Penger

Planlegger et frugalt bryllup: 7 Crazy måter å spare penger på din store dag

Planlegger et frugalt bryllup: 7 Crazy måter å spare penger på din store dag

Gjennomsnittskostnaden for et bryllup i USA i dag er rundt $ 31 000, ifølge TheKnot.com. Og mens det gjennomsnittet blir trukket opp av folk som går langt utover dette beløpet, er det ikke nektet at de fleste bryllup er dyre.

Men for mange synes ideen om å tilbringe ekvivalenten av kostnaden for en mellombil på en enkelt dag, både sløsing og dumt - for ikke å nevne at ny forskning indikerer at par som bruker mindre penger på bryllupet deres, er mer sannsynlige å bli sammen (Kanskje det er fordi de ikke begynner å gifte livet under en haug med gjeld?) Så for flere og flere sparsomme par, er en stor del av planleggingen av deres store dag å finne ut hvordan de kan få den beste opplevelsen for det laveste beløpet .

Men som med alt relatert til frugality, når det kommer til bryllupskostnader, er det sparer og det er ekstrem sparere. Disse syv parene gikk den ekstreme ruten, og sparte penger på måter som resten av oss kanskje ikke engang ville vurdere. Sjekk dem ut og se om du får noen gode ideer ... eller hvis du bare finner deg selv rystet på hodet.

1. Slå noe gammelt inn i noe nytt

Sara Cotner og forloveden Matt ønsket å beholde deres totale bryllupsbudsjett under $ 2000, så de visste at de måtte bli kreative. En av måtene de kutte kostnader var ved å velge å kjøpe bryllupsringer og i stedet å ha egne ringer skreddersydd fra smeltet ned gamle smykker donert av venner og familie.

Det gamle gullet ble sendt til Green Karat, et selskap som resirkulerer edle metaller for å skape miljøvennlige smykker. Den totale kostnaden for ringene for Sara og Matt kom til bare $ 109 etter at deres konto ble kreditert mer enn $ 1000 for donert gull.

2. Få Corporate Sponsorship

Det er ikke hver dag du finner et par hvis navn lager søte kombinasjoner som "Kimye" og "Brangelina." Men når et par med etternavnene "Burger" og "King" blir engasjert, tar hele verden oppmerksomhet - inkludert en viss super suksessfull hurtigmatkjede.

Illinois-borgere Joel Burger og Ashley King ble kjent som "Burger-King" siden de var klassekamerater i grunnskolen, så da Joel foreslo, syntes det bare naturlig å ta noen av sine engasjementbilder på deres lokale BK. Bildene fikk oppmerksomheten til State Journal-Register, som kjørte en historie om paret, og derfra gikk tingene viral.

Før de visste det, var Joel og Ashley på Skype med en representant fra Burger King Selskapet ønsket å betale for hele sitt bryllup - som selvfølgelig vil ha mye merch med BK-logoen på den, inkludert de berømte Burger King-kroneene vi alle elsket å vokse opp.

3. Be dine gjester å foten regningen

Nettsteder som Kickstarter og GoFundMe er ikke lenger bare for de som søker hjelp med å betale for livreddende medisinske prosedyrer eller patronage av deres kunstneriske bestrebelser. Det blir stadig mer populært å bruke disse crowdfunding nettstedene til fundraise for livshendelser, inkludert bryllupsceremonier og bryllupsreiser.

I noen av de mer beryktede tilfellene, har denne strategien kommet tilbake spektakulært. Noen par gir bare en brøkdel av det de har bedt om, andre blir tvunget til å ta ned kampanjene sine etter at de går virale og fremmede begynner å berøre deres egoisme, og det er trygt å anta at i alle tilfeller har mer enn en bryllupsgjest følt seg personlig avfronted av et par blatant cash grab. (Ønsker du et brudd på flere arrangementer som strekker seg over kloden? Du må betale for foreldrenes fly selv.)

4. Server opp mottaksmiddagen din fra Food Trucks

Matvogner på bryllup er ikke en ny ide; Hip par har booket dem for en stund nå for å betjene sent på natten når deres gjester blir sultne fra alt som danser. Men mer og flere par vurderer mat lastebil catering for deres viktigste mottak måltid, inkludert Kelsey Hopson-Shiller og hennes kone Julie, som diskuterer hvordan de planla en "food truck wedding" på bloggen APracticalWedding.com.

Fordeler med å bringe inn matvogner inkluderer å gi gjestene en smak av den lokale spisesalen, og introdusere dem til morsomme nye mattrender og potensialet til å få hver gjestes ordre tilpasset deres forespørsel. Cons inkludert lange linjer av gjester som folk venter på å bestille og har mat laget, og muligheten for at ikke alle vil like det du serverer.

Hvis du tenker på å gå denne ruten, kan du bestille flere lastebiler og ha forretter og forfriskninger for hånden for å holde dem i kø fra å bli hengende.

5. Fake kaken

Traci O'Donnell ville ikke betale $ 1500 til $ 2000 for en fancy tre-tiered kake for datteren hennes bryllup, så hun fant et alternativ som så like fancy, men kostet bare en brøkdel av prisen: en faux, styrofoamfylt kake det var rent for show.

Flere og flere bruder på budsjett er å omfavne denne trenden. Disse falske kaker kan dekkes i ekte glasur og fondant, og enten har du et pre-cut "skive" innebygd eller en topp tier laget av ekte kake til kake-kuttseremonien.Derefter serverer du gjester vanlig gammel arkkake som er holdt bak kulissene i lokalet ditt kjøkken.

O'Donnell betalte $ 500 for sin falske kake, men du får en for så lite som $ 40 eller $ 50 på Etsy eller enda mindre hvis du kjøper styrofoam-tiers fra håndverksbutikken og dekorere dem selv. Bare vær sikker på at isingen på gjestenes arkkake stemmer overens med den av dummy kaken, og forhåpentligvis vil ingen vite forskjellen.

6. Feil ringen

Tradisjonelt bryllup "etikette" (les: markedsføring) sier at en mann burde blåse tilsvarende tre måneders lønn på en forlovelsesring. En blogger kalt Lillie og hennes forlovede Colin hadde ingen av det. De kjøpte Lillies ring sammen "på baksiden av en sketchy butikk" for en samlet sum på $ 25.

Hvordan spør du? Fordi den firkantede juvelen på et sølvbånd var faktisk laget av krystall.

Paret slått faktisk ut den falske ringen for en arvestykke fra Colins familie på den store dagen, men de hadde det gøy å vise frem sin forfalskede diamant frem til da, og Lillie planlegger fortsatt å ha på seg den falske når han reiser internasjonalt eller gjør skittent arbeid. Og dømme etter den generelle positive reaksjonen i kommentarene til hennes bekjente innlegg, er mange andre bruder mer enn glade for å vurdere å få en falsk ring, for holder, for sine egne engasjementer.

7. Lie når du bestiller

Kan ikke stå for at prisen for alt fra blomster til fotografer er jakket opp øyeblikket sier du "bryllup"? Det kan heller ikke noen bruder som har bestemt seg for nøye utelate det faktum at de gifte seg når du bestiller leverandører for deres store dager.

Ved å fibrene og si at de er booking for en "stor fest", kan disse brudene spare på ting som frisør og leverandørinnredning, men de risikerer at leverandørene finner ut den virkelige grunnen til at tjenestene deres er påkrevd - og avstå på tilbudene . Du kan gjøre argumentet som ligger ved utelatelse, er å ta frugalitet et skritt for langt; vi ønsker alle å spare penger, men er hoodwinking en profesjonell, hvis levebrød kommer fra hans bestillinger, virkelig den beste måten å gjøre det på?

Et annet potensielt skyggefullt forslag fra Money Crashers: Spar på din profesjonelle sminke ved å si at du er en brudepike i stedet for bruden. Noen ganger belaster salonger dobbelt så mye for å gjøre opp bruder som de gjør deres entourages.

Din sving: Hva synes du om disse sparestrategiene? Vil du noen gang vurdere å adoptere noen av dem til ditt eget bryllup?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.


Skrive Inn Din Kommentar