Penger

Love Knitting? Tjen penger eller gratis garn som test strikker

Love Knitting? Tjen penger eller gratis garn som test strikker


Som en preteen oppdaget jeg strikking og hengiven timer hver dag for å forbedre min hobby. Mine barnevakt penger ble raskt brukt problemer av Interweave Knits og Family Circle Easy Strikking, hvor jeg drooled over de nyeste mønstrene. Jeg ble en hyppig kunde på garnbutikken i en nærliggende by hvor jeg kjøpte materialer for å skape mine 4-H rettferdige prosjekter.

Etter hvert som mine ferdigheter forbedret og min lidenskap for min hobby økte, var jeg begeistret da eieren av en garnbutikk spurte meg om jeg ville teste strikke en menns genser. I tillegg til å strikke en genser som skulle brukes til fotografier eller på skjermen, måtte jeg sjekke om feil i mønsteret og klargjøre instruksjonene. Jeg tilbrakte omtrent en måned å jobbe med det hver kveld, og min tid og innsats som testbringer ga meg en $ 75 sjekk.

Det var 15 år siden, og teststrikking er fortsatt en anstendig måte å tjene ekstra penger på. Det kommer absolutt ikke til å legge mat på bordet ditt (jeg gjorde mindre enn minimumslønn), men å få betalt for å gjøre noe du gjør, er i all hovedsak en gevinst i noen bok. Og for meg slår det sikkert barnevakt!

Test strikking i det 21. århundre

Strikkescenen har endret seg siden slutten av 90-tallet. Det er ikke lenger en hobby dominert av bestemødre som slår ut joggesko for hele familien; strikking er kult igjen og mange unger plukker opp nålene.

Strikke designere har tatt sine virksomheter på nettet, der de kan koble seg til tusenvis av kunder rundt om i landet og verden, blant annet håper test strikkere. Disse strikkene testes gjerne mønstre i bytte for noen swag, ofte en ferdig kopi av mønsteret, ekstra mønstre fra designeren, kreditt som test strikker i ferdig mønster eller gratis garn for å fullføre prosjektet.

Lee Meredith of Leethalknits sier at hun finner de fleste av hennes test strikkere i hennes gruppe på Ravelry, et nettsted for sammenkobling med stipendiater og krokere. Knitters kan registrere seg for sin mesterliste over testere og bli kontaktet når hun har et nytt prosjekt. Hun gir sine strikkere de nøyaktige prosjektkravene: mønsteret, strikknålene, garnvekten og mengden og eventuelle utsmykninger. Som testerne strikker, forlater de tilbakemeldingen i et delt Google-dokument.

Strikkere som fullfører prosjektet innen tidsfristen og gir tilbakemelding og rettelser på mønsterinstruksjonene, får en ferdig kopi av mønsteret, pluss $ 20 kreditt til sin virtuelle butikk. Store eller komplekse prosjekter, eller de med uvanlig stramme tidsfrister, tjener ekstrakreditten til strikkeren. Andre designere gir sine testere høyverdige sett som inkluderer mønsteret og nok garn for å fullføre prosjektet. Lee sier at hennes test strikkere er fornøyd med arrangementet, siden de får kreditt og gratis håndverk forsyninger mens strikke noe som de liker.

Ikke alle designere går gaver eller kreditt-ruten. Skribent og strikker Stephanie Pearl-McPhee of the Garnspor føles sterkt at strikkere kompenseres for sitt arbeid med kaldt hardt kontanter. Hun forklarer at test strikkere gir en verdifull tjeneste som gjør det mulig for designere å opprettholde et godt omdømme og selge høy kvalitet, lettforståelige mønstre.

Knitwear designer Holly Priestley sier at hun betaler mellom $ 75 og $ 200 for strikkere som lager prøver av hennes design. Stitch Diva Studios hjemmeside aksepterer søknader for betalte test strikkere og krokere.

Slik finner du teststrikkingsjobber

Den enkleste måten å finne teststrikkingsjobber er å få et gratis medlemskap til Ravelry og hodet til Testing Pool-forumet. Det er der designerne legger prosjekter de trenger testet, men ikke alle vil bli betalt.

Som med enhver freelancing jobb, må du markedsføre deg selv og gjøre forbindelser i nisje. Å sette deg opp som en god kandidat til teststrikkingsjobber, spesielt betalte, her er hva du skal gjøre:

Bli kjent med eieren av din lokale garnbutikk

Jeg fikk min teststrikkekonfigurasjon gjennom mitt forhold til eieren av min favorittgarnbutikk. Å være lojal mot lokale butikker og bygge relasjoner med de ansatte er alltid en vinn-vinn.

Doreen Marquart, eier av Needles, Äòn Pins Garn Shoppe, spør noen ganger sine vanlige kunder å strikke en genser, lue, sokker eller afghansk som skal vises i butikken for å vise frem et nytt mønster eller garn.

Lag en online portefølje av arbeidet ditt

Like frilansskribenter, designere og artister viser frem sitt arbeid på sine nettsider, bør du gjøre det samme med strikkingen. Ikke bare vil du ha din egen digitale skrytebok for å dele prosjektene dine med andre, du kan koble til det når du kontakter designere om teststrikkingsmuligheter.

Sett opp en enkel Pinterest-profil med forskjellige brett for ulike typer prosjekter (gensere, hatter, sokker, etc.) eller legg til en porteføljeside på nettstedet ditt.

Koble til Strikkelskaper

Mary Kay McDermott-test strikker et intrikat japansk sjal for Cheryl Oberle's Folk Shawls-bok. Hun ble kjent med designeren gjennom en strikkeplass, og deres arbeidsforhold utviklet seg derfra. Mary Kay sier at nettverk og vennskap med andre designere og test strikkere kan føre til test strikkejobber.

Følg strikke designere samt garn og mønster selskaper på sosiale medier og bli kjent med eiere og designere på lokale arrangementer, håndverk messer og andre møter.Disse personlige tilkoblingene kan hjelpe deg med å finne muligheter.

Bunnlinjen

Selv om det ikke er en bransjeløs avtale om betalingsstandarden, er mulighetene for å tjene penger for din tid og innsats der ute hvis du er villig til å gjøre litt søk og selvfremme. Test strikking ville være en flott mulighet for foreldre hjemme hos deg som trenger et kreativt uttak, travle fagfolk som ønsker å slappe av eller pensjonere folk som ønsker å holde seg opptatt.

Din sving: Strikker du? Vil du jobbe som testbringer?

Charlotte Edwards er freelance personlig økonomi og foreldreforfatter, hvis arbeid har dukket opp i inntektene i utlandet, vi savnerne og barna mine eventyr. Hun er kona til en stor penny-pinching fyr, og mor av to kiddos som lærer om å spare og klare utgifter ved å tjene provisjon for husarbeid.

Skrive Inn Din Kommentar