Penger

4 Entry-Level Seasonal Cruise Ship Jobs som betaler opp til $ 950 / Week

4 Entry-Level Seasonal Cruise Ship Jobs som betaler opp til $ 950 / Week

OPPDATERING 9/27/16

Er du i markedet for en unik sesongbasert jobb? American Cruise Lines har flere åpninger for ombordstillinger for høstsesongen.

Dette er en ideell mulighet for nyere grader eller studenter som tar semester. Det kan også være bra for alle som bare vil ha en pause og en morsom, midlertidig jobb.

Du vil bo ombord på et cruiseskip i 16 uker, med mulighet til å besøke noen av de 28 statene ACL-skip besøk hele året.

Som det er typisk for denne typen arbeid, møter du lange arbeidsdager, opptil 12 timer i døgnet syv dager i uken for ditt opphold. Du risikerer også en rekke hjemlengsler, men du får unik arbeidserfaring i en lukrativ industri, se noen fantastiske severdigheter og bank en mye av penger på bare noen få måneder.

Plus, du er sekvestrert på et cruiseskip med rom, bord og måltider, så du vil ikke møte fristelser for å blåse lønnsslippet ditt. Du kommer hjem fire måneder senere med et seriøst nestegg.

Disse stillingene betaler mellom $ 600 - $ 950 per uke. Det er mellom $ 9 600 til $ 15 200 i inntekt i fire måneder!

1. Deckhand: $ 600- $ 900 / uke

Deckhands hjelper med en rekke oppgaver, fra kundeservice til "å delta i styring av skipet", samt standard vedlikehold og rengjøring.

Søk her.

2. Galley Steward: $ 700 - $ 900 / Uke

"Galley steward" er skip-speak for "oppvaskmaskin", og ærlig talt, den har en fin ring til det, ikke sant?

Du vil jobbe sammen med kokker på kjøkkenet for å vaske servise og sølvtøy og holde kjøkkenet - kjøkken - rent. Du kan også hjelpe deg med å vente på bord og gjesteservice etter behov.

Søk her.

3. Hotel Service Medlem: $ 750 - $ 950 / Week

Denne stillingen er beskrevet som en god start på en karriere i gjestfrihet, med potensial for oppadgående mobilitet hvis du vil fortsette med selskapet utover sesongens stilling.

Søk her.

4. Entry-Level Hotel Manager: Bachelor er påkrevd

Hotellets leder overvåker et team på 10 til 20 forvaltere i rengjøringsoppgaver, som for eksempel å betjene gjesterom. Du vil også hjelpe trenerforvaltere.

Denne stillingen krever en bachelorgrad i gjestfrihet eller bedriftsledelse og tidligere hotellrengjøring. Det er en mulighet til å bryte inn i bransjen med en posisjon som lar deg reise.

Søk her.

Generelle jobbkrav

Du trenger ikke tidligere erfaring for de fleste av disse stillingene, så dette er en mulighet til å bryte inn hvis du også ønsker å plukke opp fremtidige cruiseskipjobber.

Du må være minst 18 år gammel, ha et videregående diplom, passere en dopingtest før ansettelse, har ingen "store arm eller nakke tatoveringer", og har utholdenhet i lange timer og, i noen tilfeller, tung løfting.

Dette er amerikanskbasert arbeid - cruiselinjen er basert i Jacksonville, Florida - så du må være autorisert til å jobbe i USA

Er du klar til å komme i form og få en brunfarge mens venner på fastlandet bosetter seg i vinter? Du kan lære mer om disse stillingene her.

Din sving: Har du jobbet med en unik sesongbasert jobb?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar