Penger

Hvordan komme seg på et spillhow (18 ser etter utfordrere)

Hvordan komme seg på et spillhow (18 ser etter utfordrere)

Delta i et spill show er en enkel og morsom måte å tjene ekstra penger på. Noen spill viser er tøffere å komme videre enn andre, men ved å registrere deg for alle, kan du øke sjansene dine for å bli en deltakende.

Av den grunn har vi satt sammen en liste over 18 av de mest populære spillshowene og hvordan du kan auditionere for hver enkelt ...

1. Jeopardy!

Hvordan Audition: Det første skrittet for å komme på Jeopardy er å ta online-testen. Testene holdes bare på bestemte datoer, og kommende tester blir annonsert på showet og på deres hjemmeside, Jeopardy.com. Online tester tilbys separat for hver av følgende aldersgrupper: voksne, studenter, tenåringer 13 til 17 år og barn mellom 10 og 12 år.

Hvis du har det bra på online-testen (Jeopardy vil ikke fortelle deg poengsummen din), vil du bli bedt om å prøve på et lokalt testanlegg. Etter mer testing og et personlighetsintervju med produsenter vil du bli lagt til bassenget av tilgjengelige deltakere.

Hvem kommer på: Smarties som er villige til å delta i et plagsomt 15 sekunders intervju med Alex Trebek etter den første kommersielle pause.
nettside: http://www.jeopardy.com/beacontestant/contestantfaqs/

2. Fortellens hjul

Hvordan Audition: I fjor ba over en million mennesker sjansen til å auditionere for Lykkehjul og færre enn 600 personer ble valgt til å vises på showet. Det første trinnet for audisjonering er å registrere seg på Hjulets nettside. De vil varsle deg når "Wheelmobile", den reisende audisjonsbussen, er i ditt område.

Fra showets nettsted: "Tusenvis av fans fyller ut applikasjoner og samler seg foran scenen med en reisende versjon av den berømte Hjul og Puslespillet. Programmene blir trukket tilfeldig gjennom hele arrangementet, kaller personer på scenen i grupper på fem for å delta i et kort intervju, spille en versjon av Wheel of Fortune-opprykksrunden og vinn spesielle show-themed-premier. De mest lovende kandidatene blir invitert til å delta i siste auditions for showet, som vanligvis holdes senere i Wheelmobile-vertsbyen. Ved de endelige audisjonene velger Contestant Coordinators de personer som skal vises på showet. "

Hvem kommer på: Moms, studenter, og videregående fotball trener
nettside: https://secure.sonypictures.com/tv/shows/wheel/contestants/beacontestant/

3. Hvem vil være millionær

Hvordan Audition: Auditions er for tiden holdt i både New York City og Rhode Island. Du kan registrere deg til audisjon på showets nettside. For å bli en Millionaire-konkurrent må du først bestå skriftlig test, og hvis du består testen, må du gjennomgå et personlig intervju med en representant for showet. Hvis du bestiller auditionsprosessen, vil du bli plassert i Contestant Pool og tilgjengelig for valg for å spille spillet på et fremtidig show.

Hvem kommer på: Smarties som allerede er litt rike. Alvor. Du må betale for dine egne reisearrangementer til New York for å være på dette showet.
nettside: http://www.dadt.com/millionaire/auditions/

4. Celebrity Name Game

Hvordan Audition: Dette er et relativt nytt spill som parrer opp lag av Average Joes og kjendiser med målet om å kunne identifisere andre kjendiser. Audisjon ved å fylle ut en enkel online søknad. Deretter venter du å høre fra et produksjonsmedlem om "åpne anrop" økter. Dette er et lagspill, og du må ta med en kompis sammen med deg.

Hvem kommer på: Folk som har minst en venn og ikke ser bedre ut enn de kjente personene de er sammenkoblet med.

nettside: http://casting.celebnamegame.com/web/apply

5. La oss lage en avtale

Hvordan Audition: For å bli en konkurrent trenger du billetter til en taping av showet på Sunset Bronson Studios i Hollywood, California. Tilsynelatende, bare å være i publikum gir deg en 1 i 18 sjanse til å være en konkurrent.

Hvem får på: Gale folk. I kostyme. 🙂
nettside: http://on-camera-audiences.com/shows/Lets_Make_a_Deal

6. Familie Game Night

Hvordan Audition: Dette showet er på HUB-nettverket og får kiddos involvert. Deltakere spiller større enn livsversjoner av favorittbrettspill som Life, Connect 4, Battleship og Operation. Søk via online søknad og vent til å høre fra en produsent.

Hvem får på: Bedre familier som fortsatt snakker etter et spill Boggle. Lag må ha minst ett barn (8-15 år) og en forelder eller foresatte.
nettside: http://www.onesourcetalent.com/castings/family-game-night/

7. Prisen er riktig

Hvordan Audition: Deltakere er vanligvis valgt blant billettholdere ved hver taping holdt i Los Angeles, California. Du kan også audisjonere på en av reiser audition stopper holdt hvert år. Produsentene velger to deltakere fra hver reise audition som vises på showet og som en ekstra bonus, vil produsentene flyve deg til California gratis!

Hvem får på: Peppy folk som vil hoppe opp og ned etter å ha vunnet en ny støvsuger
nettside:http://www.cbs.com/daytime/the_price_is_right/about/?sec=2

8-13. Chase, The Line, Idiotest, la oss spørre Amerika, minutt å vinne det, familiefeud

Hvordan Audition: Dette er alle forestillinger produsert av Game Show Network. Casting for alle GSNs show er annonsert på forsiden av deres nettside. De begynner vanligvis å støpe like før starten av sesongen. Casting for The Chase skjer nå!

Hvem får på: 80% av de 17 personer som ser Game Show Network
nettside: GSN.com

14-17. Fantastisk Race, Overlevende og Storebror

Hvordan Audition: Dette er alle virkelighetsspill viser produsert av CBS. Auditionsprosessen varierer litt for hvert show, men det første trinnet er å besøke CBSs avstøpningsside. Vanligvis blir du bedt om å sende en video som viser din personlighet sammen med en ferdig søknad. Hvis du er valgt for et intervju, vil du bli bedt om å reise (på egen krone) til nærmeste intervjuby.

Hvem får på: Richard Hatch. Personer med pass.
nettside: http://www.cbs.com/casting/index.php?show=2&0.8704210665635224

18. Wipeout

Hvordan Audition: Dette showet er sendt på ABC, men det første trinnet for auditioning er å kontakte produksjonsselskapet MysticArt Pictures. De har et elektronisk skjema som du må fylle ut for å komme i gang. Hvis produsentene liker profilen din, kontakter de deg og planlegger et intervju på deres Burbank, CA-kontor.

Hvem får på: Folk som fniser på å bli slått i ansiktet.
nettside: https://www.mysticartpictures.com/ncshow.php?nc_id=12

Lykke til, Penny Hoarders!

Skrive Inn Din Kommentar