Penger

3 måter å tjene ekstra penger hvis du bare ikke er det som er teknisk savner

3 måter å tjene ekstra penger hvis du bare ikke er det som er teknisk savner


Enten du jobber for et selskap eller driver din egen virksomhet eller sidestønning, jobber hjemmefra, tilbyr en utrolig mengde frihet.

Du kan lage din tidsplan, velge mellomrom, ha det du vil ha og bare samhandle med kollegaene og klientene du foretrekker.

Vi benytter ofte muligheten for gitt, fordi Internett gjør jobber hvor som helst ganske enkelt.

Det vil si hvis du finner veien rundt på internett.

Men hva om du ikke er en sosialmedieobsatt digital innfødt, eller spesielt glad i WordPress, Google Apps, Slack eller de mange andre online-tjenestene som gjør arbeidsdagen gå rundt i en alder av internett?

Vel, en gang i gang, begynte folk å gjøre forretninger, tjene penger og lage hustler uten internettet.

Selv om det er datamaskin- og nettbasert, er det nyttig å selvfremmende og tjene penger, det er ikke den eneste måten å få jobben gjort på.

Her er noen tips for å jobbe for deg selv, selv om du nesten ikke vet hvordan du åpner e-postappen på skrivebordet.

1. Gjør arbeid som ikke stole på din Internett-tilstedeværelse

Den enkleste måten å unngå ubehag med nettbasert arbeid er å unngå det helt, så la oss starte der. Tjen penger på en måte som ikke krever at du lager et nettsted eller snakker med folk på nettet.

Strøjobber

Start en sidestrøm basert på person-interaksjoner, i stedet for nettbasert fellesskapsbygging - de eksisterer fortsatt!

Mesteparten av jobber du jobbet som barn kan bli omgjort til kjempegøye nå.

Deltidsarbeid som barnevakt, kjæledyrsitting, raking av blader og skovling av snø kan gi deg anstendig penger og gi deg fleksibiliteten og autonomien du leter etter.

Undervisning og veiledning

Hvilke ferdigheter har du som andre vil forbedre? Avhengig av emnet, trenger du ofte ikke en høyskole-grad eller lærer legitimasjon for å lede en voksenopplæringsklasse. Du trenger bare erfaring og kompetanse.

One Penny Hoarder lærte spanske og sosiale medier klasser i et voksen utdanningsprogram. Hun jobbet sammen med instruktører som lærte alt fra å male til golf.

Nå ut til lokalsamfunnene dine og skoledistriktene for å finne ut hvordan du skal bli involvert i å undervise i voksenopplæringsklasser.

Direkte salg

Hvis du gjør dine undersøkelser og velger bedrifter klokt, gir direkte salg (også multi-level marketing) muligheten til å jobbe for deg selv uten å ta vare på byrden av merkebygging.

Hvor mye du kan tjene gjennom direkte salg korrelerer med hvor mye arbeid du er villig til å sette inn - og hvor godt du kan rekruttere andre til å gjøre det samme.

Ditt første skritt bør være å finne et produkt du er virkelig lidenskapelig om å bruke og fremme. Deretter vet du forsiktig selskapet.

Tro ikke på løfter om suksess over natten! Men med hardt arbeid for det rette selskapet, kan dette være en fantastisk sidegig eller til og med bli en heltidskarriere.

2. Selg ting frakoblet

Husk da alle butikkene var laget av murstein og mørtel? De er fortsatt der ute.

Hvis du ikke er komfortabel å konkurrere med nettbaserte selgere, ikke gjør det. Finn et miljø du vil utmerke seg i.

Du kan selge mat, kunst og håndverk på bøndermarkeder, håndverksmesser eller loppemarkeder.

Mens en nettside eller et sosialt medieavsted kan gi deg et løft, er det absolutt ikke nødvendig. Disse stedene lar deg kommunisere ansikt til ansikt og selge direkte til kunder.

Du kan også peddle dine varer på lokale butikker. Nå ut til dagligvarehandel og detaljhandel som eies og forvaltes lokalt. Butikkene kan ikke kjøpe lagerhandel, men kan vise varene dine og selge på sendingen.

3. Bruk Tredjeparts nettsteder for å lette virksomheten din

Hvis du er villig til å dykke tærne til Internett-bedrift, men ikke vil ha ansvaret for å bygge og vedlikeholde ditt eget nettsted, må du bruke andres.

Det finnes mange e-handelsnettsteder for å lette selgere av alle størrelser.

Åpne en Etsy Store

Selg din kunst, håndverk og vintage elementer gjennom Etsy. En mor på tre startet en liten Etsy-butikk med en håndfull hodebåndsdesign. Nå er det en $ 70.000 per måned virksomhet.

Denne Penny Hoarder gjorde en enkel $ 600 på Etsy uten å lage noe! Finn din nisje, og du kan tjene litt gode penger på siden.

Selg fysiske og digitale gjenstander gjennom Amazon

Du kan selge nesten alt på Amazon. Hvis du ønsker å starte en fullskala virksomhet, kan du vende på garasjesalg og sparsommelig butikkfunn gjennom Fulfillment by Amazon.

Her er vår guide til FBA - og hvordan du kan tjene opptil $ 1000 i måneden ved å bruke nettstedet.

Hvis du er en forfatter eller en spesielt erfaren ekspert på favorittfaget ditt, kan du tjene penger med Amazons digitale tjenester.

Slik er en Penny Hoarder tjent $ 2000 publisering på Kindle.

Kindle Direct Publishing går deg gjennom hvert trinn i publiseringsprosessen, inkludert hjelp med formatering og omslagsdesign. Så du trenger ikke å være tech-savvy - bare skriv en god bok!

Selg sjeldne gjenstander på Ebay

Hvis du har flere sjeldne gjenstander, bør du vurdere å sette dem opp for auksjon på eBay. Slik har en sidehustler gjort $ 30 000 i fjor, flippende loppemarkeder på shoppingområdet.

Koble med fans på Facebook

Hvis du ikke selger på nettet, kan du opprettholde en enkel Internett-tilstedeværelse med en Facebook-side.Eller sjekk ut disse 17 smarte måtene å tjene penger på Facebook!

Start din sidehustru

Tror du er klar til å komme i gang?

Uansett om du vil være helt offline eller dabbling på internett, les disse tre pengene tipsene før du begynner å tråkke på siden. Vi har også en hel guide til å starte en frilansvirksomhet for å svare på dine spørsmål om skatter, lisensiering, oppsett og mer.

Du kan ikke vokse så fort uten internettets rekkevidde, men du burde gjøre arbeid du elsker!

Og du kan alltid supplere din inntekt med små sideoppgaver for å unngå å klemme.

Din sving: Kjenner du noen andre måter å tjene penger uten internett?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar