Penger

Dette er hvorfor et salg av garasjen sannsynligvis ikke er verdt det - og hva du skal gjøre i stedet

Dette er hvorfor et salg av garasjen sannsynligvis ikke er verdt det - og hva du skal gjøre i stedet

Etter hvert som sommeren slutter, og du begynner å tenke på å lage rom i hjemmet ditt for vinterklær, skoleprosjekter og feriegudesteder, planlegger mange mennesker garasjesalget for å rydde rotet og tjene ekstra penger.

Utsiktene er fristende. Men er et garasje salg verdt tiden din?

Hvor mye kan du gjøre fra en garasjesalg?

Det jeg vet om garasjesalg - om enn brukt og anekdotisk - ser noe ut som dette: Tilbring uker med å grave søppel ut av huset ditt, lån bord og kleshengere fra venner og familie, gi opp helgen din til å prale med fremmede ...

... og tjene ca $ 300.

Det høres ikke bra ut - eller verdt det.

Crystal Paine på Money saving Mom sier hun gjort $ 1000 under en to-en-en-halv-dagers saling, som høres bra ut. Inntil du skjønner at familien hennes delte tråden med søsken hennes (hun angir ikke hvor mange) og foreldrene hennes.

Og hun anbefaler å forberede minst tre til fire uker på forhånd, og deretter legge til side flere timer om dagen i dagene før salget til prisartikler, organisere alt og sette opp.

Deretter spiller du kontorist for helgen - si, hvis du er kunnskapsrik, fem timer om dagen i tre dager.

Det er minst 25 timers arbeid for 40 dollar i timen - delt mellom tre eller flere husholdninger. Trekk fra mulige annonseringskostnader og skatter, som vi vet at du er omhyggelig nok til å betale hvert kvartal.

Så ... du gjør arbeidet med å kjøre en bedrift for mindre enn 13 dollar i timen.

Oh, og ba du om ledig arbeid for å få tid til dette? Med tapt lønn, kan du ikke engang bryte selv.

Garasje Salgstips: Ikke ha en!

Her er en rekke steder du kan bruke til å selge ting med mindre innsats og for mer penger enn et garasjesalg.

1. Selg CDer, DVDer, Videospill og Mer om Decluttr

Din uklanderlig alfabetiserte CD-tårn er kanskje ikke en hit i din støvete garasje, men du kan kontanter i å selge dem gjennom denne appen.

Decluttr vil kjøpe dine gamle CDer, videospill, DVDer og Blu-stråler. Du skanner strekkoden med appen på telefonen din, og Decluttr tilbyr et tilbud.

Prisene varierer - vanligvis ca 50 cent til $ 3 per vare - og du kan laste ut mediene i bulk for å få ekstra $ 50 til $ 100 denne uken. Og aldri må se på dem igjen.

Med Decluttr kan du selge ting på nettet uten å måtte håndtere individuelle oppføringer og kjøpere.

Og frakt er gratis. Selskapet sender deg en forsendelsesetikett for å dekke kostnadene. Bare skriv ut, pakk varene dine i en hvilken som helst boks og send den.

2. Finn det beste stedet å selge lærebøker med Bookscouter

Hoarding gamle høyskole lærebøker? Jeg forstår. jeg var sikker Jeg vil spre meg sosiologi 101-teksten for å svare på viktige spørsmål i fremtiden. Alas ...

For å få dem av hendene, bruk Bookscouter.

Søk i bokens ISBN, og siden vil koble deg til mer enn 25 av de mest betalende og mest anerkjente tilbakekjøpsselskapene på nettet, så du kan finne den beste prisen.

3. Selg nesten alt på letgo

Du kan selge nesten alt på Letgo.

Denne intuitive appen lar deg snappe et bilde og laste opp varen din på mindre enn 30 sekunder. Det er gratis å bruke, og en enkel måte å koble til med folk som vil ha gamle ting - uten å invitere dem inn i gården din.

4. Finn en lokal gullkjøper for gamle smykker

Du vet sikkert du kan selge gull og sølv for kontanter; disse TV-reklameene vil ikke la deg glemme.

Men bli ikke fristet av disse selskapene.

Selg dine edle metaller lokalt for en bedre avtale og raskere betaling. Hvis du har bullion barer som ligger rundt, flott.

Hvis du er som de fleste av oss og gjør ikke lager gull barer, prøv å selge disse elementene:

  • gamle smykker
  • ekte sølvtøy
  • serverer retter
  • tannfyllinger (hvis de har falt ut og du har holdt på dem av en eller annen grunn ... weirdo)
  • kvartaler og dimer mynte før 1965
  • bryllup og forlovelsesringer (beklager)

5. Liste Vintage smykker gjennom Etsy

Ikke vær den personen som prøver å selge verdifulle smykker på et garasjesalg.

Ja, det er sannsynligvis verdt det du spør - men ikke til en garasjesalgshopper. De leter etter billig. For å få en anstendig pris for klassiske stykker, få dem foran kjøpere villige til å betale en premie for årgang.

Etsy er kjent som markedsplass for håndverk og håndlagde varer. Men du kan tjene penger på nettstedet uten å gjøre noe. Vinduene dine kan ta lengre tid å selge på nettet enn i garasjen din - men du vil nok ha en mye bedre pris for mye mindre innsats.

6. Selg brukte klær på nettet

Glem å merke, legge sammen, hengende og vise alle klærne dine til salgs. Bare klikk et bilde av en villig venn i trøttet, og list det gjennom en online-sendingsbutikk eller peer-to-peer-app.

Poshmark lar deg opprette en profil og skaffe tilhengere - som sosiale medier, hvis sosialkretsen din alltid var i kjøpesenteret. Vi snakket med en ekspert for å få tips for å få mest mulig ut av oppføringene dine på appen.

Online sending fungerer som brick-and-mortar fetter. Du sender inn dine varer, og siden vil selge dem for deg. Noen gir deg et tilbud og betaler på forhånd, men de fleste gjør at du venter på betaling til et element selger.

Du kan til og med selge din brudekjole på sendingen - og gjøre en annen sparsom brud veldig glad!

7. Liste varene dine på Ebay, Craigslist og Facebook Marketplace

For å selge dine varer lokalt uten å kommandere garasjen for en helg, slå til disse elektroniske stifter.

Hvis du har sjeldne eller antikke gjenstander du tror kunne gå for store penger, kan du oppgi dem på Ebay for å få kontakt med samlere og andre større billettkjøpere.

Skriv ganske mye noe annet på din lokale Facebook Marketplace og Craigslist. Følg disse tipsene (for enten) til gjør oppføringen mer attraktiv og til Hold deg trygg mot svindlere.

Hvis du er ute av byen og bare vil kvitte seg med ting så fort som mulig, kan du oppgi det som en freebie på Craiglist eller i en lokal kjøp, salg og handel med Facebook-gruppe.

8. Selg unike gjenstander gjennom online loppemarkeder

Hvis du vil tenke utover de mest mettede markedene, se etter loppemarkeder på nettet.

Disse fangst-alle markedsplassene er like quirky og fantastiske som deres i-person kolleger - minus smuss og lopper. Deres mindre publikum kan gi bedre relasjoner og hjelpe deg med å koble til nisjekjøpere for dine mer uvanlige stykker.

9. Handel eller selg treningsutstyr ved 2. vind

Ingen ønsker å impulse kjøpe ubrukt tredemølle på et verksted.

Hvis du bor i nærheten av en 2. Vind treningsutstyr butikk, selg det der for en bedre pris - eller bytte den inn for en oppgradering.

10. Upcycle Your Furniture og selg det for mer

Hvis du har vært sparsommelig om kjøp av møbler tidligere, kan du få en fortjeneste ved å selge på riktig sted.

For kvalitetsmøbler du har behandlet godt, prøv å selge til forsendelsesbutikker.

Hvis du kjøpte billigere varer som var litt verre for slitasje, prøv å spruce dem opp med et lag med maling, flekk eller ny maskinvare. Noen kjøpere vil betale en premie for loslitt chic - så lenge du setter en litt mer vekt på den "elegante".

11. Doner alt for en skattemessig fradrag

Tror du kan selge ting til, for eksempel, $ 700 på et garasjesalg? Du kan gjøre det bedre ved å donere det.

I stedet for å tilbringe dager - eller uker - for å tjene den $ 700, tilbringe en time å tømme skap, oppbevaringsrom og garasje, og ta ubrukte ting til en butikk. Bare vær sikker på at du går med kvittering.

Neste april kan du kreve den rettferdige markedsverdien av alt det som en skattefradrag (hvis du spesifiserer fradrag).

Det er vanskelig å beregne verdien av det skattefradraget nøyaktig, men la oss prøve et scenario.

Si at du solgte en haug med klær, babylegetøy og tilbehør for mindre enn 1 dollar. Det er godt under "fair market value" - ingen måte er IRS-kaller et røverkjøp et "rettferdig marked". I god brukt tilstand, er det kanskje verdt minst $ 5 stk.

Til referanse, her er Goodwill's "Donation Value Guide."

Å donere disse elementene betyr at du kan kreve et skattefradrag på rundt $ 3.500 (fem ganger salgsmessig verdi).

Ved en skattesats på 15%, vil dette fradraget spare deg for $ 525 i skatt for året.

Med tiden du samler ting til å donere og spesifisere dine skattefradrag, investerer du kan være to timer inn i den $ 525? Det er $ 262,50 en time.

Du kan bruke opptil 12 timer til å pakke for drivstoffbutikken og gjøre skatter, og du vil fortsatt tjene mer for din tid enn å hoste et ryktealg.

Dana Sitar (@danasitar) er en senior forfatter / nyhetsredaktør på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar