Liv

Hvor mye koster det å søke på college? Slår ut, det er ikke billig

Hvor mye koster det å søke på college? Slår ut, det er ikke billig

Tenk deg at du er en videregående skole som sliter med den sterke konkurransen som følger med å søke på høgskoler. Hva gjør du?

Du søker på mange skoler. Heck, tilbake i 2012, tror jeg at jeg søkte på minst 10.

Men har du noen gang tenkt på hvor mye du vil bruke på applikasjoner alene?

Vi vet alle om de høye kostnadene ved å tjene en grad, men bare å søke på college kan ha en skummelt prislapp. Du bør vite hva du får deg til - før du begynner å søke på venstre og høyre til en hvilken som helst skole hvor du tror du har et skudd på å bli akseptert.

Hvor mye skoleapplikasjoner koster

US News & World Report har nylig gitt ut en rapport om kostnadene ved søknad på høyskoler - og det var ikke pent.

Søknadsgebyr for våren 2016 var i gjennomsnitt $ 42; Den vanligste avgiften var $ 50.

Det dyreste? Stanford University og University of Central Oklahoma, som hver belastet $ 90. Bare for å søke.

Og nei, du får ikke pengene tilbake hvis du blir avvist.

Tilbake på dagen var drømmeskolen mitt Villanova University; hvis jeg brukte det i dag, ville det koste meg 80 dollar. Basert på disse tallene, måtte jeg skille ut hvor som helst mellom $ 420 og $ 800 for å søke på 10 høgskoler i dag.

Med det i tankene kan det virke som søknadsavgift vil komme i veien for deg og din drømmeskole.

Men vær ikke redd - det er måter du kan senke den økonomiske byrden på å søke på skolene.

Hvordan Afford College Application Kostnader: Cheat Sheet

For å få lindring fra heftige søknadsgebyrer, må du planlegge fremover. Her er noen måter du kan redusere kostnadene på:

Søk om et søknadsavgift ved universitetsansøk via NACAC

Studentene kan søke om avgift fra National Association for College Admission Counseling ved å bare logge på sin hjemmeside og få tilgang til skjemaet. Bare last ned og skriv ut den, ha den signert og forseglet av videregående skole, og send den direkte til den postnære institusjonen du ønsker å søke om.

Du er kvalifisert for et frafall hvis du er en videregående student som søker på college og oppfyller ett av følgende kriterier:

  • Du har mottatt en ACT eller SAT testavgift.

  • Du deltar i Federal Free eller Reduced Price Lunch Program.

  • Familiens årlige inntekt faller innenfor disse retningslinjer for inntektsberettigelse fastsatt av US Department of Agriculture's Food and Nutrition Service.

  • Du er registrert i et føderalt, statslig eller lokalt program som gir hjelp til lavinntektsfamilier.

  • Familien din mottar offentlig hjelp.

  • Du bor i føderalt subsidierte offentlige boliger eller et pleiehjem, eller du er hjemløs.

  • Du er en menighet for staten eller en foreldreløs.

Søkere kan bruke denne avgiften for å søke på ikke mer enn fire skoler. I tillegg er bare studenter som ønsker å gå rett på college etter eksamen, kvalifisert; Du kan ikke motta et frafall etter et tomår, eller hvis du planlegger å utsette høgskolenopptak etter uteksaminering fra videregående skole.

Søk på høyskoler som ikke har søknadsgebyrer

Det er faktisk ganske mange høgskoler der ute som ikke krever at du betaler noe for å søke. Nisje utarbeidet en liste over 2017 beste høyskoler med ingen søknadsavgift i Amerika. Nettstedet veide faktorer som akademikere, verdier, professorer, studenteliv og studentundersøkelser om deres samlede erfaring for å utvikle listen over 100 høgskoler.

Merkbare skoler på listen inkluderer Marquette University, Loyola University Chicago og Case Western Reserve University.

Gå på en Campus Tour

Hvis du har muligheten til å lede til noen av de høyskolene du har i tankene, kan det være lurt å gjøre det.

Ifølge NerdWallet er noen skoler villige til å slippe søknadsavgift for studenter som besøker campus og tar en tur.

I tillegg til at det kan hende at søknadsavgiften fravikes, kan et besøk skifte mening om skolen helt. Ville du heller ikke vite en skole du hadde i tankene, er bare ikke for deg før gjelder du? Du kan spare ikke bare penger, men også tid, ved å unngå unødvendig søknad.

Få en Side Gig

Hvis du går inn i enden med disse ideene, har du tenkt på å få en sidegig? Det er faktisk mange muligheter for innkommende eller nåværende studenter å tjene noen penger online.

Det beste er, du kan vanligvis gjøre disse konsertene på egen tid, noe som betyr at du ikke kommer til å falle bak med skolearbeidet ditt.

Hvis du kan, hold deg til disse konsertene så lenge som mulig - å ha en inntekt i skolen kan i stor grad kompensere for kostnadene dine, slik at du ikke får lån på lån.

Din sving: Hvordan vil du motvirke kostnadene ved høyskoleapplikasjoner i år? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist ved The Penny Hoarder og en senior ved University of Tampa. Hun trodde at hun ønsket å være Florida Gator til hun besøkte campus og skjønte at The Swamp er faktisk en sump.


Skrive Inn Din Kommentar