Banker

Unclutter ditt økonomiske liv: Stop å motta forhåndsdefinerte tilbud og markedsføringsinformasjon

Unclutter ditt økonomiske liv: Stop å motta forhåndsdefinerte tilbud og markedsføringsinformasjon

Jeg hater søppelpost. HAT. DEN.!

I det siste har jeg blitt oversvømt med kredittkorttilbud. Se bildet til høyre? Se hvor glad jeg er? Ja, jeg er sarkastisk.

Det er alle kredittkorttilbudene jeg mottok i løpet av en kort uke. I alt, jeg mottatt ca 2,5 kredittkort tilbud for hver dag! 

Hvor freakin er latterlig er det?

Ønsker å stoppe søppelposten, spurte jeg Miranda om å skrive opp et innlegg hjelper deg med å melde deg av dine foreskrevne kredittkorttilbud og annen søppelpost som forurenser innboksen din. Du kan takke meg senere ... ..

Jeg har nylig mottatt et stort antall forhåndskryssede kredittkorttilbud. Faktisk kommer postkassen min ofte med tre tilbud fra samme kredittkortutsteder: En for meg, en for min mann og en for min virksomhet. Resultatet er en masse rot som bygger opp når jeg kaster alle disse tilbudene i en haug til jeg har tid til å åpne og makulere dem alle.

Andre typer finansiell rot kan også ende opp med å lyve rundt: "Siste sjanse" tilbud for spesiell FHA-lånefinansiering, brev som insisterer på at jeg kan spare penger på min bilforsikringspremie, og andre markedsføringsmaterialer fyller postkassen min. Og det er bare posten. Jeg kunne tilbringe timer med tiden på telefonen med telemarketers og svindlere hvis jeg ikke skjermte innkommende anrop.

Men det er enklere måter å unngå mye denne økonomiske rot i livet mitt. Faktisk brukte jeg bare noen få minutter forhåpentligvis å redusere den økonomiske roten jeg kan forvente å motta i fremtiden.

Få av markedsføringslister

Nøkkelen er å få tak i markedsføringslister. Disse markedsføringslister inneholder navnene på personer som passer til bestemte kriterier. Din informasjon er solgt over alt, og det kan være vanskelig å holde oversikt over hvilke registreringer som ikke vil selge din kontaktinformasjon til en markedsfører. For å redusere rotet i livet ditt, kan du ta noen minutter å bli fjernet fra ulike lister:

  • OptOutPrescreen.com: Forbrukerrapporteringsbyråer selger informasjon om kreditthistorikken din til kredittkortutstedere og andre. Men hvis du ikke vil motta disse forhåndsdefinerte tilbudene, kan du besøke dette nettstedet, som er det offisielle nettstedet til forbrukerkreditrapporteringsbransjen. Fyll ut informasjonen, og rotet i postkassen din skal reduseres betydelig.
  • DMAchoice.org: Du kan redusere markedsføringsposten du mottar ved å velge bort på dette nettstedet. Direct Marketing Association er en stor gruppe markedsførere. Ved å velge ut på dette nettstedet, kan du bli tatt av en rekke lister. Du kan velge bort direkte mail, samt kommersiell e-post. Dette er imidlertid bare effektivt med DMA-medlemmer.
  • Opt-out: Dette nettstedet kan hjelpe deg med å få av lister ved å gi deg informasjon om å velge fra ulike markedsføringsmaterialer på nettet, samt hvordan du kan generere dine egne skjemaer for de selskapene som ikke har elektroniske opsjonsalternativer.
  • Nasjonalt ikke ring opp register: Dette er for de av dere som ikke vil bli plaget av måten telefonsamtaler opprører din tid. Nå er registeret permanent, så du trenger ikke å registrere deg hvert par år. Men skjønner at hvis du er kunde hos en institusjon, eller hvis du har donert til en veldedighet, kan disse organisasjonene ringe deg selv om du er på listen.

Selv om disse nettstedene kan hjelpe deg med å redusere rot og unngå søppelpost, er det viktig å innse at svindlere og spammere kanskje ikke bryr seg om statusen din. Faktisk vil svindlere fortsatt forsøke å ringe deg, eller sende deg en e-post, uansett din status. Og ikke alle er en del av opt-out-bevegelsen. Men hvis du fokuserer på nettstedene ovenfor, bør du se en reduksjon i roten din.

Skrive Inn Din Kommentar