Penger

Disse Designer Dumpster dykkerne selger tomme bokser og vesker for opptil $ 150

Disse Designer Dumpster dykkerne selger tomme bokser og vesker for opptil $ 150

Vi vet alle at designernavn som Dior, Chanel og Burberry selger for store penger.

Men visste du at selv emballasjen kan hente en heftig avgift?

New York Post rapporterte nylig om det spennende fenomenet luksus dumpster dykking - og de imponerende summene selgere får for navn-merkevarer poser og bokser som ellers ville forbli i søppel.

Hvor mye spør du? "En butikk-signatur veske støvdeksel kan selge for $ 150 eller mer," Post rapporter.

Ja, vi var også sjokkert. Her er deetsene.

Hvordan tjene penger Dumpster Dykking på Chanel eller Tiffany

Etter at blanke designerbutikker i Manhattans mest kjente shoppingdistrikter låser seg for natten, kommer dyktige bøndene fram og møtes under de gigantiske neonlysene av navnene de leter etter.

Og oftere enn ikke finner de disse navnene ... trykt på "designer detritus" - tomme bokser, papirkurvposer, kleshengere, sko og vesken støv dekker "som tilsynelatende deler en brøkdel av deres vanlige innhold" ønskelighet.

En søppelposter ved navn Charles anslår at en tom, svart Chanel-boks kunne selge for $ 40. I perfekt stand kunne det hente $ 60.

Selv om noen butikker slår seg gjennom logoer eller på annen måte mister deres verdifulle søppel, synes plukkerne å gjøre ganske bra - i hvert fall godt nok til å fortsette å dukke opp.

Men man må lure på ... hvem kjøper dette luksuriøse søppelet, uansett?

Som det viser seg, har noen folk veldig gode grunner til å gjøre det.

For eksempel kan sertifiseringseiere bruke boksene til å gjenskape opplevelsen av å handle i en high-end-butikk.

Eller eiendomsmeglere kan bruke merkenavn pungvesker for å hjelpe med å skape et hus, skape et forestillet liv av luksus for å woo potensielle homebuyers.

Andre bruksområder er enda mer kreative. En luksus dumpster dykker, en Brooklynite som kaller seg Kytten Mayles, laminater Chanel handbags til å lage kunstverk hun selger for $ 100 stykke.

Ikke dårlig, ikke sant? Jeg mener, jeg liker å få det - jeg innrømmer at jeg holdt den vakre blå boksen min Tiffany-briller kom inn lenge etter at de var bøyd og deres linser klarte.

Vil du dumpster dykke for ekstra penger?

Føler seg modig? Prøv dumpster-dykkersiden for deg selv.

Du kan tjene tonnevis av penger, selv om du ikke bor hvor som helst i nærheten av en Tiffany butikk - denne fyren gjør noen ganger $ 2500 per natt!

Selv om du ikke er helt klar til å peke gjennom andres søppel, du kan bli overrasket over hvor mye potensiell kontanter sitter i din egen søppelkasse.

Verste tilfelle, du oppdager noen interessante ting om dine naboer (eller deg selv) - og krever en veldig lang og grundig dusj før sengetid.

God jakt!

Din sving: Vil du dumpster dykke i en luksusbutikk for å selge sin tomme emballasje?

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.


Skrive Inn Din Kommentar