Penger

10 merkelige måter å tjene julekasser

10 merkelige måter å tjene julekasser


Happy Holidays Penny Hoarders! Jeg er opptatt med å få opp treet vårt og pakke inn julegaver i dag, så jeg trodde det ville være morsomt å komme inn i arkivene og dele en av de aller første artiklene på denne bloggen - "10 rare metoder for å gjøre julekvitter i en fart. " Nyt!

1. Selg plasma - Det er ganske enkelt å gjøre, og de fleste steder betaler mellom $ 25 og $ 40 for en donasjon. De vil betale deg kontant eller kutte deg en sjekk på stedet. Sjekk ut DonatingPlasma.org for mer informasjon og donasjonssentre i ditt område.

2. Rengjør biblioteket ditt - Vi har alle en hylle av bøker eller eske med gamle CDer som ikke har blitt brukt siden Nye barn på blokken var hip. Ta dem til lokale halvprisbøker eller bruktbutikk i samfunnet ditt. Jeg får vanligvis $ 1,00 i kontanter per CD eller bok som jeg selger. Hvis du ikke trenger pengene i et par uker, kan du til og med kunne selge bøkene online for en bedre pris. En av mine favoritt tilbakekjøpsnettsteder er BookScouter.com fordi de lar deg sammenligne utbetalingene på mer enn 40 forskjellige tilbakekjøpsnettsteder.

3. Pub Trivia - Ta din favoritt, lokale geni til team trivia natt på den lokale baren og lomme litt ekstra loot. Seriøst, hvis du har noen smarte venner, dra nytte av det. Du kan vinne hvor som helst fra $ 50 til $ 200 for en times arbeid. Noen barer gir selv gratis mat til vinnerne ... Prøv et Google-søk eller TeamTrivia.com for oppføringer i ditt område.

4. Finn et spill på Craigslist - Jeg elsker Gigs-delen på Craigslist. Folk lister små jobber som de trenger, og den beste delen om det er at du blir betalt kontant (den dagen!). Konsertene spenner fra rengjøringshus til å klippe plener. Jeg har til og med blitt betalt for å drive folk rundt eller sende ut flygeblad.

5. Vedlikehold av leilighet - Ring din utleier og spør dem om de trenger noe arbeid utført rundt komplekset. Utleiere har alltid små prosjekter som må gjøres og vil vanligvis være villige til å bytte kontanter eller redusere leien din for den måneden.

6. Bruk Free Section på Craigslist - Du vet sikkert at det er en gratis seksjon på Craigslist at folk lister opp ting de vil ha plukket opp. Det er helt gratis og ofte ganger de som folk gir bort, har stor verdi. Noen mennesker vil bare ikke ta seg tid til å liste en vare til salgs eller tilbringe en dag med et garasjesalg. Jeg har gjort tusenvis av dollar til å plukke opp disse gratis elementene og deretter omnotere dem under en annen Craigslist-kategori eller sette dem i garasjesalget.

7. Samle flasker - Dette er så enkelt at jeg er overrasket over at flere ikke deltar. Flere stater betaler deg for å snu i flasker og aluminiumsburger. Jeg var bare i Michigan og de betalte 10 cent per flaske. Bare besøk de lokale høyskoleleilighetene på en søndag, og du finner tusenvis av ølflasker. Du vil bli overrasket over hvor fort du begynner å rake i kontanter.

8. Rengjør din garasje - De fleste av oss har massevis av søppel i garasjen vår, som vi ikke har sett i år. Ta noen timer å rengjøre den og ta deretter uønskede ting til den lokale bondebutikken. Eller enda bedre, legg ut noen tegn og ha en impromtu garasje salg. Hvis du skal ha et garasjesalg, anbefaler jeg også at du legger til ditt salg til Craigslist. Jeg er åpenbart en stor fan, og det koster ingenting å liste.

9. Åpne en bankkonto - I et forsøk på å øke innskuddene til banken betaler mange banker nå folk til å åpne sjekker / sparekontoer. Incentivene varierer fra $ 25 - $ 200 og er tilgjengelig på ganske mange forskjellige banker. Sørg for at du nøye leser utskrift, fordi noen banker ikke betaler deg før kontoen er åpen i 30 dager eller så, men jeg kan vanligvis finne en som betaler ut på stedet. For eksempel tilbyr Capital One 360 ​​en gratis $ 50 akkurat nå når du åpner en ny kontroll konto (ingen avgifter heller!).

10. Ta dine gamle klær til Platonets skap - Dette er en ganske ny franchise som betaler folk på stedet for sine gamle klær. Klærne må være i ganske god stand, og de vil ikke kjøpe alt du tar med, men jeg går vanligvis ut av Platon's Closet med en ekstra $ 30 eller $ 40. Sjekk ut deres hjemmeside for mer info: www.PlatosCloset.com

Lykke til og lykkelige helligdager!

Skrive Inn Din Kommentar