Liv

Her er hvorfor jeg bytter ut noen av mine apoteksprodukter

Her er hvorfor jeg bytter ut noen av mine apoteksprodukter

Når det gjelder sminke, prøver jeg alltid å finne en god avtale.

Dette har mye å gjøre med det faktum at jeg virkelig liker å ha på seg og eksperimentere med sminke - og gå så mye av det så fort - men det er også fordi når jeg kommer til det, er jeg en Penny Hoarder på hjertet.

Som sådan kan jeg ikke stå for å splurge på sminke jeg skal bære mens jeg går om daglige aktiviteter og vasker av på slutten av natten. Du vet den metaforen om "penger ned i avløpet?"

Ja, jeg føler at det er noen sannhet til det her.

Så for min daglige sminkeutseende, foretrekker jeg å holde fast i de billige merkene jeg finner på omtrent hvilken som helst apotek eller stor boksbutikk.

Jeg har min favoritt, go-to merker og produkter. Jeg har testet og prøvd meg gjennom Targets skjønnhetsganger. Jeg har funnet et fundament som ikke får meg til å se for oransje eller for fet og en mascara som ikke klumper seg - og jeg har vært ganske lojal mot dem for en stund.

Men nylig har jeg begynt å lure på om disse produktene er de beste for meg, og jeg mener ikke bare i "vil de få øynene mine til å pope og leppene mine står ut" forstand.

Jeg mener at jeg har begynt å lure på hvilke ingredienser som brukes i min favoritt apoteksmakeup. Skader de meg? Hjelper meg? Skader de på huden min eller på kroppen min? Vil det være langsiktige konsekvenser hvis jeg fortsetter å bruke en kjemikaliefylt mascara så nær mine øyeboller som ikke er i orden?

Så gjorde jeg hva en person med mildt obsessive tendenser ville gjøre: Jeg marsjerte inn i butikken, pisket ut smarttelefonen min og brukte Think Dirty-appen for å lære mer om ingrediensene i disse apotekene.

Her er hva jeg fant ut.

The Think Dirty App

Think Dirty-appen ble opprettet, slik at forbrukerne bedre kunne forstå hvilke ingredienser som er i deres favoritt skjønnhet, hudpleie og personlige produkter. Det fokuserer på de kjemiske komponentene og potensielle helsefare som skyldes hyppig bruk.

Når du laster ned appen til smarttelefonen din (iOS eller Android), kan du skanne strekkoden til et skjønnhetsprodukt og motta enkel, enkel informasjon om produktet og ingrediensene i den. I tillegg kan du finne forslag til renere, bedre-for-dere produkter av samme type.

Appen bruker en numerisk karakterskala fra 0 til 10. Null betyr at et produkt bruker "rene" ingredienser som ikke har muligens negative helseeffekter. Ti betyr at et produkt er fulle av ekkel kjemikalier eller andre ingredienser som potensielt kan ha negative, langsiktige effekter på en person.

Noen produkter faller et sted i midten - i 4 til 7-serien - noe som betyr at mens de ikke er bra for deg, er de ikke så skadelige som andre produkter på markedet.

Når du bruker Think Dirty-appen på egen hånd, må du bare huske på at en lavere score generelt er bedre.

Hvis et produkt du har skannet har en høy (eller "skitten") vurdering, vil appen gi forslag til forskjellige, renere produkter å prøve. De fleste av appens forslag er for helt naturlige merkevarer - de som noen ganger er litt av en splurge. Og det er der dine personlige preferanser kommer inn.

Gjør hva som fungerer for deg

Hør, jeg er ikke her for å fortelle deg at du må betale gjennom nesen for høykvalitets, kjemisk-frie skjønnhetsprodukter. For å være ærlig, etter at jeg har gått gjennom denne øvelsen, kan jeg ende opp med å endre bare noen få produkter i min daglige rutine.

Ønsker jeg at jeg kan kaste hele min oppstilling og begynne frisk med naturlige, gode for meg-produkter? Jepp. Har jeg budsjettet for å gjøre det til min realitet akkurat nå? Nei.

Men det er ok. For nå er det nok for meg å være klar over hva som er i disse produktene og hva jeg har på huden min hver dag. Jeg vil forsøke å gjøre noen swaps for å kanten ut produktene som er svært skitne, og over tid vil jeg prøve å inkorporere flere produkter som vurderer litt lavere på den skitne skalaen.

(Jeg vet også at ikke alle skjønnhetsprodukter - spesielt billige drogbutikker - fungerer for alle hudtyper eller farger. Noen mennesker har ikke lyst til å være kresen, og det er en frustrerende virkelighet av sminke - selv om merkene blir bedre om catering til et bredere marked i disse dager. Takk og lov!)

Så lenge du gjør det som er best for deg og ditt budsjett, det er det som betyr noe; alles midtbane vil se litt annerledes ut.

For å få nedgangen på produktene jeg har har brukt, bestemte jeg meg for å starte på grunn av min sminkerutine og jobbe meg opp.

Face Lotion

Jeg bruker en ganske enkel fuktighetskrem: Olay Complete Daily Moisturizer. Denne er oppført for $ 8,89 akkurat nå hos Target, og hver flaske varer ganske lang tid selv med daglig bruk. Jeg liker hvordan det får huden min til å bli slukket uten å gjøre det fettete - pluss, det har SPF 15 innebygd. Jeg har prøvd mer enn noen få apotek, og dette var langt min favoritt.

Så tenk på min skuffelse da jeg skannet flasken bare for å se en stor olgul 7 pop opp.(Fargene samsvarer med klassifiseringen som et stopplys: Rød for 8 til 10, gul for 4 til 7 og grønn for en vurdering på 0 til 3. Husk, en lav vurdering er en god vurdering her.)

Appen ga meg noen forslag til å prøve, selv om de alle koster litt mer enn jeg pleier å betale for et enkelt produkt. Men siden dette er produktet jeg bærer nærmest huden min, og oftest, kan jeg se på å kjøpe en lotion fra en av de mer naturlige merkene. I mellomtiden kan jeg prøve et mer midtveis alternativ.

Narkotika merkevare jeg ville prøve i stedet: Burt's Bees Intense Hydration Day Lotion, $ 10,29 på Target.

Tenk Dirty vurdering: 5

primer

For en stund har jeg vært en stor fan av Maybellines Instant Age Rewind Primer. (Det satser 3 på appen.) Men det har blitt avbrutt (eller så det virker), så jeg har vært på jakt etter en ny primer.

Fordi jeg begynte å kjøpe en ny primer etter å ha lastet ned Think Dirty-appen, brukte jeg den til å hjelpe min beslutning og landet på NYX Studio Perfect Primer i klar. Jeg plukket den opp på Ulta for 12,99 dollar, som sniker seg opp mot toppen av budsjettet mitt for et enkelt produkt.

Men jeg var allerede en stor fan av NYX-produkter, og med denne kom inn på en 3 på appen så bra, var jeg ganske spent på å prøve den ut.

Så langt har jeg ingen klager, så dette føles som en seier.

Merket for apoteket jeg vil prøve i stedet: For nå holder jeg meg til NYX Studio Perfekt Primer, $ 12,99 på Ulta.

Tenk Dirty vurdering: 3

Fundament

Jeg pleier å alternere om jeg bærer en BB-krem eller en fulldekningstunnel. Når jeg velger full dekning, bruker jeg Maybelline's Fit Me! Matte + Poreless foundation. Du kan få en flaske på Target for bare $ 5,99, og det varer meg måneder. Det kan bygges, noe som betyr at du kan bruke lag uten å få et kunstig utseende, og det holder huden min oljete tendenser i sjakk mens du ikke tørker den ut.

Dette grunnlaget har en rating på 7 på appen - ikke det verste, men ikke bra heller - så jeg kan prøve et annet merke.

Narkotika merkevare jeg ville prøve i stedet: L'Oreal Paris True Match Naturale fundament, $ 11,99 på Ulta.

Tenk Dirty vurdering: 3

concealer

Jeg har brukt Maybellines Face Studio Master Conceal for en stund, men jeg er ikke veldig knyttet til det.

Så da jeg så det vurdert en 6 på Think Dirty-appen, var jeg ikke altfor opprørt ved tanken på å dytte den.

Mens jeg gjøre Som prislappen ($ 6,69 på Target akkurat nå), hvis jeg veier de tvilsomme ingrediensene mot min kjære for formelen, er jeg ganske positiv det er et bedre alternativ der ute for meg - en som sikkert har renere ingredienser.

Narkotika merkevare jeg ville prøve i stedet: NYX Professional Makeup HD Concealer, $ 3,99 på målet

Tenk Dirty vurdering: 5 (Jeg vet at det ikke er mye bedre enn Maybelline concealerens 6, men det er et skritt).

Rødme

På dette tidspunktet begynte jeg å bli litt nervøs for antall skadelige ingredienser jeg satt på ansiktet mitt hver eneste dag - selv om budsjettet mitt foretrekker det. Så forestill meg det gigantiske sukk av lettelse da jeg fant ut det rødmet jeg bruker oftest (e.l.f. Studio Blush) scoret en vakkert lav 3 på appen.

Den beste delen? Det koster kun $ 3. Ja, det er en jeg holder i rotasjon.

Narkotika merkevare jeg ville prøve i stedet: Jeg vil holde meg til e.l.f. Studio Blush, $ 3 på Target.

Tenk Dirty vurdering: 3

mascara

I de siste to årene har jeg vært en diehard fan av L'Oreal Paris Voluminous Original Mascara ($ 5,79 på Target).

Det scoret en 8, som var nok til å få meg til å se på min øye-makeup remover (min favoritt micellar vann, som scoret en 3. Jeg sjekket).

Av alle skjønnhetsprodukter jeg tenker på å bytte ut med et merke som bruker renere ingredienser, er mascara øverst på listen. Jeg har ganske følsomme øyne, og jeg sliter allerede litt når det kommer til visjon, så jeg vil helst ikke ta sjansene for at skadelige kjemikalier er så nær øynene mine.

Narkotika merkevare jeg ville prøve i stedet: Organic Wear Physicians Formula mascara, $ 9,99 hos Ulta.

Tenk Dirty vurdering: 3

Leppepomade

Jeg er ikke en leppestift bærer. Prøv som en makt, jeg kan bare ikke gjøre det til en del av min daglige rutine. I stedet liker jeg å bruke en tonet balsam.

Jeg har brukt Neutrogena Revitalizing Lip Balm ($ 6,29 på Target), men siden det er et nyere produkt, har det ikke blitt lagt til Think Dirty appens database ennå. En annen leppebalsam fra Neutrogena er vurdert en 1, men det gir meg litt selvtillit. (Likevel varierer rangeringer så mye selv innen merker.)

Jeg har imidlertid øye på Burt's Bees farget balm de siste gangene jeg har tatt en tur gjennom sminkegangen. Jeg sjekket det ut på appen og var spent på å se det er rangert en 3, så jeg må kanskje hente et rør når min nåværende balsam løper ut.

Narkotika merkevare jeg ville prøve i stedet: Burt's Bees Tonet Lip Balm, $ 4,79 på Target.

Tenk Dirty vurdering: 3

Vær en smart shopper

Som med det meste av livet, er det en sunn balanse i både utgifter og hudpleie.

Hvis du liker å splurge litt for å holde huden din i toppstand, går du videre og gjør deg.

Hvis du hellere vil henge på go-to-drugstore-produktene for lommebokens skyld, så er det bra også.

Et eller annet sted i midten er noen få merker som prøver å gjøre bedre naturlige ingredienser tilgjengelig for alle - men selv de kan ha sine ulemper.(Jeg kom ikke engang inn i hvilke merker som er veganer eller grusomhet her.)

Derfor er det så viktig å gjøre egen forskning og ta beslutninger basert på informasjonen du finner.

Dessverre, som det var tilfelle med leppebalmen min, vil ikke alle produktene dine bli registrert i Think Dirty app-databasen enda.

Du kan sende inn favorittprodukter til å bli vurdert og vurdert, men hvis du dør for å vite hvordan favorittproduktet ditt vil vurdere, fortsett og skann det og send det inn!

Grace Schweizer er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar