Mat

Krispy Kreme ønsker å gjøre din februar enda søtere med en gratis donut

Krispy Kreme ønsker å gjøre din februar enda søtere med en gratis donut

Jeg leter alltid etter en unnskyldning for å kjøpe litt kaffe. Selv om jeg kunne spare store ved å dike det, kommer det ikke til å skje. Noen gang.

Så vurderer jeg at jeg er en slave til mørk stek, er jeg glade for å dele en ny grunn jeg har funnet å lede til Krispy Kreme og kjøpe en kopp: Jeg får en gratis original glasert smultring.

Å ja. Alle noms.

Hvordan få en gratis doughnut på Krispy Kreme

Krispy Kreme introduserte en ny "doughnutdig" kaffeblanding den 1. februar. For å feire, starter 6 februar, det kommer til å gi deg en gratis original glasert doughnut bare for å kjøpe en kopp.

Det spiller ingen rolle hvilken størrelse du kjøper, enten - alle størrelser, små til store, gjør deg berettiget til gratis donut.

Hvis du er en ekte Penny Hoarder, bare gå rett for den lille kaffen og spar penger.

Hvis du er en ekte kaffe elsker, er å kjøpe en liten kaffe en latterlig prestasjon. Du bestiller det store. Ingen vil dømme deg.

Kresen om bryggene dine? Ikke noe problem - donutbutikken byr på både glatte og rike blandinger for å tilfredsstille begge ender av gane spektret.

Avtalen løper gjennom 28. februar - betyr februar vil være måneden jeg går til Krispy Kreme hver. Enkelt. Dag. Og sannsynligvis få noen pund. #Ingen skam.

Med tanke på at jeg bare gikk gjennom en tøff tørr januar, fortjener jeg å behandle meg selv litt!

Gå til Krispy Kreme nettsted for å finne et sted i nærheten av deg!

Din sving: Vil du prøve Krispy Kremes nye kaffe og fange en gratis doughnut? Gi oss beskjed i Facebook-kommentarene!

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist ved The Penny Hoarder og en senior ved University of Tampa. Kaffe er livet.


Skrive Inn Din Kommentar