Liv

Vi ga bare ut $ 28 800 i premier. Her er det som vinnerne tok hjem ...

Vi ga bare ut $ 28 800 i premier. Her er det som vinnerne tok hjem ...

Det er en pakke på vår live blog for Black Friday 2015!

Takk for at du bodde hos oss gjennom 48 timer av tilbud, tips, Red Bull, cartwheels, kalkun, annonser, tweets og mer.

Det har vært en virvelvindferie allerede, og hele vårt team har hatt så mye moro å chatte med leserne og hjelpe deg med å finne gaver på din ferie shopping ønskeliste i år.

Topping alt vi har gjort, må imidlertid være vår Velg din egen pris Giveaway.

Vi ba deg alle om å fortelle oss hva du vil ha i ferien - og nesten 25 000 av dere har svart!

Vi scoured oppføringene for å velge en ny vinner for hver time i live bloggen - og tildelt totalt 28 800 dollar i premier til 48 vinnere!

Det var absolutt en stor oppgave å smale ned denne listen, men det var inspirerende les alle kreative, gjennomtenkte oppføringer. Vi er takknemlige for å kunne tilby litt ekstra denne ferien til disse fantastiske Penny Hoarders:

1. Debra G.

Canon T5i Bundle

Debra ba om et kamera for datteren hennes. Med denne gaven kan den inspirerende fotografen fullføre sin portefølje og søke på en magnetskole for visuell kunst.

2. Claudia D.

Middag ut med mamma

Claudia vant et $ 150 Visa-gavekort for å ta moren ut til middag. I sin oppføring sa hun enkelt: "Jeg vil bare bruke mer tid med henne."

3. Jennifer D.

$ 500 gavekort til Kroger eller Publix eller WalMart

En enslig mor til tre, Jennifer vant et gavekort for dagligvarer, som åpner opp plass i hennes budsjett for julehandel.

"Jeg vet at det høres veldig kjedelig ut," sa Jennifer, "men pengene er alltid stramme" når du har tre små hjemme!

4. Katie B.

$ 500 gavekort til menns wearhouse

Katie ønsker å overraske mannen sin med en garderobeoppgradering. Paret hadde bare en baby, og noen nye dragter og tilbehør vil gi Katie ektemann et tillitstopp i hans søk etter en langsiktig karriere.

5. Amanda G.

$ 500 for California eiendomsmegling eksamen

Etter noen vanskelige år med gjeld og penny hoarding, er Amanda, hennes ektemann og deres en år gamle sønn klar for neste kapittel i deres liv.

Hennes mann har bestått sin eiendomsopplæring, og Amanda ba om denne gaven for å dekke avgiften for sin tilstandstest og hjelpe ham med å starte sin nye karriere.

6. Rebecca B.

Stort Lego Set

Rebecca vant et Lego sett for sønnen hennes! Pengene kan være stramme, spesielt rundt ferien, og vi hjelper deg gjerne med å sjekke denne morsomme gaven fra hennes handleliste i år.

7. Michelle E.

Proofread Anywhere Course Undervisning

Denne Penny Hoarder ønsker å tjene ekstra penger hjemme proofreading transkripsjoner. Å ta dette kurset vil gi henne de ferdighetene hun trenger for å øke familiens budsjett.

8. David P.

To billetter til en Broadway Show

David ba om gaven til et Broadway-show for seg selv og hans 11 år gamle datter Johanna - oppkalt etter Sondheim-sangen i Sweeney Todd. Nyt din første tur til New York, Johanna!

9. Jennifer J.

Spa Day

Enlig mor Jennifer skal uteksaminere seg fra høgskolen i mai 2016. Å gå på skole og jobbe for å betale for det, har betydd mindre tid med datteren sin, så hun ønsker å feire med en spa-dag på et feriested - "kvalitetstid hvor det bare er oss" med datteren hennes.

10. Erinn T.

Snøfreser

Erinn ønsker å overraske sin hardt arbeidende mann med en snøfreser til jul, så han trenger ikke å skyve oppkjørselen hele vinteren!

11. Heather M.

Skole- og kunstforsyninger

Heather, en lærer, ba om en lager av skolelever for hennes klasserom.

Ting som papir, penner, blyanter, fargestifter, limpinner og byggepapir, sier Heather, "ville hjelpe elevene mine i klasserommet mitt hvis familier ikke har penger til å kjøpe disse forsyningene."

12. joe f

Reise for to til New York City å se Ond på Broadway

Joe fikk en Cochlear Implant i oktober og kan høre klart for første gang i sitt liv. Han har vært a Ond fan siden showets debut og ser frem til sjansen til å endelig nyte en liveopptreden og dele denne livsskiftende turen med sin kone.

13. Cecilia M.

$ 1500 for en ny garderobe

Etter åtte år med funksjonshemming, gikk 58 år gammel Cecilia nylig tilbake til skolen for å fullføre en AAS-grad i sosiale tjenester.

En ny garderobe vil gi henne tillit når hun går inn i arbeidsstyrken neste semester for klinisk feltarbeid.

14. Hillary H.

VIZIO 55 'klasse 1080p LED Smart HDTV - E55-C2

En mor til to med en på vei, Hillary vil takke mannen sin for alt han har gjort som gjør at hun kan bli hjemme hos sine døtre.

Denne TVen er et tegn på hennes takknemlighet, sier hun. "Jeg vet at det ikke er mye, men jeg vet at dette er den eneste tingen han virkelig ønsker!"

15. Karla V.

Dekorert juletre

Karla bruker sin første høysesong bort fra familien etter å ha flyttet til en ny by for at mannen skal gå på skole.

Denne gaven vil lyse på julen og hjelpe de nygifte å starte sin egen ferie tradisjoner.

16. Allegra A.

$ 2.000 leilighet depositum

Allegra og hennes datter holder seg sammen med venner etter et svært utfordrende år.De er klare til å lykkes på egenhånd som en enebarnsfamilie, og dette depositumet kan få dem til en leilighet og på sitt neste eventyr.

17. Sarah F.

Crock Pot Med Timer

Sara ønsker å komme hjem til godt hjemmelaget måltid etter lange uvanlige timer som jobber for et politimyndighet.

Også, sier denne Penny Hoarder: "Det ville hjelpe meg å spare penger siden jeg ikke ville få mat fra en restaurant så ofte eller stokk opp på frosne middager så mye."

18. Jacqueline M.

Krybbe

Jacqueline og hennes ektemann fant ut at de forventer! Hun jobber syv dager i uken og sparer opp for et hus. Å dekke bekostning av dette viktige vil gå langt i å sette opp et hjem for sin voksende familie.

19. Deborah M.

ezRead elektronisk lesehjelp - TV Digital Magnifier Mouse

Deborah gir denne lesehjelpen til sin 81-årige svigermor, som har mistet vesentlig syn i det siste året. Deborah sier, "Jeg ville elske for henne at han kunne få lesingen igjen."

20. Judy M.

American Girl Doll

Denne dukken er en gave til Judys sjuårige, som har ønsket en hele året. Judy ble nylig forlatt fra jobb, og ser frem til muligheten til å overraske datteren sin med denne gaven fra Santa.

21. Candice D.

Luftfukter

Den kalde, tørre luften om vinteren er ikke enig med Candice's astma. Gaven, sier hun, vil hjelpe henne "lettere puste lettere" denne høytiden.

22. Coral T.

Burberry Scarf

Coral ba om denne gaven til sin kone, en hun har alltid ønsket at han ikke har råd til.

"Hun er den mest fortjente personen jeg kjenner, og jeg elsker henne med alt jeg er," sier Coral.

23. Ashley F.H.

$ 500 Verden av Red Heart Garn

Ashley har laget hatter til kjemoterapi pasienter siden hennes mor gikk bort fra trinn 4 hjernekreft for fem år siden. Hun har laget og donert over 150 hatter allerede, og denne gaven vil gå langt i å gjøre mer.

24. Tena M.

To Fitbits

Disse enhetene vil motivere Tena og hennes ektemann til å gå av sofaen og være aktiv i de kalde vintermånedene.

25. Martha C.

Fisketank

Martha bryr seg om sin syke mann og vil at han skal ha vakker fisk å se gjennom hele dagen. Tillegget til deres hjem vil også gi roen til vaktmesteren.

26. Alex H.

iPad Pro og Apple Pencil

Denne grafiske designstudenten - prøver å komme seg gjennom høyskoler uten gjeld! - kan bruke den nye iPad Pro som tegneplattform, notatverktøy og planlegger for å øke produktiviteten nå og etter eksamen.

27. Charles S.

Celestron 130 SLT datastyrt teleskop

Charles ønsker å inspirere sine barn "å se bortom bare de tingene i deres umiddelbare nærhet - det er AMAZING opplevelser der hvis du bruker litt innsats."

Vi er enige, Charles!

28. Kimberly H.

Videokamera

Kimberlys to gutter er dyktige vloggere, hver med sin egen YouTube-kanal. Alt de vil ha til jul er et videokamera for å lage gode videoer til sine fans.

29. Dan A.

Silhuett Curio Bundle Cutting Machine

Dan kone er ute av jobb etter en skade, og har prøvd penny-hoarding triks for å tjene ekstra penger - inkludert lansering av en Etsy butikk (gratulerer!).

Han har ikke råd til denne gaven til henne til jul, men vet at det er akkurat det hun vil ha for sin nye hjemmevirksomhet.

30. Arlene M.

Et års forsyning av høreapparatbatterier

Arlene sier bekostning av å kjøpe høreapparatbatterier til døvedatteren hver annen uke, "sparker på rumpa" - vi har dekket deg for året!

31. Kathey J.

$ 500 Pre-Paid Visa Gavekort

Kortet er en gave til Katheys 12-årige barnebarn, Kacey, som har autisme. Det vil bidra til å dekke kostnadene til gitar leksjonene Kacey har sitt hjerte satt på.

"Kacey er min skinnende lille stjerne, og med denne prisen tror jeg virkelig at hun vil skinne enda lysere," skrev hun.

32. Sabrina S.

60 'klasse (59,5' diagonal) 4K UHD LED TV m / webOS 2.0

Sabrina ba om denne gaven å si "takk" til sin far, som reiste tre barn alene. Han ofret det han prøvde å redde for sin drøm-TV for å hjelpe barna sine, inkludert å bytte ut Sabrina datamaskin, og hun kan ikke vente på å tilbakebetale ham med denne overraskelsen på julen.

33. Padilla M.

Profesjonell Espressomaskin

Denne kaffelinnen drømmer om å åpne en kaffebar som hjelper motivere folk til å forfølge sine drømmer i kunsten. Dette viktige utstyret er det perfekte stedet å starte!

34. Anne R.

Apple iPad Air 2

Anne ba om hjelp med å kjøpe denne gaven til mannen sin, fordi datterens medisinske regninger har spist bort på budsjettet. Han trenger iPad for arbeid, og skjermen på den gamle er knust. Anne vil takke ham for sitt harde arbeid med denne overraskelsen.

35. Aimee W.

4moms momaRoo Bouncer

Aimee er gravid med sitt første barn og ble nylig lagt av fra jobb. Bouncer vil gi en fantastisk start til hennes barns liv!

36. Roman J.

Rotkanal og krona

Selv med en dental rabattplan, er tilbudet for romers dentalarbeid over $ 1600. Selv nedbetalingen på 30% er utenfor rekkevidde for familien, så hans forlovede ba om denne prisen for å dekke kostnadene og avlaste tannens smerte.

