Investere

De 14 beste lavrisikoinvesteringene for høy returnering

De 14 beste lavrisikoinvesteringene for høy returnering

Med stigende levekostnader er det avgjørende at vi investerer, enten det er $ 10 000 eller $ 100 000. Og selvfølgelig, når vi investerer våre hardt opptjente dollar, ønsker vi å generere høy avkastning mens den varer liten risiko.

Mulig?

Vel, til et punkt. Når det gjelder avkastning, er det bedre lavrisikoinvesteringer enn andre, men det er definitivt fortsatt sant at jo høyere avkastning du vil ha, desto større risiko må du akseptere.

Men når du er i nærheten av pensjon, eller hvis du sparer for videregående skole høyskolefond, faller din appetitt for risiko ned. Du har rett og slett ikke råd til å se en stor dråpe i markedet rett før du må begynne å trekke seg.

De 14 beste lavrisikoinvesteringene med høyest avkastning:

 1. Peer to Peer Utlån
 2. Høye rentebesparelser
 3. Kredittkortbelønninger
 4. Innskuddsbevis
 5. livrenter
 6. Treasury Inflation Protected Securities (TIPS)
 7. Money Market Funds
 8. Kommunale obligasjoner
 9. Amerikanske spareobligasjoner
 10. Kontant Verdi Livsforsikring
 11. Online Checking Account
 12. Bankbonuser
 13. Utbytte Paying Stocks
 14. Foretrukne aksjer

Når det gjelder å investere med lav appetitt for risiko, vil du møte et bredt utvalg av alternativer, og det kan være forvirrende å prøve å avgjøre hvilket som er best. Her er noen av de beste alternativene med lav risiko, noen som tillater deg å få en respektabel avkastning med nesten ingen risiko i det hele tatt.

1. Peer-to-Peer Utlån

P2P Utlån er en helt annen type investering, det er også en av våre svært anbefalte kortsiktige investeringer også.

I stedet for å kjøpe aksjer i et selskap (og dets fremtidige fortjeneste) låner du pengene dine til noen andre med håp om at de vil betale deg tilbake. Hvis du skjermer lånene dine dårlig, kan det være ekstremt risikabelt å gi utlån til jury. Det er imidlertid en fin måte å sikre en anstendig retur med liten risiko fra din side.

For eksempel er en av de mest populære peer to peer-utlånsplatformene, Lending Club, gjennomsnittlig en standard rate på litt over 5%. Hvis du skjermer lånene dine godt og unngår noen av disse standardene, kan du tjene noen virkelig gode avkastninger.

Åpne en konto

 • Rask kikk
 • Peer-to-peer utlån, som matcher låntakere med investorer som er villige til å finansiere sine lån
 • $ 1000 minimum investering
 • Gjennomsnittlig avkastning mellom 5,06% og 8,74%
 • Best egnet for investorer som ønsker høyere avkastning uten risiko for aksjemarkedet

Åpne en konto

Heldigvis har peer-to-peer-lånebedrifter jobbet for å tilby screeningsverktøy og porteføljeinnstillinger for din investeringsgevinst. I stedet for å måtte gå gjennom hvert enkelt lån (som du fortsatt kan gjøre), kan deres elektroniske verktøy du målrette mot en viss avkastning og søke bare gjennom lån som passer til regningen. Jeg har investert i Lening Club og Prosper i flere år og har hatt mindre enn 3% standardrate mens jeg får en total årlig avkastning (etter misligholdte lån) på 8,33%.

Hva er enda bedre er at du kan investere så lite som $ 25 i et lån for å komme i gang. Så, hvis du vil unngå størstedelen av potensielle risikoer - eller bare spre det rundt - kan du spre investeringene dine ut over hundrevis av forskjellige lån hvis du vil. Jeg hadde en venn til å investere 5 000 dollar i Lending Club og kunne kjøpe i 200 forskjellige lån. Nå er det diversifisering!

Hvis utlån penger på internett høres skummelt, kan du være trygg på at det ikke er det. Dette skyldes hovedsakelig overlegenheten i selskapets samleprosess. Spesielt utlånsklubben har gjort en god jobb med å sette opp samlingspraksis for å beskytte sine investorer. (Lend Academy gjorde et godt intervju med LCs leder for samlinger.)

Lær mer om hvordan jeg gjorde med P2P-utlån i min anmeldelse av LendingClub eller Prosper eller kom i gang med peer-to-peer-utlån med selskaper som Lending Club og Prosper. Avhengig av din appetitt for risiko og hvor mye kapital du må investere, kan du score noen anstendig avkastning uten stress som følger med høyrisiko investeringer.

2. High Interest Savings-kontoer

Hvis du leter etter en risikofri måte å tjene litt interesse på pengene dine, kan en høy avkastningskonto være svaret ditt. Med disse kontoene, vil du tjene en nominell mengde interesse bare for å holde pengene dine på innskudd. Annet enn å åpne kontoen din og sette inn pengene dine, krever denne strategien nesten ingen innsats fra din side heller.

De beste høyavkastningsregnskapene tilbyr konkurransedyktige renter uten å belaste noen gebyrer. Når du velger en konto, vil du også søke etter en bank med godt omdømme for å tilby kvalitet kundeservice, enkel tilgang og online kontoadministrasjon og enkle innskudd. Hvis du er interessert i mine tanker om hvilken bank å gå med, sjekk ut dette innlegget:

3. Kredittkortbelønninger

Tanken om at kredittkortbelønninger kan gi en lavrisikoavkastning på pengene, kan høres utrolige, men det er ikke det av veggen når du virkelig tenker på det. Ved å plukke opp et kontantkortskort, tjener du "poeng" som oversetter til ekte penger. Og i virkeligheten er "belønningene" du tjener med noen av de beste kortene, mye mer lukrative enn alt du kan tjene med et innskuddssertifikat eller en online sparekonto.

Slik fungerer disse:

La oss si at du plukket opp et Chase Safir-foretrukket® kort og sett dine vanlige utgifter på det for å tjene påmeldingsbonusen.Når du brukte $ 4000 på kortet ditt på 90 dager, ville du tjene 50 000 poeng verdt $ 500 i gavekort eller kontanter tilbake. Hvis du brukte $ 4000 på regninger, ville du normalt betale som dagligvarer, barnehager eller verktøy, og betalte kortet ditt med en gang, dette er det nærmeste å "gratis penger" du noensinne vil finne!

 • Chase Freedom® - The Chase Freedom® kort tilbud $ 150 i gratis penger etter at du bruker bare $ 500 på kortet ditt innen 90 dager. I tillegg til påmeldingsbonusen, vil du også tjene 5x poeng på de første $ 1500 som tilbys i kategorier som roterer hvert kvartal, pluss 1x poeng på alt annet. Løs inn poenget ditt for utsagnskreditter eller gavekort, eller bruk dem til å handle direkte på Amazon.com.
 • Chase Freedom Unlimited℠ - The Chase Freedom Unlimited℠ tilbyr et alternativ til det tradisjonelle Chase Freedom-kortet. Med dette nye kortet alternativet, vil du tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake for hver dollar du bruker. I tillegg vil du også få en $ 150 påmeldingsbonus etter at du bruker bare $ 500 på ditt nye kort innen 90 dager. Hvis du ikke liker å holde styr på roterende kategorier, er dette kortet et utmerket alternativ. Best av alt, det er ingen årlig avgift.

Hvis du vil lære mer om de enkle pengene du kan score med kredittkortbelønninger, sjekk ut vår guide på de beste pengene tilbake kredittkort.

4. Innskuddssertifikat

Uansett hvor hardt du ser, vil du ikke finne en investering kjedeligere enn et depositum. Hvis du er i markedet for et av disse lavrisiko-investeringsvogner, kan du få en gjennom din bank, kredittforening eller til og med gjennom din investeringsmegler.

Med et innskuddsbevis (CD), deponerer du pengene dine i en bestemt tidsperiode i bytte for en garantert avkastning på pengene, uansett hva som skjer med rentene i løpet av denne perioden.

Så lenge du får et depositumsbevis med en FDIC-forsikret finansinstitusjon, er du garantert å få din rektor tilbake så lenge dine totale innskudd på den aktuelle finansinstitusjonen er mindre enn $ 250.000. Regjeringen garanterer at du ikke kan få tap, og finansinstitusjonen vil gi deg litt interesse på toppen av det.

Hvor mye interesse du tjener er avhengig av lengden på CD-termen og de nåværende rentene når du kjøper din CD. Renter er generelt ganske lave for øyeblikket, men du kan vanligvis få mer interesse hvis du får et depositumsertifikat for en periode på minst 1-2 år.

Tjen en risikofri avkastning på kontanter med et depositum. Du kan åpne en CD med store renter med:

 • BBVA Compass Bank,
 • Capital One 360 ​​(tidligere ING Direct)
 • Oppdag Bank.

5. Annuities

Annuiteter er et poeng for noen investorer fordi skyggefulle finansielle rådgivere har overfremmet dem til enkeltpersoner hvor livrenten ikke var det rette produktet for sine økonomiske mål. De trenger ikke å være skummelt ting; livrenter kan være et godt alternativ for enkelte investorer som trenger hjelp til å stabilisere porteføljen over en lengre periode.

Hvis du er i markedet for en livrente, må du være oppmerksom på risikoen og snakke med en god finansiell rådgiver først. Annuiteter er komplekse finansielle instrumenter med mange fangster bygget inn i kontrakten. Før du logger på den stiplede linjen, er det viktig å forstå livrenten innvendig og utvendig.

Det finnes flere typer livrenter, men på slutten av dagen er det å kjøpe en annuitet på nivå med å handle med et forsikringsselskap. De tar en engangsbeløp på kontanter fra deg. Til gjengjeld gir de deg en oppgitt rate av garantert avkastning. Noen ganger er avkastningen fast (med en fast livrente), noen ganger er avkastningen variabel (med variabel livrente), og noen ganger er avkastningen diktert delvis av hvordan aksjemarkedet gjør og gir deg ulemperbeskyttelse (med en egenkapitalindeksert livrente) .

Hvis du får en form for garantert avkastning, er risikoen din mye lavere. I motsetning til støtte fra den føderale regjeringen, er livrenten din støttet av forsikringsselskapet som holder det (og kanskje et annet selskap som videre forsikringsselskaper livrente selskapet). Likevel vil pengene dine vanligvis være svært trygge i disse kompliserte produktene.

6. Treasury Inflation Protected Securities (TIPS)

Den amerikanske statskassen har flere typer obligasjonsinvesteringer for deg å velge mellom.

En av de laveste risikoen kalles Treasury Inflation Protection Securities, eller TIPS. Disse obligasjonene kommer med to metoder for vekst. Den første er en fast rente som ikke endres for lengden på obligasjonen. Den andre er innebygd inflasjonsbeskyttelse som er garantert av regjeringen. Uansett prisvekst vokser i løpet av tiden du holder TIPS, vil investeringens verdi stige med denne inflasjonsraten.

For eksempel kan du investere i en TIPS i dag som bare kommer med en 0,35% rente. Det er mindre enn sertifikat for innskuddsrenter og til og med grunnleggende online sparekontoer. Det er ikke veldig fristende før du innser at hvis inflasjonen vokser en 2% per år for lengden på obligasjonen, vil din investeringsverdi vokse med den inflasjonen og gi deg en mye høyere avkastning på investeringen.

TIPS kan kjøpes individuelt, eller du kan investere i et fond som i sin tur investerer i en kurv av TIPS. Det sistnevnte alternativet gjør det lettere å administrere investeringene, mens den tidligere gir deg muligheten til å velge og velge med bestemte TIPS du vil ha.

Vil du beskytte porteføljen mot inflasjon? Kjøp tips gjennom en stor megler som:

 • Ally Invest
 • E * TRADE
 • TD Ameritrade

7. Pengemarkedsfond

Et pengemarkedsfond er et fond som er opprettet for folk som ikke vil miste noen av hovedstolene i sin investering.

Fondet forsøker også å betale litt interesse også for å parkere pengene dine med fondet verdt. Fondets mål er å opprettholde en netto aktivverdi (NAV) på $ 1 per aksje.

Disse midlene er ikke idiotsikker, men de kommer med en sterk stamtavle for å beskytte den underliggende verdien av kontanter. Det er mulig for NAV å falle under $ 1, men det er sjeldent.

Du kan parkere penger i et pengemarkedsfond ved å bruke en stor megler som TD Ameritrade, AllyBank og E * TRADE eller med de samme bankene som tilbyr høye sparingskonto. Mens du ikke kan tjene mye interesse på investeringen, trenger du ikke å bekymre deg for å miste store mengder av hovedstol eller de daglige fluktuasjonene i markedet.

8. Kommunale obligasjoner

Når en statlig eller lokal nivå trenger å låne penger, bruker de ikke et kredittkort. I stedet utsteder myndigheten en kommunal obligasjon. Disse obligasjonene, også kjent som Munis, er unntatt fra Federal Income Tax, noe som gjør dem til en smart investering for folk som prøver å minimere eksponeringen mot skatt. De fleste stater og lokale kommuner fritar også inntektsskatt på disse obligasjonene, men snakk med regnskapsføreren for å sikre at de er fritatt i din spesifikke tilstand.

Hva gjør kommunale obligasjoner så trygge? Ikke bare unngår du inntektsskatt (noe som betyr en høyere avkastning sammenlignet med en like risikabel investering som er beskattet), men sannsynligheten for at låntageren misligholder seg, er svært lav. Det har vært noen store konkurs i kommunen de siste årene, men dette er svært sjeldent. Regjeringene kan alltid skaffe skatt eller utstede ny gjeld for å betale av gammel gjeld, noe som gjør at det å holde en kommunebond er en ganske trygg innsats.

Du kan kjøpe individuelle obligasjoner eller, enda bedre, investere i et kommunalt obligasjonsfond på meglere som:

 • TD Ameritrade
 • AllyBank
 • E * TRADE

9. amerikanske spareobligasjoner

Amerikanske spareobligasjoner ligner skattemessig inflasjonsbeskyttet verdipapirer fordi de også støttes av den amerikanske føderale regjeringen. Sannsynligheten for mislighold på denne gjelden er mikroskopisk, noe som gjør dem til en svært stabil investering.

Det er to hovedtyper av amerikanske spareobligasjoner: Serie I og Serie EE.

Serie I-obligasjoner består av to komponenter: en fast renteavkastning og en justerbar inflasjonsbunden avkastning. De ligner noe på TIPS fordi de har inflasjonsjustering som en del av totalavkastningen. Fast rente endres aldri, men inflasjonsrenten er justert hver 6. måned og kan også være negativ (som vil bringe total avkastning ned, ikke opp).

Serie EE-obligasjoner har bare en fast rente som legges til obligasjonen automatisk på slutten av hver måned (slik at du ikke trenger å bekymre deg for å reinvestere for sammensatte formål). Prisene er svært lave akkurat nå, men det er en interessant fasett til EE-obligasjoner: Treasury garanterer at obligasjonen vil doble i verdi dersom den holdes til forfall (som er 20 år). Det tilsvarer omtrent 3,5% avkastning på investeringen.

Hvis du ikke holder til forfall, vil du bare få den oppgitte renten på obligasjonen minus eventuelle tidligere uttakskostnader. (En annen bonus å se på: Hvis du bruker EE-obligasjoner til å betale for utdanning, kan du kanskje ekskludere noen eller alle de renter som er opptjent av dine skatter.)

Ønsker du å kjøpe noen serie I eller serie EE-obligasjoner? Du kan gjøre det direkte gjennom TreasuryDirect.gov.

10. Kontantverdi livsforsikring

En annen kontroversiell investering er kontantverdi livsforsikring. Denne forsikringen utbetaler ikke bare en dødsfordel til dine mottakere når du dør (som et livsforsikringspolicy), men gir deg også mulighet til å tilføre verdi med en investeringsandel i dine betalinger. Hele livsforsikring og universell livsforsikring er begge typer kontantverdi livsforsikring.

Mens begrepet livsforsikring er langt et billigere alternativ, dekker bare din død. En av de beste fordelene med å bruke kontantverdi livsforsikring er den påløpte verdien kan ikke bare lånes opp gjennom hele livet ditt, men blir ikke rammet av inntektsskatt. Mens kontantverdi livsforsikring ikke er for alle, er det en smart måte å overføre noen verdi til dine arvinger uten at begge sider blir rammet av inntektsskatt.

11. Online Checking Account

På samme måte som kontanter med høy avkastning, kan du tjene små beløp på penger du legger inn, ved å sjekke kontoer på nettet. Hvis du skal parkere pengene dine i banken uansett, kan du sikkert sette pris på å tjene litt interesse underveis. Best av alt, belaster mange online sjekker kontoer null eller minimale avgifter for å komme i gang.

Når du ser etter en elektronisk kontrollkonto som faktisk gir deg mulighet til å tjene penger, ser du etter en bank med utmerket kundeservice, et brukervennlig nettgrensesnitt og konkurransedyktige rentesatser. Hvis du vil ha størst fleksibilitet, er det også viktig å oppsøke en konto som ikke pålegger kontokrav eller innskuddskrav. Og hvis du ønsker å trekke ut penger ofte, vil du sørge for at du har tilgang til lokale, ikke-gebyrte minibanker også.

12. Bankbonuser

Hvis du har ekstra penger, trenger du ikke en stund, du kan til og med tjene litt gratis penger med en bankbonus. De fleste banker vil tilby en bonus som et insentiv for deg å registrere deg, og disse bonusene kan være verdt flere hundre dollar på egen hånd.

Bankbonuser er noen ganger regionale, og kan avhenge av de lokale bankene i ditt område og produktene de tilbyr. Jeg har sett Capital One tilby bonuser verdt $ 50 eller mer, og Chase Bank tilbyr nesten alltid en $ 150 eller $ 250 bonus for personer som åpner en ny kontroll- eller sparekonto.

I bytte for bankbonusen din, blir du bedt om å holde pengene dine på innskudd for hvor som helst fra 6 til 18 måneder. I tillegg kan det hende du må sette opp direkte innskudd til den nye kontoen din, eller bruk et bankkredittkort for et bestemt antall transaksjoner i løpet av de første månedene. Bare husk å lese gjennom alle de fine skriftene for å lære om avgifter som kan bli belastet og hvordan du kan unngå dem.

Ved å hoppe gjennom disse hoops, kan du vanligvis tjene noen hundre dollar for din innsats. Best av alt, du trenger ikke å bekymre deg for å miste en eneste cent av innskuddet ditt. Og hvis du bestemmer deg for ikke å holde kontoen for lengden, kan du alltid lukke den når du tjener bonusen og oppfyller alle bankens krav.

Noen mellomrisiko investeringer å vurdere

Hvis du ikke ønsker å gå "alt i" på den risikoklasse av eiendeler, kan du fortsatt generere høyere avkastning ved å ta noen skritt i den retningen. Her er noen investeringer å vurdere å legge til litt mer risiko for porteføljen din.

13. Utbytte Betalt aksjer og fond

En av de enkleste måtene å presse litt mer avkastning på aksjeinvesteringene er rett og slett å målrette aksjer eller fond som har gode utbytteutbetalinger. Hvis to aksjer utfører nøyaktig det samme over en gitt tidsperiode, men man ikke har utbytte og den andre betaler ut 3% per år i utbytte, vil sistnevnte aksje være et bedre valg.

Selvfølgelig er det ikke enkelt å plukke individuelle aksjer (bruk noen av handelsverktøyene på Scottrade eller E * TRADE for å hjelpe deg med å målrette utbyttebeholdninger) og risikere at selskapet kan falle og investere ned med det. En tryggere innsats ville være å investere penger i et fond for utbyttefond. Med denne typen fond, målrettet fondet aksjer som betaler godt utbytte og gjør alt arbeidet for deg. Du får også diversifisering slik at en eller to aksjer ikke kan tanke hele investeringen.

Vil du legge til noe utbytte som betaler investeringer til porteføljen din? TD Ameritrade, AllyBank og E * TRADE kan hjelpe deg å begrense investeringsvalgene dine ned til disse typer investeringer.

14. Foretrukket lager

Å legge til på utbyttebeholdningstema er foretrukket lager. Foretrukket lager er en type aksje som selskaper utsteder som har både en egenkapitalandel og en gjeldsandel (obligasjon). I hierarkiet av utbetalinger til investeringsformer sitter foretrukket lager mellom obligasjonsbetalinger (som kommer først) og vanlige aksjeutbytte (som kommer sist).

Foretrukket aksje handles ikke like tungt som aksjemarkedet, men har mindre risiko enn aksjemarkedet. Det er bare en annen måte å eie aksjer i et selskap mens de får utbyttebetalinger.

Du kan spore opp foretrukne aksjeinvesteringer på:

 • Ally Invest
 • TD Ameritrade
 • E * TRADE

Bunnlinjen

Når du kommer nærmere pensjon, er det viktig å redusere risikoen så mye som mulig. Du vil ikke begynne å miste hovedstaden dette sent i spillet; Siden du har mange års pensjonering foran deg, vil du bevare kontanter.

De beste lavrisikoinvesteringene kan hjelpe deg med å gjøre nettopp det. Ved å la deg tjene nominelle beløp av penger på dine penger med liten risiko, kan du hjelpe nesteproduktet ditt å holde øye med inflasjonen uten å miste skjorten. Bare husk å lese utskrift og utdanne deg selv underveis. Og hvis du er i tvil om et investeringsprodukt eller en tjeneste, snakk med en kvalifisert finansiell rådgiver og spør så mange spørsmål som mulig.


Ta en titt på noen av våre gode anmeldelser for å få bedre forståelse for hva som skal tilfredsstille investeringsbehovene dine:

 • Motiv Investing Review
 • Lending Club Review
 • OptionsHouse Review

Skrive Inn Din Kommentar