Tilbud

Disse 17 butikkene har gode returregler som gjør ferien enklere

Disse 17 butikkene har gode returregler som gjør ferien enklere

Nå som vi er forbi jul, og Hanukka er godt i gang, kan du tenke at den vanvittige feriehandelsdagen er over.

Men hvis innboksen min med Boxing Day-tilbud fra mandag morgen har noe å si om det - eller rapporter om etterkjøpsspøkelser, så hektiske, har de spratt ut og ut-brawls - vi er ikke helt ute av Yuletide skog ennå, snø og fortryllet selv om de kan være.

Alt for å si ingenting om haugen av gaver var jeg glad for å motta, men må returnere. Mens de absolutt var hensiktsmessige, de har lagt en ny rolle på min å-gjøre-liste, og det er ikke en jeg er super stoked å ta på.

(Relatert: Hvorfor lærer ikke arm-avstands familiemedlemmer at det å kjøpe klær til noen du ikke vet veldig bra er en gamble?)

Jeg gjenoppretter fortsatt fra min julmatkoma, slik at jeg blir renset opp, setter på ekte bukser og krysser inn i Target for å vente i en miles lang kundeservicelinje, som høres ut som et veldig fast "nope" for øyeblikket. Og det er uten factoring i den snødekte slushen, det meste av landet må håndtere på vei.

Hvorfor jeg ikke står i kø akkurat denne andre

Heldigvis, mange forhandlere slapper av sin returpolitikk rundt ferien Å regne med bare denne situasjonen: En plutselig tilstrømning av kunder som trenger å gi avkastning, men kanskje ikke har tid til å komme til butikken med en gang, eller hvis gaver kan ha blitt kjøpt for en stund siden.

Og noen butikkers returpolitikk er bomben året rundt. (Vi ser på deg, Athleta!)

Så før du treffer deg selv for å bli med i frayen, sjekk dette ut: Avhengig av hvor gaver er fra, trenger du kanskje ikke å skynde deg.

Her er den fulle scoop på ferie retur vinduer for 17 populære butikker og merker.

1. Best Buy

Best Buys vanlige returpolitikk er ganske streng: Du får bare 15 dager med de fleste varer, med mindre du er med i selskapets Elite Members Club.

Når det er sagt, er feriepolitikken litt mer sjenerøs. "Nesten hvert kjøp gjort i løpet av november og desember kan returneres gjennom 15. januar 2017," ifølge nettsiden.

2. Kohl er

Kohl har bokstavelig titlet sin offisielle returpolitikkside "problemfri avkastning", og det lever opp til kravet. Du kan returnere de fleste varer når som helst med eller uten originalkvitteringen, unntatt premium

elektronikk, som er underlagt et 30-dagers vindu.

Men for ferien, Du kan til og med returnere premiumelektronikk når som helst i løpet av januar måned, forutsatt at de ble kjøpt mellom 1. og 25. desember.

3. JCPenney

Returnerer retningslinjer ved JCPenney variere mye avhengig av hva slags gjenstand du snakker om. De fulle detaljene er her, men disse er noen få bemerkelsesverdige klausuler:

  • Elektronikk er gjenstand for et 60-dagers returvindu og krever kvittering.
  • apparater må returneres innen 30 dager og er gjenstand for en 15% restocking avgift.
  • Frakt og håndtering kostnader På nettkjøp tilbakebetales ikke.

Det er ingen omtale av noen politiske tilpasninger for ferien.

4. Macy er

Denne varehusets retningslinjer er ganske liberale - For nesten alle kjøp har du et helt år fra kjøpsdatoen for å behandle retur, og du kan gjøre det i butikk eller via post.

Se Spørsmål & Svar her for detaljer.

5. Nordstrom

Selv om det ikke spesifiseres en bestemt tidsramme for avkastning, nevner Nordstroms returpolitikk at det tar avkastningsbeslutninger "fra tilfelle til sak" med det endelige målet å gjøre kundene lykkelige. "

Novelle: Vær rimelig (og hyggelig), og du er sannsynligvis i klare, uansett når du kommer deg rundt for å få tilbake.

Du vil ikke bli gjenstand for restocking avgifter, og selv uten kvittering, vil Nordstrom trolig godta avkastningen i bytte mot et gavekort.

6. Sears

Sears tilbakevendende retningslinjer gir generelt litt å være ønsket - du har bare 30 dager fra kjøpsdatoen for å returnere eller bytte varen med all emballasje, tilbehør, manualer og deler - og ditt originale kvittering.

Men forhandleren har gitt et unntak for ferien: Du kan returnere varer kjøpt mellom 1. november og julaften helt til 31. januar.

7. Mål

Du må returnere de fleste godsaker fra Target innen 90 dager, men igjen må elektronikk returneres om 30 dager.

Derimot, Target starter ikke den 30-dagers nedtelling til 26. desember for varer kjøpt mellom 1. og juledag, så du kan gå videre og gi deg selv i hvert fall til januar.

(Et annet par interessante tidbiter vi fant ved å skanne returpolitikken: Målrettede Redcard-innehavere får ytterligere 30 dager til å returnere de fleste varer de kjøper med kortene sine, enten i butikker eller online. Og målrettede merkevarer kan returneres, med kvittering, for utveksling eller refusjon i inntil et helt år.)