37. Lindsey Z.

Titleist 716 AP1 Irons

"Denne gaven ville banke min fars sokker av," sier Lindsey.Hun kan ikke vente med å overraske ham med denne gaven. En politibetjent Buffalo, New York, som snart er på jubileum, kan nyte sin pensjon i Florida!

38. Cayhleen H.

Wii U Med Mario Kart 8

Cayhleens stramme budsjett gir ikke plass til gaver til hver person i familien hennes, så hun ønsker å overraske dem med dette en de vil alle nyte.

39. Paula A.N.

Penger til å betale av kredittkort gjeld

Paula er senior i Social Security Disability, som brukte tre kredittkort for å komme gjennom noen stramme økonomiske løsninger. Å betale denne gjelden vil bidra til å holde hennes kreditt tydelig (og gjøre for mye mindre stress denne høytiden!)

40. Bonnie H.

Kitchenaid Stand Mixer

Denne enslige mamma på fire gutter jobber i full tid med rengjøringshus. Hun sparer penger ved å lage mat og bake sunt godbidder hjemme - men hun har brukt en 20 år gammel håndmikser! Dette vil frigjøre litt tid for å nyte disse kreasjonene med guttene sine.

41. Lauren C.

$ 500 mot mitt bryllup

"Hver øre teller," lauren påpeker. Hun og hennes forlovede hadde bare en baby, noe som gjør det vanskelig å spare opp for neste juni bryllup. Disse pengene vil gi et lite løft for den store dagen.

42. Julie C.

22-tommers LED flatskjerm-TV

Julie er pensjonert og bor i subsidierte boliger, hvor kabelen er ledig - men hun har ingen tv.

Ingen bil betyr at hun har problemer med å komme til synagogen på fredagskvelder så ofte hun vil, og en TV vil gjøre det mulig for henne å streame tjenestene fra Central Synagogue i New York.

43. Nick T.

iMac-datamaskin

Nick begynner på sykepleie og ber om hjelp til å bytte ut sin gamle datamaskin, så han har det han trenger for å lykkes.

44. Sterling M.

Giant Defy Advanced Bicycle

Sterling ba om "en bedre måte å pendle på jobb."

Riding på en sykkel vil spare ham pengene han vil bruke på gass, og hjelpe ham å føle seg friskere og lykkeligere fra øvelsen.

45. Angela S.M.

To iPad Minis

Angela er en mor til tvillinger med autisme. "Teknologi ser ut til å åpne en dør for dem," sier hun, slik at disse tabletter vil være det perfekte læringsverktøyet.

Vi var også glade for å finne Angela er riktig, er her i vårt eget St. Petersburg! Vi var i stand til å besøke henne i morges for å hånd-levere iPads - som hun raskt gjemt bort, så hun kan overraske sine sønner til ferien!

46. ​​Geesa J.

Billetter til Disney World

Geesa 3-årige elsker Mickey Mouse! Han har spurt nonstop å gå til Disney World, og hun kan ikke vente å overraske ham med denne gaven.

47. Shannon W.

Bli profesjonell

Shannon ba om denne gaven til hennes 15 år gamle sønn, Connor, som er i rullestol. Hun sier, "Jeg vil gjerne stroppe den GoPro på stolen og vise noen ekte opplevelser!"

48. Abbey S.

Spisestue bordsett

Newlywed Abbey og hennes ektemann kan ikke vente på å ha et skikkelig spisebord, slik at de kan invitere gjester til sitt hjem uten å trekke ut plastbordet.

Hold deg klar for Cyber ​​Monday

Takk igjen til alle som kom inn, og til dere alle for å følge sammen for vår innledende Black Friday live blog.

Men vi er ikke ferdige ennå! Bli med oss ​​igjen med start Søndag 29. november kl 12 EST for 36 timers live Cyber ​​Monday-dekning.
Happy Holidays, Penny Hoarders!

Skrive Inn Din Kommentar