Tilbud

Gjør $ 100 av ved ALDI lyd for bra for å være sant? Det er helt

Gjør $ 100 av ved ALDI lyd for bra for å være sant? Det er helt

Vi er ALDI elskere. Den kostbare dagligvarebutikken skuffer ikke når det gjelder pris eller kvalitet. Med hjelp av den tyske kjøpmannen, laget vi en hel Thanksgiving middag for bare $ 85 - og det var deilig!

Men kan du tenke deg å få hendene på en kupong for $ 100 på ALDI? Jeg vet ikke om jeg noen gang har oversteget $ 100 mens du handler der!

Tilsynelatende har en kupong hevdet å tilby denne massive rabatten gått rundt - men er det for godt å være sant?

Ikke fall for denne falske ALDI kupongen

Dessverre er det.

Den 24. mars utgav ALDI USA en uttalelse på sin Facebook-side som leser, "Det er en falsk ALDI-kupong som gjør veien rundt på internett ... igjen."

WSYR i Syracuse, New York rapporterte at Facebook bruker Melissa Sheriff så $ 100 av ALDI kupongen som sirkulerer på hennes Facebook-nyhetsfeed. Etter videre undersøkelse fant hun flere innlegg med $ 60- $ 100 av kuponger.

I sin uttalelse, ALDI forklarte at det ikke tilbyr elektroniske kuponger eller gavekort, og de "vil ikke bli akseptert i butikkene våre."

ALDI oppfordret også brukere til å spre ordet om den falske kupongen ved å dele innlegget. Fra og med i dag har det mer enn 9.300 aksjer.

For nå ser det ut til at det ikke finnes noen ALDI kuponger i nær fremtid. Men ikke bekymre deg - vi har avdekket noen måter å gjøre det billigere å handle der enn det allerede er.

Din sving: Har du sett denne falske ALDI-kupongen?

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar