Forsikring

Forberede seg på fremtiden med livsforsikring

Forberede seg på fremtiden med livsforsikring

Når det kommer til å forberede seg på fremtiden, tror du kanskje at du har alt håndtert med din selskapsbetalt livsforsikring og din vilje. Det er alt du trenger for å sikre at familien din er sikker, ikke sant? Feil. En enkel vilje er ikke den eneste måten eller den beste måten å beskytte dine eiendeler på. Å ha boliglånsforsikring, i tillegg til din livsforsikring som tilbys gjennom arbeidsgiveren din, er en annen måte å være sikker på at dine kjære ikke er igjen bekymret for å betale for familiens hjem.

Å forberede seg på fremtiden er ikke alltid morsomt. Du må ta vare på dine eiendeler, dine forpliktelser og du virkelig får en følelse av hva du har oppnådd. Du vil enten føle deg trygg og fornøyd med det du forlater, eller du kan føle deg som om det fortsatt er mange ting igjen å gjøre.

Hvorfor har livsforsikring?

Den åpenbare grunnen til at de fleste vet, er livsforsikringen kan brukes til å betale begravelsesutgiftene. Det er imidlertid flere andre områder hvor livsforsikringsytelsen kan bli brukt.

Beskytte hjemmet ditt er en veldig viktig og ofte oversett, grunn til å ha livsforsikring. Du kan få boliglånsforsikring som samsvarer med antall år igjen på boliglånet ditt, og noen retningslinjer gir en avtagende fordel hvor dødsfordelen går ned med boliglånsbalansen. Imidlertid kan en term eller hele livsforsikringspolicy også brukes til å betale av balansen på boliglånet. Det er best å analysere din personlige situasjon for å bestemme hvilket alternativ som passer best for deg og din familie.

I tillegg til å sikre at dine kjære ikke blir etterlatt, kan din livsforsikring også erstatte inntektene som går tapt når du dør. De fleste husholdninger i dag er toinntektsholdige husholdninger. Derfor, hvis en av dere går bort, har husstanden et tap av den ekstra inntekten.

I tillegg kan livsforsikringspenger brukes til å finansiere barnas høyskoleutdanning eller betale utestående gjeld. I utgangspunktet bør hvilken type livsforsikring du kjøper, beskytte familien økonomisk på alle måter i ditt fravær.

Hva er de forskjellige typer livsforsikring?

De tre vanligste typer livsforsikring er "term", "hele livet" og "universelle liv".

Term livet livsforsikring har et sett premie basert på en forhåndsdefinert tidsperiode eller "term." For eksempel, en term livsforsikring policy på 20 år vil ha en vanlig månedlig premie for politikkets løpetid. Det vil ikke være noen kontanterverdi i slutten av termen, så hvis du fortsatt er i live; du har nettopp betalt for å beskytte familien din de siste 20 årene bare dersom du døde. Hvis du dør dagen etter at politikken utløper, vil familien din ikke motta noe. Du har muligheten til å forny termen, men premien blir dyrere jo eldre du får.

En hel livsforsikring har en kontantverdi og gir dekning for hele livet ditt. Du betaler et sett premie og politikken din fortsetter å vokse i verdi. Politikken fortsetter å vokse i verdi, og mange selskaper vil garantere slik vekst. Du kan få det til enhver tid eller til og med tegne lån mot verdien av politikken.

En universell livsforsikring vokser også i verdi, men den månedlige betalingen kan variere. Du må være årvåken i å holde denne typen politikk gjeldende for å unngå at det går noe i dekningen. Og det er risiko involvert med en universell livsforsikring.

Skrive Inn Din Kommentar