Liv

Nasjonens minste stat blir den neste til å tilby undervisning-fri høyskole

Nasjonens minste stat blir den neste til å tilby undervisning-fri høyskole

Rhode Island ble nettopp den nyeste staten for å tilby gratis samfunnsskole til videregående opplærere.

På torsdag lanserer statlige lovgivere et fireårig pilotprogram for Promise Scholarship, som gjør at nyere videregående skoler kan delta på Community College of Rhode Island i høst uten å betale undervisning eller avgifter, rapporterte CNN Money.

Den nye loven sparer studenter fra å betale omtrent $ 2300 per semester, den nåværende kostnaden for undervisning i staten og avgifter.

Staten har øremerket $ 2,8 millioner i budsjettet for å dekke det første året, rapporterte CNN Money.

Gina Raimondos første forslag til frihøgskole inneholdt to års gratis undervisning på begge Rhodews offentlige fireårige høyskoler, men lovgivere slettet denne ideen.

Denne nye loven følger i fotsporene til Tennessee, Oregon, Minnesota, New York og San Francisco, hvor frie college-programmer tidligere er godkjent eller allerede er på plass.

Hvem er kvalifisert for det nye programmet?

Alle nyere videregående akademikere i Rhode Island kan dra nytte av dette programmet, uavhengig av familieinntekt.

Mens de er innmeldt i fellesskolen, må studentene opprettholde en GPA på minst 2,5. Gratis undervisning er bare gitt til heltidsstudenter.

I likhet med New Yorks gratis høyskoleavtale rapporterte CNN Money programmet krever de som drar nytte av gratis undervisning for å leve, jobbe eller fortsette sin utdanning i Rhode Island etter oppgradering, selv om de nøyaktige detaljene i bestemmelsen ennå ikke har blitt utbrutt.

Fellesskapet College of Rhode Island forventer at rundt 1200 til 1300 studenter skal dra nytte av Promise Scholarship i høst.

Ikke mye, men du må huske på Rhode Island er nasjonens minste stat.

Så, hva hvis jeg ikke bor i Rhode Island?

For de hundrevis av tusenvis av fremtidige studenter i stater som ikke tilbyr gratis undervisning, er det fortsatt mange måter å få en grad uten å ta på fjell med studentlånsgjeld.

På disse ni skolene kan studentene utstede gjeldsfritt - selv om hver har sitt eget sett av krav.

Stipend og stipend kan redusere - eller helt eliminere - den økonomiske byrden. Her er 100 stipendier som kan hjelpe.

Å ta på jobb mens du er på college er en annen måte å betale ned din studieregning. Campus Sherpa henter studenter for å gi campus turer til potensielle studenter.

Du kan velge å avstå fra en pricier fireårig skole for en toårig institusjon - og fortsatt utdanne og gå av for å tjene en god levestandard. Her er 10 høyt betalende jobber som ikke krever en bachelorgrad.

Og hvis du hopper over college helt - her er 12 varme infrastrukturjobber som ikke krever en høyskoleutdanning.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Til tross for et nesten full-rute-stipend, betaler hun fortsatt lån på lån.

Skrive Inn Din Kommentar