Penger

5 rare måter å tjene ekstra penger med ditt hjem

5 rare måter å tjene ekstra penger med ditt hjem


Når det gjelder å tjene ekstra penger, er jeg en stor fan av å klemme penger ut av ting du allerede gjør eller allerede eier.

En av de mest underutiliserte ressursene mange av oss har er vårt hjem. Huset vårt trenger ikke å være et sted vi lever, men det kan også være en kontantgenerator.

Her er noen måter å dra nytte av.

1. Lei ut klosettene, loftene og lagringsplassene dine

Hvis du er interessert i å leie et skap eller en annen del av ditt hjem, er det en kul nettside som hjelper eiere og potensielle leietakere med å finne hverandre. Det heter Storeatmyhouse.com, og her er noen ting du trenger å vite ...

  • Ingen gebyr for å legge inn ditt rom
  • Du setter pris på plass og kontroller lengden på leiebeløpet
  • Gratis prøvekontrakter som du kan endre for eget bruk
  • Legge til bilder kan hjelpe selge din "plass"

Når du finner en leietaker, sørg for å opprette noen retningslinjer i kontrakten din. Hvor ofte vil de få tilgang til deres plass? Hva vil de få lov til å lagre i lagringsplassen? Vil du være juridisk ansvarlig for sine ting?

Jeg er ikke sikker på om noe som dette ville fungere for min allerede trange leilighet, men for de av dere med litt ekstra plass, kan dette være en morsom måte å tjene penger på.

2. Lei din bakgård til campingvogner

Her er en smart måte å tjene penger for deg villaeiere. Vend bakgården til en campingplass.

Det er enklere enn du tror å leie bakgården din, og det er enda et nettsted for å hjelpe deg med å koble opp med potensielle campere. AirBNB er en markedsplass for grunneiere og campere å komme sammen ved å la folk å liste opp hagen sin til leie.

Leie av en bakgård campingplass er flott for bobiler fordi det gir dem muligheten til å leir over hele verden for en relativt billig pris. Og det er enda bedre for oss Penny Hoarders fordi vi alltid elsker en ekstra måte å tjene penger på. Hvis du er interessert i å prøve dette, gå over til AirBNB og opprett en profil. Det er gratis å oppgi bakgården din, og du kan til og med velge beløpet du vil belaste til bobiler (du betaler 3% når du mottar en vellykket bestilling).

Et par ting å huske om vertskapsbutikker ... Dette er trolig best for de av dere som eier noe land og bor på et interessant sted. Jeg er ikke sikker på om noen ville ønske å leir i suburbia, men hvem vet det? Også, kanskje du vil sjekke med din kommune før du hoster en campingvogn. Noen byer begrenser antall dager et telt kan plasseres i en bakgård, og andre kan ikke tillate leirbål, etc.

3. Refinansiere. Som i dag.

Så jeg vet at vi har hørt dette rådet de siste årene, men det kan egentlig ikke sies nok. Renter er på rekordlag, så du bør se på refinansiering av boliglånet ditt umiddelbart. Besparelsene kan også være enorme. Selv om du senker prisen med 1%, kan du spare mer enn $ 100 / måned på et $ 200,000 boliglån.

Jeg vet at det ikke er det mest radikale rådet, men hvis du ikke har gjort det nylig, vil jeg virkelig anbefale å se på det. Selv om du refinansierte i fjor, kan det være verdt å få et annet tilbud.

Ja, jeg forstår at dette er mer en måte å spare enn en måte å tjene ekstra penger på. Men mitt forslag er å bruke disse besparelsene til å begynne å investere i en IRA. LendingClub skjer for å være min favoritt (fordi jeg tjener 14% / år), men hvor som helst vil det gjøre.

Hvis du kan fortsette å spare $ 100 / måned for de neste 20 årene (med 14% rente), vil du ende opp med $ 106,022! Kan du forestille deg? Mer enn $ 100.000 på en bankkonto!

4. Være en utenlandsk student

Fra seks uker til seks måneder av gangen kan du tjene penger ved å leie ut et rom i hjemmet ditt til studenter som besøker statene for å lære engelsk eller er påmeldt et studie i utlandet via universitetet.

Ikke bare er dette en fin måte å tjene ekstra penger på siden, men det er også et godt alternativ for å møte nye mennesker, oppdage mer om andre kulturer og til og med lære et annet språk. Hvis ideen om å bo en tenåring ikke er ideen om moro, er det beste at dette ikke stopper med bare studenter-gjestelærere fra hele verden deltar og underviser kurs her i USA, og de er i Behov for bolig også!

Hvis du er interessert i å være vert for en student (eller fakultet), må du først etablere kontakt med skolene som lærer (eller ansetter) disse personene. Fra lokale språkskoler til fellesskoler og universiteter i ditt område, må du nå ut til studenthuskontorene for å bli plassert på deres liste over vertsfamilier.

Når du har etablert kontakt med skolen, må du formelt søke og sende inn til intervjuer, en tur i hjemmet ditt og bakgrunns- og referansekontroll. Etter at du er godkjent, vil ditt navn og kontaktinformasjon bli oppført i skolens database for familier, rådgivere og skoleansatte (fra utenlandske skoler som studenten regelmessig deltar) for å kontakte deg.

Hvis du leter etter språkskoler i ditt område, sjekk en online ressurs som International Association of Language Centers hvor du kan søke etter skoler basert på geografisk plassering.

Hvor mye penger kan jeg gjøre?

Avhengig av hvor du befinner deg i nærheten av studentens skole (eller professorens arbeidsplass) og eventuelle større byer eller byområder, kan du gjøre opp til $ 200 / uke for å være vert for en utenlandsk student.Totalbeløpet varierer avhengig av andre faktorer som måltider du vil sørge for personen, hvis rommet har et eget bad, etc. Du kan også belaste ekstra gebyr for vaskeritjenester, transport og internettilgang hvis du er villig til å tilby ekstra servicealternativer for dine besøkende.

Husk at disse situasjonene er midlertidige, slik at du kan være vert for en student eller professor på en tid som fungerer for deg. Du vil heller ikke bli sittende fast med en uhyggelig tenåring eller en fryktelig romkamerat for alltid hvis situasjonen går - selv om seks måneder kan være en interessant mengde tid, så vær sikker på å gjøre din egen due diligence før du godtar å være vert for noen.

5. Lei ut kjørebanen din

De sier at det ikke er noe slikt som en gratis lunsj, og når det gjelder parkering i byen som sikkert er tilfelle. Byer over hele landet, kort på plass og høyt på behovet for å øke inntektene, har økt kostnaden for å parkere bilen på offentlige gater. Privat parkering er enda verre. For noen år siden løp New York Times en historie om noen 8 personer som konkurrerte om å kjøpe parkeringsplass i Manhattan leilighet utvikling for $ 225,000!

Det nummeret får meg til å rope, spesielt med tanke på at slags penger kunne kjøpe en hel underavdeling av boliger her i sentrale Florida.

Det er en oppside til disse opprørende parkeringsavgiftene og at oppe er for deg villaeiere med ekstra plass i oppkjørselen din. Det er riktig, din ekstra parkeringsplass kan hjelpe deg med å få litt ekstra penger. ParkAtMyHouse.com er den største online parkeringsplassen og gir brukerne mulighet til å leie ut ledige plasser. Startet i Storbritannia, det har forgrenet seg til å omfatte USA og er spesielt populært i byen som du kan forestille deg.

Komme i gang er enkelt. Faktisk tar det ikke lang tid å registrere seg på nettstedet. Innen få minutter kan du ha din første bestilling, selv om du ikke forventer at prisen på 225 000 dollar de Manhattanites betalte.

Din sving: Vil du gjøre noen av disse for å spare / tjene litt ekstra penger med huset ditt?


Skrive Inn Din Kommentar