Penger

American Express, Garmin og LG kan skylde deg penger. Slik finner du ut

American Express, Garmin og LG kan skylde deg penger. Slik finner du ut

Er det noe bedre enn å lage sol te om sommeren?

Det er praktisk talt en tradisjon i min husholdning. Men, som mange mennesker, sliter jeg med vekten min og prøver å holde fast på kalorier når det er mulig.

Derfor var jeg glad for å se Stevia i Raw søtningsmiddel for første gang. Pakken uttalte sukker-erstatningen var "100% Natural Zero Calorie Sweetener." Søt!

Så for noen måneder siden oppdaget jeg at Stevia i Raw-produsenten bestemte seg for å avgjøre et søksmål som anklager selskapet for å falske merke produktet sitt som "naturlig". Jeg sendte straks et kravskjema for å hente ut noen av pengene jeg har brukt på søtningsmiddel gjennom årene.

Ingen kvitteringer var nødvendig - og arkivering tok meg mindre enn fem minutter.

Stevia-bosetningen er nå stengt, men sjekk ut disse seks andre åpne class-action bosetningene jeg fant for deg denne måneden!

1. Vitamin Shoppe Supplement

Hvis du kjøpte Vitamin Shoppes Reservie Trans-Resveratrol supplement, kan du få opptil $ 25 fra denne klassen-handling avgjørelsen.

Den falske merkingskodeksen anklaget produsenten for å utelate de billigere, ikke-organiske ingrediensene fra produktetiketten for å lure kundene til å tro at kosttilskuddet inneholdt organiske ingredienser.

Ingen kjøpsbevis er nødvendig, men du må sende inn et krav senest 23. september 2016 for å kvalifisere deg.

Klikk her for mer informasjon.

2. Garmin Sport Watch

Har du kjøpt en Garmin Forerunner 610 klokke, tror du det ville være regn- og svettebestandig som det er annonsert? I så fall kan du få en utvidet garanti, erstatningsklokke og / eller litt penger!

Garmin-pakken påstod at idrettsutvalget er defekt og mangler reklamekrav for å hjelpe løpere "være de beste [de] kan være i forberedelse til maraton."

Klassemedlemmer har flere alternativer de kan velge mellom, men må sende inn et krav innen 28. september 2016 for å motta noen fordeler.

Lær mer her.

3. Årlig Census Bakgrunnskontroll

Hvis du søkte om en årtusencensustelling i 2010, men kriminell bakgrunnskontroll forhindret deg i å fremme, kan du kvalifisere deg for denne oppgjøret.

En søksmål anklaget US Census Bureau for å diskriminere mot afroamerikanske og latino-søkere ved å bruke visse bakgrunnskontrollprosedyrer for å skjerme jobbsøkere, som bryter med 1964 sivile rettighetsloven.

Hvis du sender inn et krav om folketellingen, kan du enten delta i et rekordassistentprosjekt for å løse problemer eller feil i din kriminelle bakgrunnsbilde eller motta varsel om når ansettelsen begynner for 2020-folketellingen.

Hvis du er interessert i noen av disse fordelene, har du frem til 10. september 2016 å sende inn et krav.

Mer info er tilgjengelig her.

4. LG Front-Loading Washer

Hvis du eier en LG-frontvaskemaskin, kan du kvalifisere deg for enten $ 35 i kontanter eller et $ 105 vaskemiddelrabatt-sertifikat fra denne siste avregningen.

LG bestemte seg for å avgjøre et åtteårig rettssak mot beskyldninger om at dens frontlaster har en designfeil som forårsaker mugg og bakterier å bygge opp og skaper skadelige lukt.

For å dra nytte av dette oppgjøret, må du sende inn et krav med enten et bilde av vaskemaskinens serienummer eller kvittering innen 10. oktober 2016.

Finn ut om du kvalifiserer her.

5. American Express Renter

American Express-kortinnehavere hvis kontoer 'faste årlige prosentsatser enten økes eller endres til en variabel rente mellom 2005 og 2010, kan få $ 32,50 fra en klassesettingsoppgjør.

Kredittkort utstedt av AmEx med fast rente var ikke ment å øke eller endres på noen måte med mindre kontoen var krenkende, ifølge søksmålet.

For å samle inn penger, er alt du trenger å gjøre å sende inn et krav før 30. august 2016.

Lær mer her.

6. Global Marketing Research TCPA

Fikk du et anrop fra Global Marketing Research Services uten ditt samtykke? I så fall kan du få $ 15.

Global Markedsundersøkelser sier at det gjorde politiske innkallinger til velgerne som inkluderte telefonnumrene da de registrerte for å stemme, og derfor nekter enhver lov som ble krenket.

Du kan imidlertid fortsatt kreve din $ 15 fra dette oppgjøret. Bare ark a kreve skjema innen 30. september 2016.

Finn ut om du kvalifiserer her.

Din tur: Hvilke bosetninger skal du hevde denne måneden? Gi oss beskjed når du får sjekker!

Melissa LaFreniere er nyhetsredaktøren av TopClassActions.com.


Skrive Inn Din Kommentar