Penger

Den sjokkerende enkle måten Denne kvinnen lagret $ 10.000 på hennes studielån

Den sjokkerende enkle måten Denne kvinnen lagret $ 10.000 på hennes studielån

Det er ingen vei rundt det: Studentlån suger.

Og noen ganger er de så massive, å betale dem tilbake kan være helt overveldende.

Selv om du tar inn anstendig inntekt - og spesielt når du ikke er det - kan det føles som om du kaster penger ut i verdensrommet uten å gjøre noe i det tilsynelatende uoverstigelige tallet.

Det var litt av hvordan Douglas Hicks følte seg etter å ha oppnådd en bachelorgrad fra University of Colorado - og $ 50 000 i studielån.

Selv om han hadde en god jobb, hadde han samme drøm mange av oss gjør: å kjøpe et hus.

Han ønsket å redusere studielånets utbetalinger, slik at han hadde råd til et boliglån, men følte seg hindret av det gigantiske tallet.

Det vil si, til han snublet over et nettsted for folk akkurat som han.

Med sin støtte, vil han fullføre å betale sine lån raskere enn forventet, ikke bare tillate ham å kjøpe et hus, men også spare ham mer enn $ 9 600 i slutten.

Fortsett å lese for å finne ut om hva som sparket ham inn i utstyret ...

Hvor disse gradene fant motivasjon ... og håp

Da Hicks bestemte seg for å kjøpe et hus, begynte han å se på refinansiering av studielånene.

Under sitt søk kom han over et nettsted som heter Student Loan Hero.

Nettstedet er stolt av sin rikdom av gratis informasjon - fra opplæring til kalkulatorer - alt som er tilgjengelig for å hjelpe deg med å vade gjennom muck og monotoni for å betale tilbake studielånene dine.

"Det er litt av en støttegruppe for meg," forklarer Hicks. "De sender deg en ukentlig e-post med historier om forskjellige mennesker og hvordan de betalte sine studielån. Det er en måte å holde meg fokusert på det langsiktige målet om å betale ut lånene mine tidligere. "

Uten Student Loan Hero, tror han at han "sannsynligvis ville ha mistet fokus."

"Jeg ville ha funnet noe annet å sette min ekstra sparing penger mot, i motsetning til studielån," forklarer han.

"Det er litt en ukentlig påminnelse om å fortsette kampen."

Julie Fulesday har en lignende historie: Hun hadde rundt $ 55.000 i lån etter å ha fått sin MBA ved University of Pittsburgh.

"Disse lånene, de er [lik] en boliglånsbetaling; de er to bilbetalinger, sier hun. "Det drepte meg at jeg betalte så stor interesse. Jeg var alltid ute etter å forkorte prosessen, og for å spare penger. "

Så, som Hicks, var hun glad da hun fant Student Loan Hero.

"Det gir håp," sier hun. "Jeg tror at når du finner et fellesskap som gjennomgår noen av de samme erfaringene du er, skjønner du at du ikke er den eneste."

Ved hjelp av nettstedets verktøy og guider planlegger hun å betale sine lån fire eller fem år tidlig. Hun liker spesielt å lese om "parene som har funnet slike kreative måter å redde og være sparsomme" fordi "det er alltid noe som gir deg ideer."

Hennes besparelser: $ 10.000 - $ 12.000.

Når det gjelder hva hun skal gjøre med pengene, sier Fulesday: "Jeg ville forestille at det kan være en baby i huset på den tiden."

"Jeg hører at barn kan koste mye," legger hun til med en latter. "Men jeg kan fortelle deg at måneden jeg ikke trenger å betale studielånsgjeld, uansett hva vi gjør i våre liv, blir det en stor feiring av noe slag."

Kunne Student Loan Hero spare deg tusenvis?

Hvis du er i samme båt som Hicks eller Fulesday, kan refinansiering av studielånene dine ende opp med å spare deg for mye penger.

Nøyaktig hvor mye avhenger av utlåner du velger, så vel som en rekke andre faktorer som din låneprofil, karriere, inntekt og kreditt score.

"Student Loan Hero ga meg en liste over ulike konsolideringer pluss refinansieringsalternativer," forklarer Hicks. "Det var en god måte å gjøre en side-til-side sammenligning uten å måtte gå til 100 forskjellige nettsteder ... Det sparte meg mye tid på å forske på enkelte bedrifter en om gangen.”

"Jeg trodde det ga deg et ganske objektivt synspunkt fra hva som er der ute når det gjelder konsolidering og refinansiering," sier han.

Ikke bare sparte det Hicks tid, men som nevnt ovenfor, vil refinansiering av lånene også gi ham tusenvis av dollar.

Hvis du vil lære om alternativene dine, sjekk ut denne listen over seks banker for å refinansiere og konsolidere studielån.

Din tur: Hvordan holder du deg motivert til å betale studielån?

Sponsoropplysning: En stor takk til Student Loan Hero for å jobbe med oss ​​for å bringe deg dette innholdet. Det er sjelden at vi har muligheten til å dele noe så fantastisk og få betalt for det!

Skrive Inn Din Kommentar