Penger

Dorm Room Essentials: Hva er verdt å kjøpe og hva skal du hoppe over?

Dorm Room Essentials: Hva er verdt å kjøpe og hva skal du hoppe over?

Slutten av sommeren betyr at det er på tide å gå tilbake til skolen, og for mange av dere betyr det at du går på college.

Som en innkommende høyskole på college vil du føle seg fristet til å ta med eller kjøpe alt du ser i "dorm survival" -delen av butikken.

La denne siste høyskole grad være den første til å si: Ikke.

Mange studenter dukker opp på campus med tonnevis av ting de aldri bruker, og noen har oversett viktige dorm nødvendigheter. Jeg snakket med flere studenter og nyere grader for deres forslag til hva de skulle kjøpe for dorm rommet og hva å hoppe over.

Dorm Must-Haves

Du vil definitivt være glad du kjøpte disse elementene. Bare sørg for å sammenligne priser før du kjøper for å få den beste avtalen.

Se etter kampanjer, rabatter og kampanjer med nettsteder som RetailMeNot, eller prøv en av disse nettleserutvidelsene for automatisk å finne den beste prisen. For å tjene litt penger tilbake på kjøpet ditt, kjøp gjennom en av disse tilbakebetaling nettsteder.

1. Minifridge

Enten du er ute etter å lagre rester fra spisestuen, lag dine egne raske måltider i et dorm kjøkken eller bare hold deg litt kaldt brus, kan en minifridge komme til nytte.

På kvelden er du sen oppe med å fylle et papir eller studere, du vil være glad for å komme inn i kjøleskapet for en sen kveldsmat eller drikke.

Sjekk med universitetet ditt for å se om de tilbyr noen spesielle tilbud på minifridges. Noen høgskoler leier kjøleskap eller gir betydelige rabatter når du kjøper dem på campusbutikken. Hvis det ikke er et alternativ, prøv Craigslist, Target, Wal-Mart og Bed, Bath og Beyond.

2. Flip-Flops

Lov meg, du vil ikke være freshman som går barfot i et felles bad. Æsj!

Ta med et par flip-flops. Du vil være takknemlig når du styrer dusjen delt med 20 eller 30 andre freshmen.

3. Vifte

Ingenting er verre enn å brenne opp i et sovesal!

Dessverre er mange freshmen fast i utdaterte sovesaler uten air condition, og noen steder er det for fuktig å åpne vinduene. Du vil definitivt være glad for å ha en personlig fan som blåser kult (ish) luft mot deg.

4. Madrass Pad

Hvert høyskole er annerledes, men en ting jeg hørte over hele linja var at sovesalens madrasser ofte er ubehagelige!

For din egen sunnhet (og skyld i nakken og ryggen), få ​​deg en madrasser. Spør en venn eller familiemedlem om de fortsatt har deres, eller sammenlign priser på Wal-Mart, eBay, Target, Amazon eller Kmart.

5. Ekstra lange ark

Da jeg flyttet til college, gikk jeg ned fra min komfortable queen size-seng til en ekstra lang twin seng og måtte kjøpe nye ark.

Ta kontakt med boligavdelingen før du ankommer på campus for å finne ut hvilken størrelse din sovesal vil være, så se etter tilbud på denne uvanlige arkstørrelsen.

Unødvendig Dorm Items

Mens noen av disse elementene er morsomme å ha, er de ikke avgjørende. Spar penger og hopp over disse kjøpene:

1. Mikrobølgeovn

Som en freshman, vil du sannsynligvis spise mesteparten av måltidene i spisesalen. I tillegg har mange sovesaler mikrobølgeovn i fellessalonger eller kjøkken, og noen skoler forbyder elevene å ha mikrobølger i sine rom.

2. Dekorasjoner

Mens dekorering kan være morsomt, trenger det ikke å bryte banken! I stedet for å springe for innrammede plakater eller julelys, prøv DIY dekor.

"Jeg holder rommet mitt dekorasjoner ganske enkelt. Jeg lager collager av kunstverk eller magasinutklipp, sier Julia, en stigende senior på Williams College. "Håndlagde dekorasjoner er de beste!"

3. Skriver

Mens en bærbar datamaskin er nesten viktig, en personlig skriver? Ikke så mye.

Mange universitetsstudier tilbyr gratis utskrift på biblioteket, og noen sovesaler har utskriftslaboratorier i kjellerne sine. Ta kontakt med din boligrådgiver for å se hvilke fasiliteter som tilbys i salen din.

4. TV

Med mindre du får en hånd-meg-ned fra en eldre søsken eller bringe en hjemmefra, ikke kjøp en helt ny TV for sovesalen din. Mens det er fint å ha en større skjerm for å se når andre er ute, er Netflix på den bærbare datamaskinen helt fint, og det slår seg å kaste bort penger på noe du kanskje knapt bruker.

"Det var kult å ha [en TV] for når det var noe show jeg ønsket å fange, men du trenger ikke en," sier Agnes, en nylig utdannet ved University of Maryland. "Du har stort sett aldri tid til å se det, og du kan alltid fange ting online neste dag."

Freshman år er morsomt, men det bør ikke bryte banken. Med riktig forberedelse vil overgangen til din nye sovesal være enkel og budsjettvennlig. Lykke til, Klasse 2019!

Din sving: Hva synes du om disse dormens essensielle? Hva elsket du å ha, og hva ønsket du at du ikke hadde kjøpt?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Maryann Akinboyewa er en sosial media strateg og forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar