Penger

Scam Alert: 'Property Brothers' vil ikke dukke opp på døren din hvis du sender penger

Scam Alert: 'Property Brothers' vil ikke dukke opp på døren din hvis du sender penger

Hva er bedre enn en lat søndagsmarathon av HGTVs "Property Brothers"? Ikke mye ... med mindre de faktisk kom til ditt hjem, i kjødet, og renoverte det. Kan du forestille deg?

Superfans overalt elsker Drew og Jonathan Scott, de dapper tvillingene som gjør ganske tv-duoen, og hjelper folk å slå fast-oppers inn i hjemmet til sine drømmer.

Men med seriens blomstrende popularitet kommer tyver på jakt etter å dra nytte av fansen - og stjeler pengene sine.

Ikke fall for dette 'Property Brothers' svindel

Lisa Hartman fra Aurora, Colorado, kom ut til Scott tvillinger via Facebook. Hun lot dem få vite at hun ville at de skulle komme til Colorado og oppdatere sitt hjem, rapporter Delish.

Kort tid etter mottok hun en melding fra noen som hevdet å være fra showet. Meldingen inkluderte et tilbud for Scotts å komme til å renovere sitt hjem.

Men det var en fangst - hun måtte betale opp først.

Svindleren sendte Hartman en kontrakt, men hun og mannen hennes innså at det var falskt etter at de ba om offisiell ID fra avsenderen. De la merke til en skrivefeil på hans merke - "tittel" ble feilstavet "tittle" - og innså at de ble svindlet.

Heldigvis ga de ikke noen penger unna.

Scott-brødrene sendte en advarsel på deres Facebook-side om disse svindelene. Det står at de aldri vil kontakte noen fra ubekreftede kontoer eller e-postadresser.

HGTV utgav også en uttalelse som sier at folk som tror at de kan ha blitt kontaktet av en HGTV-representant, kan bekrefte ektheten av kommunikasjonen ved å skanne brevet og sende det til [e-postbeskyttet].

Alle elsker et godt boligoppussingsprogram, men sørg for å holde øye med disse svindelene, slik at du ikke blir offer.

Kelly Anne Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar