Banker

De 10 beste måtene å spare på bekostning av høyskolen

De 10 beste måtene å spare på bekostning av høyskolen

Det er ingen hemmelighet at høyskolen ikke er billig. Det er imidlertid en investering i fremtidig inntjeningskraft.

Enten du blir klar til å gå på college eller er en foreldreplanlegging for barnets fremtidige utdanning, er det ti måter å spare på bekostning av høyskolen.

Pass på at du ruller ned til siste ide. Det er et spesialtilbud for 529 dager (få det - 29. mai). Scholarshare matcher opp til $ 50 for kvalifiserende kontoer. Det er gratis penger for college, så sjekk det ut.

Ta høyskoleklasser i videregående skole

En måte å ikke bare få et forsprang på utdanningen din, men også potensielt spare deg for mye penger er å ta oppleidingshøyskole kurs i videregående skole. Det første trinnet er å ta AP-klasser og bestå AP-testen hvert år. Deretter kan du selv ta samfunnsskoleklasser på videregående skole.

På videregående skole, fikk studentene som testet høyt nok til å ta noen av sine kurs på lokalsamfunnet for å telle mot både videregående og høyskolepoeng.

Møt med din veileder og se om det finnes noen alternativer som dette tilgjengelig for deg. Hvis dette er et alternativ, må du sørge for at kreditter du mottar, er overførbare til høgskolen eller universitetet du skal delta i fremtiden. Som et resultat av min høyskolepoeng, var jeg i stand til å oppgradere tidlig og spare penger.

Søk om stipend

Mens stipendier ikke er en sikker innsats, er de definitivt verdt å se på og kan dekke minst en liten del av undervisningen din. Heck, hvis du virkelig jobber med det, kan de dekke hele undervisningen din.

Det er tusenvis av stipend tilgjengelig, mange rettet mot en svært spesifikk demografisk. En av de første stedene elevene bør se når de søker om stipend er foreldrenes arbeidsplass. Etter det ser du lokalt og søker etter stipend som er spesifikke for ditt fagområde.

Her finner du mer informasjon om hvordan du finner høyskole stipend.

Ikke glem økonomisk hjelp

Finansiell støtte i form av offentlige tilskudd er en fin måte å hjelpe til med å betale for college siden de ikke trenger å bli betalt tilbake. Faktum er at de fleste økonomisk hjelp kommer i form av studielån. Men det er muligheter for tilskudd, og til og med arbeidsstudier. Noen ganger kan høgskoler også tilby incitamenter.

For å se hvor mye økonomisk støtte du kvalifiserer for, må du fylle ut en FAFSA (Gratis søknad om føderal studiestøtte) for hvert skoleår som du finner her.

Ikke pass opp dette bare fordi du ikke "tror" du kan kvalifisere.

Bruk UPromise å lagre

UPromise er et sparing og belønningsprogram som tilbys av Sallie Mae, som kan hjelpe familier å akkumulere høyskolebesparelser uten mye innsats.

Når du åpner en konto hos UPromise, kobler du debet- og kredittkortene til din UPromise-konto og blir belønnet for å handle hos UPromise-partnere. Dine belønninger kan deponeres i en 529 konto eller brukes til å betale ned studentlånsgjeld.

Mens du bruker UPromise, skal du ikke fullt ut finansiere en høyskoleutdanning (eller i nærheten av det). Det er en enkel måte å legge til flere besparelser fra å gjøre handelen du planlegger å gjøre uansett.

Du kan åpne en UPromise-konto her.

Start med en fellesskapskollege

Kostnaden for felleskolen handler om halv av et statsuniversitet og nesten ti ganger mindre enn en privat skole. Hvis kostnaden av skolen er et problem med å delta på en felleskole for de to første årene, kan det være en stor besparelse.

I tillegg er det mange som ikke skjønner, at et fellesskapskursus er en fin måte å få mange av dine generelle utdanningskurs gjennomført for billig!

Hvis du velger å starte med en fellesskapskollege, sørg for at studiepoengene dine overføres til universitetet du vil registrere deg senere.

Søk etter arbeids-studieposisjoner

Føderale arbeidsstudiestillinger er deltidsjobber du kan gjøre på campus. De vil ikke dekke alle undervisningene dine, men de kan gi deg litt inntekt. Hva gjør disse stillingene så tiltalende, er inntektene som oppnås gjennom føderale arbeidsstudier, ikke vil påvirke din økonomiske støtteberettigelse.

Du kan søke om arbeidsstudier gjennom FASFA-søknaden.

Kjøp brukte bøker eller leie levebøkene dine

En du kommer til college en av de største uventede utgiftene er prisen på høyskole lærebøker. En enkelt bok kan koste så mye som $ 200, og det anslås at den gjennomsnittlige studenten tilbringer nesten $ 1200 per år på bøker og forsyninger alene.

Du kan holde disse kostnadene i sjakk ved å kjøpe brukte bøker fra bokhandelen din eller kjøpe online på steder som Amazon og BookScouter.com.

Vi gjorde det enkelt å finne det beste stedet å få lærebøkene dine ved å sammenligne alle lærebokenes utleiealternativer for deg.

Sammenlign boligalternativer

Bortsett fra undervisning er den neste største kostnaden boliger. Mens mange universiteter vil kreve at studentene bor på campus de to første årene, er dette ikke alltid tilfelle.

Hvis du kan, bør du vurdere å leve hjemme mens du går på college eller leier et sted med en gruppe likesinnede personer som kan hjelpe deg med å dele regningen.

Bruk Studentlån på Ansvarlig måte

Hvis du gjør deg klar til å gå inn på college, er det viktig at du tar ut det minste beløpet av studielån som er mulig. Husk at lånene dine må betales tilbake og skal brukes som en investering i deg selv og din fremtidige inntektsevne. (Og ikke brukt som en måte å finansiere en morsom livsstil på akkurat nå.)

Hvis du er forelder, er det viktig å utdanne barnet ditt på ansvarlig bruk av gjeld før heller enn senere.Studentlånsgjeld er en byrde for mange og bør ikke brukes lett.

Lagre i en 529

529 planer er høyskolebesparelser som gjør at inntektene kan vokse skattefrie så lenge de brukes til kvalifiserende utdanningskostnader. I tillegg gir mange stater også skatteavbrudd for 529 bidrag.

Hvis du er en foreldresparing i en 529-plan, er det en fin måte å hjelpe barnet ditt med fremtidige studiekostnader.

Til ære for 529 dager matcher ScholarShare opptil $ 50 til de som åpner en konto med minst $ 50 og oppretter et automatisk bidrag på $ 25 eller mer per måned. Dette bonustilbudet er åpent for California-familier, og den nye kontoen må åpnes 25. maith fra 12:01 til 11:59 (PST)

Du kan lære mer om ScholarShare 529s og deres "You Start It, Vi Match It" -bonus her.

Del dette med dine venner: @Scholarshare matcher opptil $ 50 for nye kontoer! 25. mai kl.

Du trenger ikke å gå for å gå til college

Jeg kommer ikke til å lyve, college kan være ekstremt dyrt. Heldigvis er det mange måter å spare på college kostnader og betale for college. Du trenger ikke å gå til den dyreste skolen, og du trenger ikke å stole utelukkende på studielån.

I stedet se etter kreative måter å både lagre og betale for utdanningen din.

Hva er din favoritt måte å redusere kostnaden for college?

Robert Farrington er en merkevareambassadør for ScholarShare, og denne artikkelen ble sponset av ScholarShare. Alle meninger er mine egne, og du burde virkelig bruke noen av disse enkle triksene for å øke dine 529 besparelser!

Skrive Inn Din Kommentar