Liv

8 Fars dag gaver under $ 25 for pappa som allerede har alt

8 Fars dag gaver under $ 25 for pappa som allerede har alt

Jeg vet ikke om din, men det er ganske vanskelig å handle for pappa.

Han gjør en ting i livet: Han arbeider. Han jobber i hjemmekonstruksjon, og han har hatt på seg de samme Levi'ene og arbeidsskoene syv dager i uken så lenge jeg kan huske. Det er ikke mye plass til overraskelser i gaver.

Han drikker Miller Lite (fordi vi er fra Wisconsin, og ville ikke regne med å berøre Budweiser).

Han sannsynligvis eier et slips?

Han liker ikke smarttelefonen sin.

Hvis jeg leser en ekstra liste med "perfekte" farsdagens gaver som anbefaler en fin skotsk, en mannlig iPhone-sak eller dyre golfsko, skal jeg skrike.

Fordi det var slik pappa lærte meg å uttrykke mine følelser. (Kidding. Igjen, vi er fra Wisconsin. Det er det Miller Lite er for.)

Hvis din er en ekte pappas pappa som meg, vil han ikke at datteren hans skal bruke en lønnsslipp på en pricy gave han kan flaunt - eller en hun må lære ham å bruke.

Han vil nok bare tilbringe dagen med deg - og her er noen få billige Farsdaggaver du kan kaste inn for å vise ham at du har hatt oppmerksomhet gjennom årene.

1. Barberingstilbehør

Jeg husker om morgenen i 1990 - noe da faren min kom fra badet, forsvant hans signatur overskje. Min søster og jeg var fortsatt unge nok til å bli overrasket over stache var ikke bare en del av ansiktet hans.

Han har vært glattbaret siden da.

Så jeg vet at han kunne bruke et abonnement på Dollar Shave Club (som datter som far).

Registrer faren din for dette månedlige abonnementet på friske barberblad og barberingsmateriell.

Få din første måned gratis (bare betal $ 1 frakt). Etter det er det rundt $ 3 til $ 9 i måneden. Dekk kostnadene så lenge du vil, og han kan overta betalinger uten å føle at du har forlatt ham med stor belastning.

For en sterkere gave tilbyr DSC også gavepakker som inkluderer abonnement, reisesak, barberkrem og smør for $ 55 (eller mer, avhengig av lengden på abonnementet).

2. Lommetørkle

Ikke sikker på hvor du bor, men i min hjemby er en hankie ikke der bare for å legge til en flekk på en smart drakt. Menn tuck dem i sine skjortelommer, og - få dette - bruk dem til å blåse nesene og tørk deres penner.

(Ikke kvinnene, skjønt. Jeg tror vi regner med en nærliggende herre som tilbyr ham når vi trenger å tappe våre tårer eller hva som helst.)

Jo, det gir meg moren min for å se dem i vasketøyet, men lommetørkle er praktiske og gode for miljøet.

De er også mye billigere over tid enn engangsvev.

Plukk opp denne 13-pakken bomullslommetørkle for bare $ 14,99.

3. Arbeidsstøvler

Disse er en flott gave til en pappa som fungerer som min, fordi han stadig trenger dem, og de kommer vanligvis ikke billig.

I år, jeg fant dette par Dexter-menns ståltøkssko på salg på Amazon for $ 25!

De er normalt $ 50. Jeg vet ikke hvor lenge prisen vil vare, så hvis faren din trenger nye fottøy, snu dem nå.

4. John Wayne filmer

Lytte. Dette høres ut som den største stereotypen rundt, men jeg gjør det ikke opp.

Fadderen min ville kaste seg over denne samlingen av klassiske John Wayne filmer. Og jeg drømmer over prisen - bare $ 26,48.

Vær takknemlig for de ikke-så trendy kjærlighetene i fars far. De holder gavegiving rimelig.

5. Middag på deg

Husk de dyrebare øyeblikkene da du var barn, og det var bare dere to?

Min søster kom sammen og stjal showet bare 13 måneder bak meg, så disse var få og langt mellom i barndommen. En pappedatters dato ville bety mye denne fars dag.

For å holde det rimelig, ta opp et rabattert gavekort fra en gavekort utvekslingssted som Raise.

For eksempel kan du spare 12% på et Applebees gavekort verdt 25 dollar. Hit restaurantens "2 for $ 20" -meny for å få middag for $ 20 - og du kan fortsatt klemme en Miller Lite i budsjettet!

6. Swag med ansiktet på det

Han kan ikke si det ofte (eller kanskje din pappa gjør; gratulerer ...), men pappa elsker ikke mye i denne verden mer enn ditt dyrebare ansikt.

Gi ham all den kjærlighet han kan håndtere med rimelige fotoprints fra Amazon.

Utskrifter er så lite som 9 cent stykke. Gjør det et lerretskort til veggen som starter på $ 6,49 eller en kaffekrus fra $ 9,99.

Hvis du vil gjøre hans morgen veldig spennende, legg bildet på et magisk fotoklær fra Printerpix - bare $ 5 med denne Groupon-avtalen.

Del bilder av deg og dine søsken, eller familien du bygger som voksen. Eller bli kreativ, ta en #tbt og grave opp bilder av deg som et barn for å virkelig slepe på hans hjertestrenger.

Frakt er gratis på bestillinger over $ 15 eller alle bestillinger for Prime medlemmer.

PS! Farsdag kommer opp raskt - 18. juni - så melde deg på Amazon Prime for å få gratis to-dagers frakt på alt du bestiller.

7. Hans Veldig Ølglass

Er din far en mannhule, god mann? Perk opp hjemmenyen med et sett med personlige ølbriller.

De er perfekte for - du gjettet det - nipper til Miller Lite mens du ser Packers-spillet.

Få bare en med navnet hans på det, så ingen kommer til å være igjen hans øl igjen. Eller få et sett stemplet med et morsomt navn for sin provisoriske vannhull.

Med denne avtalen fra Groupon, kan du få tilpassede ølbriller fra Fabness for inntil 71% avslag.

8. Dette Personlig Skjærebrett

Glem kortet i år, og fortell pappa hvor mye du elsker ham i en melding som vil stå tidstesten.

Tilpass dette bambus skjærebrett fra Fabness for å la ham få vite at du bryr deg - bare $ 14,99 med en Groupon!

En rask "vi elsker deg" vil virkelig lyse dagen sin neste gang han sitter og hugger grønnsaker for å være vert for deg og din familie til søndagsmiddag.

Den beste farsdagens gave

Jeg kunne peke rundt online hele dagen og komme opp med mange morsomme ting for pappa å åpne på Farsdag. Men det gjør meg litt tåre.

Jeg kommer til å gå nå, og "hemme, ring ham ... du vet, se hvordan været er i Wisconsin.

Hvis du får litt ledig tid i dag, bør du kanskje gjøre det samme.

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Vi gir deg beskjed fordi det er hva Ærlig Abe ville gjøre. Miller Lite betalte IKKE å bli nevnt i dette innlegget; Det er bare en jævlig god øl som ikke får nok kreditt.

Dana Sitar (@danasitar) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Hun elsker sin far, og hun publiserer det på internett fordi hun ikke sier det høyt ofte nok.

Skrive Inn Din Kommentar