Liv

Stressed over bekostning av shopping til shopping? Her er måter å spare på

Stressed over bekostning av shopping til shopping? Her er måter å spare på

Butikker erstatter allerede sine sommer-tema skjermer med ryggsekker, lunsj poser, notatbøker og mapper.

Back-to-school sesongen sniker seg raskt på oss, og foreldrene strekker seg utover de kommende kostnadene.

National Retail Federation undersøkte 7.320 forbrukere og funnet foreldre med barn i grunnskolen gjennom videregående skole forventer å bruke gjennomsnittlig på rundt $ 685 på skole-shopping i år. Nye sko klær vil ta opp den største delen av utgifter - ca $ 237.

Foreldre planla også å bruke rundt 187 dollar på elektronikk, 139 dollar på sko og 122 dollar på skolelever.

Med skoler som krever en spesifikk liste over utstyr og barn, vokser de raskt ut av sine gamle klær og sko, og mye av disse utgiftene ser ut til å kvalifisere som et behov, ikke en vilje. Som gjør foreldre i kontanteren nervøse.

2018 Coinstar Back-to-School Survey, en ikke-relatert undersøkelse om samme tema, spurte 1.001 foreldre om deres skolehandlingsplaner. 70 prosent sier at shopping til shopping er stressende. To tredjedeler av respondentene sa at de følte at skolens kostnader var på vei oppover.

Selv om 62% av de undersøkte sier at de bruker et budsjett når de handler på skolen, sier en stor del også at de går over budsjett. Trettito prosent av foreldrene som handlet alene tilbrakte mer enn planlagt, men 49% av de som handlet med sine barn, ble overskrømt. Det er vanskelig å si nei når barna dine er der og ber om den nyeste trenden.

I tillegg til å holde barna hjemme mens du handler, er det andre måter å dempe dine tilbakebetalinger til skolen.

Søk etter salg, kupongkuponger, pass på dyrebare merker og kjøp på secondhand butikker for å score bedre tilbud. Få noen tips fra denne mamma som kjøpte hennes to barnesko klær for mindre enn $ 40 og skolelever for mindre enn $ 20. Handle under en salgsskattferie for å barbere noen dollar av totalbeløpet. Deal stabling kan også hjelpe deg med å spare.

Se etter ryggsekken giraways i ditt område. Velgørenhetsorganisasjoner, kirker og ideelle organisasjoner kan kjøre skoleforsyningsstasjoner der samfunnsmedlemmer donerer bokvesker og andre forsyninger til de som har behov. Ta kontakt med din lokale Frelsesarme eller United Way for å se om de planlegger en giveaway - eller kjenner til noen andre grupper som er vert for en. Din lokale avis eller fjernsynsstasjon kan fremme kommende skoleforsyningsstasjoner. Nå ut til arrangørene hvis du har behov.

Noen foreldre ber også sine eldre barn å kaste inn, spesielt hvis de påvirker utgifter. National Retail Federations undersøkelse funnet Preteens vil bruke et gjennomsnitt på $ 25 og tenåringer vil bruke omtrent $ 36 av egne penger på skoleutstyr. Det er ikke mye, men et lite bidrag er bedre enn ingenting. Andre foreldre vender seg til utvidet familie for å få hjelp. En tredjedel av respondentene fra Coinstars undersøkelse fra skolen sier at de har lånt penger fra barnets besteforeldre for å ha råd til skoleutstyr.

Nicole Dow er en senior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar