Penger

Denne pappa startet en bedrift på siden ... og det ga $ 5,5 millioner i fjor

Denne pappa startet en bedrift på siden ... og det ga $ 5,5 millioner i fjor

Jeg har hatt massevis av "million dollar ideer" mens du sitter i baren med venner.

Bare ting er, jeg har aldri handlet på noen av dem. De fleste av dem hadde sannsynligvis vært flops - men da vet du aldri.

Derfor elsker jeg historien om Kevin Mahoney, som hadde drinker med en middelskolevenn da han bestemte seg for å lansere et e-handelsnettsted.

I fjor raked det i 5,5 millioner dollar.

Og hva selger han? Teip.

Enda bedre har Mahoney sin virksomhet fra hjemmet fått ham til å støtte sin kone karriere og tilbringe mer tid med barna sine.

Her er hans inspirerende historie.

En idé som fastholder seg

I begynnelsen av 2000-tallet bodde Mahoney i New Jersey og pendret til New York City for sin heltidsjobb på et digitalt reklamebyrå.

Takket være sin pendling, som var 2,5 timer hver vei, forlot han huset klokken 07.00 og kom ikke tilbake til klokka 8.30. Hans kone, som var rektor på en lokal middelskole, var gravid med sitt første barn.

Mahoney var lei av å kaste bort timer på toget. "Du mister virkelig på den tiden," sa han.

Da, mens han hadde drinker med Robert Valley, hadde en venn han møtt i syvende klasse en idé slått.

Dals familie eide en konvertering av tape. Ifølge Mahoney betyr dette i utgangspunktet at de vil få en 60-tommers bred rullebånd og kutte den i to-tommers ruller.

Han spurte Valley, "Hvorfor lager jeg ikke en nettside for deg og sender deg elektroniske [tape] bestillinger, og du vil slippe skipet for meg?"

Et par måneder, ca $ 1000 og et "mye arbeid" senere, lanserte Mahoney FindTape.com.

Fordi han droppet sendt alt, forklarer han, "Jeg hadde ikke en stor investering - Jeg var i stand til å sakte rampe det opp. "

"Det var ikke mange utviklingsutgifter på forhånd fordi jeg var utvikler," sier han.

"Bare min tid. Jeg ville definitivt tilbringe et par timer om natten, og da i helgene tilbrakte jeg mange timer. Mye var ferdig på toget på min laptop. "

Mahoney var også heldig å ha kreative venner som hjalp med nettstedets logo og design. Så hans eneste virkelige kostnad var omtrent $ 100 per måned på "pay-per-click-annonsering for å få folk til å komme til nettstedet."

Han hadde heller ingen ansatte, noe som eliminert mye av stresset som småbedriftseiere møtte. "Jeg har aldri hatt problemer med" Å, min Gud, skal jeg gjøre lønn denne måneden? "Sier han.

Etter hvert som FindTape.com vokste, skjønte Mahoney at det hadde potensial til å bli en heltidsgig.

"Jeg skrev ned et nummer," sier han. "Jeg var som," OK hvis jeg treffer dette [inntektsnummeret], kan jeg avslutte heltidsjobben, og jeg skal jobbe hjemmefra og trenger ikke å pendle lenger. '"

Det tallet var $ 1 million. Tre år senere slo han det.

Multi-Million Dollar Suksessen av FindTape

Det har vært 10 år siden Mahoney forlot sin heltidsjobb for å jobbe for seg selv.

Han jobber nå hjemmefra fire dager i uken, og besøker hans telefonsentral - som ligger inne i kassekonverteringsfabrikken i PA - en dag i uken. Han sysselsetter to personer på full tid for å svare på telefonene der.

Siden han ikke har et lager eller kontor, er Mahoney kostnader fortsatt ganske lave. I tillegg til hans ansattes lønn kommer de fleste av hans utgifter fra web hosting og reklame.

Hvis du er overrasket Mahoney fant slik suksess med tape, bli med i klubben.

"Jeg tror alle er litt overrasket," sier han. "Jeg får det spørsmålet," Hva selger du? "'Tape.' 'Egentlig? Bare tape? "Jeg er som," Det er det. ""

Men det faktum hans virksomhet er noen ganger vanskelig å forklare betyr lite for Mahoney. Hva betyr noe? Forskjellen er det gjort til familien sin.

For en, det tillot ham å støtte sin kone karriere som rektor.

"To eller noen ganger tre netter om uken, hun er på noe: et PTA-møte, et styremøte, en konsert," sier han. "Det ville vært veldig vanskelig for henne om jeg fortsatt var på reise til New York."

Det er fordi han er den viktigste omsorgspersonen for sine to barn i alderen 9 og 11 år.

"Jeg legger dem på bussen og tar dem til konsertrepetisjoner," sier han. "Jeg får se barna mine så snart de kommer hjem."

Han er rask å merke seg at han fortsatt jobber "galle timer", forskjellen er at den er på sin egen tid og i sitt eget hjem.

"De fleste helger jobber jeg litt," sier han, "og de fleste netter etter at de går i seng."

Men det er fortsatt verdener bedre enn å pendle inn i byen hver dag.

"Bare å være der når de kommer hjem, og å kunne se dem når de ikke sover," sier han, "det er kjempebra."

Din tur: Er du inspirert av Mahoneys historie?

Susan Shain, bidragsyter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.


Skrive Inn Din Kommentar