Liv

Dette er hvorfor nesten 2 millioner foreldre ofre sine karrierer for barnepass

Dette er hvorfor nesten 2 millioner foreldre ofre sine karrierer for barnepass

Nesten tre år i mitt liv som foreldre, er det lite om å være en mor som fremdeles rattles meg.

Jeg er vant til søvnmangel.

Offentlige temperament tantrums ikke skremme meg.

Ta på pok, kisse og oppkast - å håndtere kroppsvæsker er bare en del av jobben.

Men tanken på barnehage slags skremmer meg.

Noen frykter er irrasjonelle: Datteren min vil ikke ende opp med å elske sin lærer mer enn hun elsker meg, og jeg blir fortalt at den ekstra eksponeringen for barnekimer vil bygge opp immunforsvaret.

Imidlertid gir det stress-innuserende kostnaden for barnehage en veldig legitim bekymring.

Over hele landet befinner seg småbarnsforeldre seg i barnehagelaterte utfordringer, som kan sitte rundt på bekostelighet, tilgjengelighet eller til og med kvaliteten på omsorg. For mange ble disse kampene blødet i arbeidslivet.

Ofre må gjøres

Senter for amerikansk fremgang analyserte nylig data fra 2016 National Survey of Children's Health og fant det nesten to millioner foreldre til barn i alderen 5 år og under måtte gjøre betydelige karriereofringer i det siste året på grunn av barnehageproblemer.

Undersøkelsen, som ble utført av US Census Bureau, spurte deltakerne: "I løpet av de siste 12 månedene har du eller noen i familien sluttet å jobbe, ikke jobbe eller forandret jobben din på grunn av problemer med barnepass for dette barnet? "

Resultatene ble ikke brutt ned for å spesifisere hvilken av de 1.925.865 enkeltpersoner som reagerte "ja" forlot arbeidsstyrken til å bli hjemme hos foreldrene, og som slått ned jobbmuligheter eller måtte gjøre justeringer, for eksempel å redusere timene.

Dataene indikerte imidlertid hvor mange av de foreldrene som kom fra hver stat og District of Columbia. California hadde det største antallet foreldre som hevdet barneomsorgsproblemer, resulterte i arbeidsofre (197.781). Texas (165.924) og New York (123.142) avrundet de tre øverste statene.

Det færre antallet berørte foreldre (2.056) kom fra Vermont. Wyoming (3 227) og Delaware (3 264) avrundet de tre nedre tilstandene.

Potensiell lovgivning for dette landsdekkende problemet

I fjor introduserte fire kongressmedlemmer lov om barnevern for arbeidende familier, ifølge en nylig fungerende morartikkel.

Et faktaark sier Denne foreslåtte lovforslaget ville sikre at familier som gjør mindre enn 150% av statens medianinntekter, ikke ville betale mer enn 7% av inntektene deres i barnehage.

Regningen vil også støtte "universell tilgang til førsteklasses førskoleprogrammer for alle 3- og 4-åringer" og vil forbedre opplæringen og betale for barnehagearbeidere.

Jeg, for en, vil se på for å se om støtte til denne nye regningen gir damp. Å håndtere barnepass skal ikke være en skummel ting.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun er en enslig mor til en og er heldig at hun er egen mor sparer henne fra å måtte sette datteren sin i barnehage akkurat nå.

Skrive Inn Din Kommentar