i et av disse markedene, er det sannsynlig at du allerede gjør noen form for markedsføring til kandidatene. Imidlertid har kandidatene hundrevis av andre utgifter fra catering til blomster til kontorrengjøring.

Prøv nettverk med lokale kampanjemyndigheter eller send reklamematerialet til kampanjekontorene sine. Et flott sted å finne en liste over kampanjeadresser er å søke i databasen på føderale valgkommisjonens nettsted. Du kan også markedsføre virksomheten din til andre kampanjer enn føderale kandidater. Selv kampanjer for statlig representant og bystyret har betydelige utgifter og kan være et potensielt nytt marked for virksomheten din. Også, ikke glem advokatgruppene som miljøgrupper og forretnings- / handelsgrupper.

Ikke en liten bedrift eier?

Selv om du ikke eier en liten bedrift, er det mange andre måter å tjene penger på fra valget. Dette kan være virkelig vanskelig for noen, men hvis du er gambling-typen, kan du satse på valgresultatene på sportsbook-nettsteder som BoDog og Intrade.

En annen fin måte å tjene penger på er å designe og selge kampanjememorabilia på nettsteder som CafePress. Det er veldig enkelt å lage t-skjorter og kampanjeknapper til å selge, og du betaler bare en provisjon når du har gjort salg. Hvis du legger merke til nyhetene og raskt slipper ut ny t-skjorte etter nyhetsverdige arrangementer, kan du gjøre noen seriøse ekstra penger.

Mitt favoritteksempel på dette på jobben er da Joe Biden ble berømt, og sa: "Dette er en stor # [e-postbeskyttet] # Deal" i en varm mikrofon. Et par veldig smarte enterpreneurs hadde t-skjorter og kaffekopper laget og listet dem på CafePress innen noen timer etter Joe Bids øyeblikk av godhet. Innen en uke hadde CafePress solgt tusenvis av varer og selvfølgelig gjorde de to unge gründerne bank. Jeg sparker meg selv for ikke å tenke på det først!

6. november 2012 vil bli hørt før du vet det. Så får vi alle til å jobbe og tenke på hvordan vi legger til valgene i 2012 til vår inntektsstrøm.


Skrive Inn Din Kommentar