8. Leker R Us

Denne leketøygigantens politikk er litt vanskeligere. Du har 30 dager til å returnere varer kjøpt online, men 90 dager for kjøp gjort i butikkene - med mindre vi snakker om elektronikk, videospill, DVDer og VHS-bånd (LOL), som må returneres innen 45 dager.

Det ser ikke ut som at selskapet endrer noen av sine regler for ferien.

9. Walmart

Nesten alle varer fra Walmart har et 90-dagers returvindu, men visse gjenstander - det vil si elektronikk, dvs. alle ting som vinder opp under treet - er gjenstand for begrenset, 15- eller 30-dagers returberettigelse.

Imidlertid utvider Walmarts ferieavkastningspolicy vinduet for begrensede returvarer kjøpt mellom 1. og 24. desember. Du kan returnere varer som normalt er underlagt et 15-dagers vindu gjennom 10. januar, og de med en 30-dagers grense kan returneres til 25. januar.

Butikker med fantastiske returregler året rundt

Selv om disse kanskje ikke er de første forhandlerne du tenker på når det kommer tid til feriehandelen hullabaloo, er deres returpolitikk fantastisk - så hold dem i tankene for neste år (eller når som helst)!

10. Antropologi

Selv om jeg vil innrømme jeg fantaserer om å bo i en antropologisk katalog, er denne øvre enden-forhandleren ikke akkurat Penny Hoarder-vennlig.

Men returretningen er sikker: Ta med eller send tilbake en vare, helst, for full refusjon.

(Med mindre det er en overdimensjonert gjenstand, som en sofa. I så fall tilbrakte du sannsynligvis $ 4000 på den fordi den er fra Anthropologie, så du burde nok gjøre darn sikker på at du virkelig liker det før du kutter sjekken.)

11. Athleta

Denne athleisure-linjens returpolitikk er berømt, og jeg kan garantere det personlig. Jeg returnerte en gang en par yoga bukser som jeg hadde slitt for et helt år før jeg mistet for mye for at de skulle holde seg.

(Gitt, jeg fikk en tilbakebetaling i det beløpet de solgte for den gangen, noe som var en brøkdel av det jeg hadde brukt på dem - men seriøst, jeg returnerte år gamle, godt vorterte penger. Hvordan er det mulig? )

De andre merkene under The Gap Inc.s paraply, inkludert Gap selv, Old Navy og Banana Republic, krever at du returnerer varer innen 45 dager etter kjøpet.

12. Bath & Body Works

Bath & Body Works '"100% tilfredsstillingsgaranti" betyr at du når som helst kan returnere et produkt til en hvilken som helst butikk - selv om det du kommer tilbake, avhenger av hvordan du kjøpte den. Se full returreglene for detaljer.

13. Costco

Vår favoritt varehus klubb butikk vil refundere kjøpesummen på nesten alle gjenstander, uansett når du gjør det - med unntak av elektronikk, som du må ta tilbake innen 90 dager.

Men hei, hvis det er en dealbreaker for deg, ikke noe problem. Costco refunderer prisen på medlemskapet ditt når du bestemmer deg for å forlate!

14. L. L. Bean

Ifølge forhandlerens rettspolitiske side, fant grunnleggeren L.L. seg selv ikke et salg ferdig før varene er slitt og kunden fortsatt fornøyd. "

Butikken gir dermed en åpen returpolitikk: "Hvis noe ikke fungerer eller passer eller står opp til oppgaven eller varer så lenge du tror det burde, tar vi det tilbake."

15. Lands End

Varer fra Lands End er "garantert. Periode."

"Hvis du ikke er fornøyd med noen gjenstand, kan du bare sende den til oss når som helst for en utveksling eller refusjon av kjøpesummen."

Hvis prisen på en vare du kjøper, går ned innen 14 dager, vil selskapet også refundere deg forskjellen mellom den nye prisen og det du betalte. Ganske freaking søt, ikke sant?

16. REI

Denne leverandøren av kvalitets utendørs utstyr aksepterer avkastning innen et år etter kjøpsdato og når som helst i tilfelle produksjonsfeil.

Du må imidlertid oppgi bevis på kjøp og all originalemballasje.

17. Zappos

Denne online markedsplassen for sko - og alt annet - er kjent for sin enkle, frie returpolitikk.

Og igjen, jeg kan garantere denne. Etter å ha nylig kjøpt et par støvler som ikke var så behagelig som jeg hadde likt, sank hjertet mitt: Jeg hadde allerede klippet av taggen.

Men da jeg kontaktet en Zappos kundeservice agent gjennom chat-funksjonen, identifiserte hun seg som Cinderella og fortalte meg at hun tildeler ønsker - inkludert den jeg laget for å behandle retur, selv uten all den originale emballasjen.

Selvfølgelig er det ingen garanti for at det vil fungere for deg ... men det intensiverte absolutt min lojalitet mot merkevaren.

(Ikke at jeg trengte mye hjelp i den avdelingen. Fordi sko.)

Gledelig ferie, Penny Hoarders! Her er å holde tøfler på og tommelen på eggnog fylt ... for bare litt lenger.

Din sving: Hva vil du gjøre denne uken - i stedet å trykke på butikkene for å behandle dine avkastninger?

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt i Ms. Magazine bloggen, The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.


Skrive Inn Din Kommentar