Penger

Hvorfor Pre-Owned er bedre: 10 varer du bør kjøpe brukt i stedet for nye

Hvorfor Pre-Owned er bedre: 10 varer du bør kjøpe brukt i stedet for nye

Min kone og jeg har aldri kjøpt en ny bil, selv om vi lett kunne betale kontant for en. Faktisk kjøper vi mange brukte ting.

Hvorfor? Vi finner det hvis vi får de tingene vi trenger for mindre, har vi mer penger igjen for reiser og andre viktige mål. Hvis du føler det samme, vet du sikkert allerede du kan spare masse penger på å kjøpe brukte varer.

Ja, det er noen ting du kanskje ikke vil kjøpe brukt. For oss er sko og madrasser på "kun kjøp ny" -listen. Men å kjøpe brukt - for mye mindre enn ny - gir mening for ting som passer inn i en av disse kategoriene:

  • Produkter som fungerer det samme som når de er nye: Et anstendig klesstativ fungerer det samme når det er nytt som når det er 10 år gammel, så hvorfor ikke kjøpe en i en Facebook-garasjesalgegruppe?
  • Elementer du ikke bruker mye: Hvis du bare kommer til å bruke en vaskesylindernøkkel en eller to ganger i livet ditt, hvorfor ikke kjøpe den på en brukt verktøybutikk for halvparten av prisen på en ny?
  • Fornyede elementer: De er billigere enn nye, og kommer ofte med garantier.
  • Like nye elementer: Forsiktig brukte produkter selges for en brøkdel av den opprinnelige prisen, så hvorfor kjøpe nye?
  • Alt med en mye lavere levetidskostnad i forhold til kostnaden ved å kjøpe nye: En brødrister kan ha bare halvparten av sitt brukbare liv igjen, men hvis det ser bra ut og koster $ 3 mot $ 20 nytt, vel, kan du gjøre matematikken.

Med disse kriteriene i tankene, her er ti ting du bør kjøpe brukt.

1. Bøker og lærebøker

Med mindre de er fulle av bilder eller kunst, kjøper du for det meste informasjonen i bøker. Hvorfor betale dobbelt eller trippel for å ha et ubeskyttet deksel?

Jeg kjøper jevnlig bøker på Amazon.com for en krone. Selvfølgelig er fraktprisen på $ 3,99 den virkelige prisen, men hvis du blir med i Amazon Prime eller Amazon Student (gratis prøveperiode), har du gratis frakt. Du kan finne enda billigere brukte bøker på rummage salg og sparsommelighet butikker.

Kjøpe brukte lærebøker spesielt kan spare deg for en formue. Nettsteder som Bookscouter, CampusBooks.com og AllBookstores.com knytter deg til de beste tilbudene online. Kjøpere sparer gjennomsnittlig 61% mot kjøp, sier BigWords.com, og besparelser kan gå opptil 90%. De hevder at en høyskole student kan spare ca $ 1000 årlig ved å kjøpe de laveste prisene på lærebøker som er identifisert av deres system.

2. Sykler

Vil du ha en høy ytelse sykkel uten den høye prislappen? Spar hundrevis av dollar ved å kjøpe en brukt sykkel. Bare vær sikker på å teste det grundig. Selv om du bare vil ha en grunnleggende modell, kan du kjøpe ved hjelp av å redusere kostnadene med 50% eller mer. Jeg har ridd brukt sykler som kostet meg så lite som $ 15 i mange år før de solgte dem eller ga dem bort.

Handle for sykler på butikkbutikker eller sportsforsendelser, og du vil sikkert finne enda bedre tilbud på rummage salg og i lokale videresalgsgrupper.

Eller prøv Craigslist. Mitt lokale Craigslist-søk etter sykler resulterte i 11 oppføringer for $ 50 eller mindre på bare første side. To av barnas sykler var under $ 20 og syntes å være i god stand. Barn utvider sykler raskt, så det er fornuftig å kjøpe brukte dem til dem.

3. Apparater

Ved kjøp av brukte apparater er det ikke alltid lett å avgjøre om de har alvorlige problemer. Men hvis du handler i en butikk som tilbyr en garantiperiode på minst 60 dager, bør du være trygg. Vi kjøpte en vaskemaskin for $ 80, bare for å få det til å dø en uke senere. Butikken eier, som garanterte alle hans apparater i 90 dager, fikset det neste dag, og det fungerte bra i mange år etter det.

Et annet alternativ er å kjøpe returnert apparater - maskiner som noen kjøpte, men knapt brukt. Disse annonsene er ikke vanligvis annonsert, så spør salgsansvarlige hvis de har noen avkastning de kan selge til en god pris. En gang brukte jeg denne strategien for å få en tørketrommel som hadde blitt brukt av den forrige kunden i bare 10 dager. Jeg betalte $ 90 og har aldri hatt et problem i de seks årene jeg eide den.

Forvent rabatt på 30% eller mer. Husk å spørre hvorfor varen ble returnert. Hvis det bare var en dårlig farge for kundens hjem, ikke noe problem. Hvis det oppstod et problem med apparatets funksjon, vær sikker på at den var reparert.

Skal du kjøpe brukte hvitevarer direkte fra eiere på Craiglist eller andre videresalgssider? Jo, men du vil være forsiktig. Pass på å teste varen før du godtar å kjøpe den. Du får også færre alternativer hvis noe går galt - så sørg for at du får mye og er villig til å betale for reparasjoner dersom maskinen slutter å fungere når du kommer hjem.

4. Møbler

Du vil kanskje unngå å kjøpe brukte madrasser og polstrede møbler brukt nå når forekomsten av bedbugs stiger. Hvis du kjøper senger eller sofaer, må du kontrollere dem nøye før du bekrefter kjøpet og bringe varene inn i hjemmet ditt.

På den andre siden, Møbler som er laget av tre, metall og glass er enkle å rengjøre, og det kan se like godt ut etter 20 år som det gjorde da det var nytt. Min kone og jeg fant en vakker eik salongbord for $ 20 på et rummage salg. Det ville ha kostet oss minst $ 120 for å kjøpe noe lignende nytt (og vi solgte det senere for $ 80).

Forsendelsesbutikker og brukte møblerforretninger vil typisk ha varer for 50% av hva de koster nytt. Sparsommelighet butikker vil oftest ha rabatter på 75% eller mer. Hvis du får det rette røverkjøpet, kan du noen ganger finne gode tremøbler for 90% mindre enn den nye prisen.

5. Designer Jeans

Her er et element de fleste ikke tenker på å kjøpe brukt. Ja, de har blitt slitt, men så har nye jeans blitt prøvd av andre. Bare vaske jeansene før du bærer dem, og du har etiketten du har vært å ha påkledd for mye mindre enn klistremerkeprisen.

Som med de fleste gjenstander er rummages salg og sparsommelighet sannsynligvis de beste stedene å snag tilbud. Men du kan også enkelt finne brukt designer jeans for salg online også. For eksempel, det er et par J Brand Jeans som selger på eBay akkurat nå for $ 20 i, Brukes som standard. En sjekk av Bloomingdales viser at de går for $ 185 nye. Du vil også sjekke dine lokale Facebook-videresalgsgrupper for pre-owned designer jeans.

6. Datamaskiner

Du kan lagre seriøse penger på å kjøpe brukte bærbare datamaskiner, tabletter og stasjonære datamaskiner. Selvfølgelig, å kjøpe fra en garasje salg kan ikke være en god ide for slike typer varer. I stedet kjøpe riktig oppussede varer, helst de som følger med garantier.

Et søk på Walmart.com for, uoppussede datamaskiner, gir deg hundrevis av resultater, noen starter med mindre enn $ 100. En HP Pavilion som ligner min egen (som jeg kjøpte ny for mer enn $ 500) koster $ 182, og jeg kunne plukke den opp, og returnere den, om nødvendig, på min lokale Walmart. Som mange av valgene som er oppført på nettstedet, har det også et års garanti. Her er noen flere steder du kan kjøpe oppussede datamaskiner:

  • Apple.com
  • Amazon.com
  • BestBuy.com
  • Dell.com
  • TigerDirect.com

7. Bryllupskjoler

Hvor mye nærmere nye kan du få enn når noe er blitt brukt i bare en dag? Vurder å velge en brudekjole som brukes til enhver tid, ved hjelp av en av de mange nettstedene som forbinder deg med bruder som er villige til å selge sine til en lav pris.

For eksempel sier PreOwnedWeddingDresses.com at den har over 20.000 oppføringer. Mange er minst 50% av den opprinnelige prisen, og noen diskonteres så mye som 75%. Noen av kjolene er ikke engang brukt, men nye, med merkene fortsatt festet. Ja, dette antyder et kansellert bryllup; trist, men i det minste kan du hjelpe den tidligere bruden til å motta noen av pengene hun brukte til å planlegge bryllupet hennes mens du får en god avtale for deg selv.

8. Biler

Den langsiktige kostnaden ved å kjøpe brukte biler er mye lavere enn å kjøpe nye biler. Du visste sikkert det, men kanskje du bekymrer deg for bryet med å reparere en brukt bil oftere.

Et godt kompromiss, ifølge Consumer Reports, er å kjøpe en bil som bare er to til tre år gammel. Det verste av den raske, nye bilavskrivningen er fortiden, forsikringen koster vanligvis mindre og a, åååå. Bruktbilen vil ofte fortsatt være under garanti.

Det er sant at renten for bruktbil lån generelt er høyere enn for nybillån, men låner mindre kan bety at du vil ha mye lavere utbetalinger uansett. Også, hvis du kjøper en bil billig nok, kan du kanskje betale kontant. Å gjøre det betyr vanligvis at du får en bedre pris og Du eliminerer eventuelle rentekostnader.

Den billigste metoden er sannsynligvis å kjøpe en brukt bil som sitter i noen verft med et skilt på den. Selvfølgelig er det en grunn til at de selger den, så vær sikker på å spørre. Få en mekaniker til å se på det hvis det er mulig.

Forhandlere vil vanligvis ha høyere priser, men noen ganger selger renere biler som har blitt sjekket ut for problemer. Noen tilbyr en tilfredsstillelsesgaranti. For eksempel gir CarMax deg fem dager til å returnere en bil hvis du ikke liker den.

9. Treningsutstyr

Ikke å være kynisk, men hvorfor betale topp dollar for noe som er bestemt til å bli ubrukt i noe mørkt hjørne av kjelleren eller lagringshuset?

I alle fall fungerer de fleste treningsutstyr, spesielt ting som vekter og benker, det samme som det gjorde nye selv når de ble brukt godt. Se etter brukt treningsutstyr på Craigslist eller ved rommage salg. Forvent å betale mindre enn halvparten av den nye prisen, og forvent å være glad for at du ikke brukte så mye når du senere forflytter den stasjonære sykkelen til din lagringsenhet.

10. Verktøy

Når du kjøper brukte kraftverktøy, vet du aldri virkelig om en motor er i ferd med å brenne ut. Så test dem forsiktig, og kjøp for mindre enn halvparten av den nye prisen. Vær villig til å betale litt mer for brukte håndverktøy i god stand. Det er ikke mye å gå galt med et tang eller en hammer.

Du kan kjøpe brukte verktøy på Amazon.com, men du vil vanligvis finne bedre avtaler lokalt. Rummage salg kan ha de beste prisene, men jeg liker langsiktige leverandører på loppemarkeder. De nøler med å refundere pengene dine, men vil vanligvis gi deg kreditt mot andre gjenstander hvis du oppdager at et verktøy du har kjøpt er skadet.

Din sving: Hvilke varer kjøper du brukt, og hvilke kjøper du bare ny?

Opplysning: Vi setter pris på at du lar oss inkludere tilknyttede lenker i dette innlegget. Det hjelper å holde øl kjøleskap lager i Penny Hoarder break room.

Skrive Inn Din Kommentar