Penger

Få en oppgradering på din neste cruise eller feriested ferie: 6 insider tips

Få en oppgradering på din neste cruise eller feriested ferie: 6 insider tips


Ah, ferie. Sand mellom tærne, en kald drikk i hånden din og (cue rekordet klør) ... et rom på størrelse med en skoboks?

Hvis du drar på et feriested eller feriested, men prøver å holde seg til et budsjett, er det sjansene for at du har bestilt deg inn i den billigste hytta eller rom som er tilgjengelig. Og de små områdene er generelt lav på luksus.

Men ikke bekymre deg. Selv budsjettreisende kan lykke ut av og til og score gratis oppgraderinger - mens du betaler en brøkdel av prisen som de store spenders gjør for sine romslige suiter.

Her er noen få prøvde og sanne strategier for å score gratis oppgraderinger på cruiseskip og på alpinanlegg. Vær tålmodig og se hva som skjer - når du er en budsjettreisende, blir en oppgradering en god bonus på toppen av en allerede flott tur.

Hvordan få en gratis Cruise Cabin Upgrade

Sann historie: Jeg startet en gang et transatlantisk cruise i et lite, mørkt rom i det jeg kjærlig omtalte som "tarmens tarm" - bare for å bli oppgradert to dager i vår reise til en romslig to-roms suite med en vakker vinduvisning.

Det var en sann "filler til rikdom" slags erfaring. Hvordan gjorde jeg det? Her er min favoritt taktikk.

Bestill en garantert hytte

Når du bestiller cruise, enten du er alene eller gjennom et reisebyrå, bør du vurdere å bestille en "garantert hytte." Dette betyr at du ikke er tildelt et romrom umiddelbart, men det garanterer at du blir plassert i et rom i samme kategori eller bedre.

Hvis cruiseskipet selger ut av rom i din valgte kategori, kan du bli rammet opp til et rom i en bedre kategori. Vær oppmerksom på at dette trikset sannsynligvis ikke vil gi deg en suite mens du betaler for et indre rom, men det kan gi deg en litt bedre utsikt eller dekkplassering.

Bli med i Loyalty Club

Det lønner seg også å være en del av et cruise selskaps lojalitetsklubb. Sjekk ut Royal Caribbean Crown & Anchor Society eller Carnival's VIFP Club, eller din foretrukne cruise linje alternativ.

Jo oftere du cruise, desto mer sannsynlig er du å nyte hytteoppgraderinger - både cruiseskipene i Royal Caribbean og Carnival angir at de noen ganger tilbyr gratis oppgraderinger til medlemmer på høyeste nivå, og Cruise Critic-medlemmer rapporterer at de har blitt tilbudt oppgraderinger på lavere nivåer også.

I tillegg, etter bare en eller to cruise, vil du nyte andre fordeler, som gratis drinker, internettminutter og rabatter på spesialitetsrestauranter om bord. Akkurat som å tjene hyppige flyger miles når du reiser med fly, kan du også samle poeng og fordeler for cruising tid.

Kom på linje på gjesteforbindelser

Noen mennesker vil fortelle deg å spørre om tilgjengelige oppgraderinger umiddelbart etter ombordstigning av skipet. Dette er grunnen til at du ser lange linjer med folk som venter på purser- eller gjesteforbindelse, selv om det vanligvis er et tegn som forklarer at "ingen oppgraderinger er tilgjengelige."

Det er sant - Når du går ombord på skipet, vil de fleste hyttene allerede være tildelt. Men jeg ha hadde flaks med en oppgradering ved hjelp av denne metoden, så det er verdt et forsøk.

Jeg ventet høflig på linje med gjesteforbindelser og gjorde mitt tilfelle for et mer romslig rom. Jeg ble ikke oppgradert umiddelbart, men attendent rådet meg til å returnere og sjekke tilbake flere ganger. På slutten av den andre dagen ble jeg gitt nøkkelen til en vakker, overdimensjonert stateroom.

Tålmodighet, utholdenhet og høflighet var nøkkelen. Fremfor alt, vær høflig. Ingen ønsker å hjelpe en rykk!

Hvordan oppgradere din Resort Suite

Selv om feriestedene ikke er like små som cruise hytter, vil du definitivt merke en forskjell blant de forskjellige kategoriene - private soverom, balkonger, utsikt over havet i stedet for parkeringsplassen ... og til og med butlerservice.

Og som vi så med cruiseskip hytter, er det mulig å nyte noen av disse oppgraderte fasiliteter uten å betale for dem.

Reise i lavsesongen

Oppgraderinger er vanligvis basert på belegget, så hvis du reiser i lavsesong (i motsetning til en tid når feriestedet er fullbooket), kan du få en bedre sjanse til en oppgradering.

"Lavsesong" avhenger av hvor du er på reise, men i Karibia, for eksempel, er det april til desember, like før ferien.

Jeg mottok en oppgradering uten å be om en på et feriested i Florida. Det hadde nettopp gjennomgått store renoveringer, og heldigvis var jeg der like før folkemengdene. Min suite med to rom inkludert gratis flaskevann, en barnevogn for min sønn og en avslappende balkong.

Ikke vær en rykk

Ja, dette er et viktig punkt. Vennlighet går langt! Smil, vær høflig, spør om mulige oppgraderinger, men gjør aldri krav mens du sjekker inn.

Noen reisende til og med søter forespørselen med en $ 20 regning. Hvis du kan gjøre det på en ikke-aggressiv måte, kan det fungere, selv om kjørelengde kan variere - og du risikerer å miste $ 20 i forsøket.

Feire!

Reiser du som en del av en feiring eller viktig begivenhet?

Resorts har en tendens til å se positivt ut på gjester som feirer spesielle anledninger.En tidligere ansatt ved Disneys Grand Floridian Resort og Spa sier at han ville gå gjennom kommentarer på romreservasjoner "med en gul høyttaler i hånden", som nullstiller på gjester som feirer bursdager, bryllupsreiser, militære distribusjoner og andre spesielle anledninger.

Hvis oppgraderte rom er tilgjengelige, er disse gjestene ofte de første behandlet på dem. Sørg for å indikere noen feiringer mens du gjør din reservasjon, og høflig ta det opp som du sjekker inn.

Motta en oppgradering kan være en hyggelig overraskelse. Men vær ikke for innpakket i din søken etter en støt hvis den ikke kommer til å bli oppfylt. Uansett hvor hytta eller rom kan være, slapp av og nyt turen. Tross alt, det er det ferien er om.

Cynthia J. Drake er forfatteren av bok Budsjett Reise til Geni.

Skrive Inn Din Kommentar