Penger

Wake og Bank: Denne fyren får betalt tusen å rulle utarbeidet ledd

Wake og Bank: Denne fyren får betalt tusen å rulle utarbeidet ledd

For mange mennesker er en vellykket stoner en oxymoron. Hvis du er en av disse, vennligst la meg introdusere deg til Tony Greenhand.

Nå som rekreasjonsgress er lovlig i sin stat, har denne 26-årige oregonianen gjort en virksomhet gjør det han elsker: rullende ledd. Forbindelser så intrikate noen har kalt ham "Monet" i bransjen. Og så etterspurt at han har betalt store penger for å rulle dem - så mye som $ 7000 for et sett.

Her er detaljene på dette barns dope forretningsvennskap ...

Tony Greenhand og hans Smokable Weed Art

I mer enn 100 år har vår nasjon hatt et sterkt stigma mot marihuana - men tidevannet ser ut til å vende.

Fritidsmarihuana er nå lovlig i Alaska, Colorado, Washington D.C., Oregon og Washington, og 20 andre stater tillater medisinsk marihuana. På disse stedene vokser cannabisbaserte bedrifter som Greenhand bokstavelig talt som ugress.

Greenhand selger "smokable art" i form av forseggjort ledd rullet for å se ut som dyr, tegneseriefigurer, mat og til og med kjendiser.

Selv om han sier at han har vært rullende ledd siden han var tenåring, var det bare en hobby for tre år siden, da en venn oppfordret ham til å legge inn en av hans kreasjoner på Reddit.

Weed-entusiaster var opptatt - Doritos poser over hele verden ble falt - og snart eksploderte hans berømmelse, kunde- og sosiale medier-kontoer.

Han har nesten 100.000 Instagram-følgere, hvor du kan se komponentene til en av hans største provisjoner: et arsenal av røykbare våpen som hentet en kul $ 7000. AK-47 alene holdt en hel halv pund av marihuana inne i det, ifølge Vocativ.

Noen prosjekter tar mindre enn en time, mens andre tar "flere forsøk i løpet av en uke," rapporterer Vocativ.

På grunn av den varierende lovligheten i sin kunst, må Greenhands kunder komme til Oregon for å hente de ferdige produktene - eller han poster hule ledd for at kundene skal fylle seg.

Han belaster $ 50 per time for de fleste prosjekter, men aksepterer også handler. Vocativ rapporterer han er i "noe spektakulært," som diamanter, eksotisk dyredeler, fossiler eller "jarred prøver".

Selv om Greenhand ikke ville avsløre hvor mye han tjener per år, sa han til Vocativ at det er nok for ham å "leve komfortabelt."

Overrasket over at han har vært i stand til å gjøre fellesskap i en karriere? Du er ikke den eneste.

"Det høres ikke engang ekte når jeg sier det," fortalte han Vocativ.

Din sving: Hva synes du om Greenhands arbeid?
Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.


Skrive Inn Din Kommentar