Penger

Italia kan kreve at selskaper skal tilby PTO - "Periode Time Off"

Italia kan kreve at selskaper skal tilby PTO - "Periode Time Off"

Hvis du er en av de millioner av mennesker rundt om i verden som lider av ubehagelige menstruasjonssymptomer, kan denne nye politikken foreslått av den italienske regjeringen få oppmerksomheten din.

Det italienske parlamentet diskuterer lovgivende krav om at selskapene må tilby tre dager betalt permisjon til kvinnelige ansatte hver måned.

Menstruasjonslovspolitikken vil tillate kvinner å bli hjemme når symptomene i perioden er på sitt verste - og fortsatt få betalt.

Menstruell permisjon er ikke så radikal som det høres ut.

Flere asiatiske land er allerede ombord med ideen og har lover på plass de siste tiårene.

Betalt permisjon gjelder fra to dager per måned i Indonesia til tre dager i året i Taiwan.

Er menstruasjonsferdighetspolitikk en god ide?

Ved første øyekast ser menstruasjonslovspolitikken ut som den beste ideen noensinne.

Men er de?

Mange mennesker som sliter med smertefulle perioder møter ofte et dilemma: Hold deg hjemme og risikerer tapt lønn, eller gå på jobb, klyp en flaske ibuprofen og håp for det beste.

Det virker som om en arbeidsplass periode politikk ville gjøre beslutningen enkelt, men det er noen potensielle ulemper.

Fortune s Claire Zillman sier, "spør arbeidsgivere å spesielt imøtekomme kvinners mest verdslige biologiske egenskap - mens de er nyttige for de som lider av alvorlig smerte - virker generelt som en retrograd forespørsel, spesielt med tanke på hvor langt kvinner har kommet uten det."

Andre kritikere sier at slike lover fundamentalt undergraver kvinner.

"Uansett om det er forsettlig, betyr selve ideen om" menstrual permisjon "at kvinner på en eller annen måte mister kontroll over deres evne til å bekjempe smertene og hormonforandringene som følger med deres naturlige syklus, sier The Blaze's Tré Goins-Phillips.

Fortsatt andre sier at det kan føre til at organisasjoner ansetter færre kvinner.

Videre kan håndheving av menstruasjonslovgivning være vanskelig for alle involverte.

Hvor mange av oss vil kunngjøre til sjefen vår og alle vi jobber med, "Hei, gjett hva? Jeg skal være hjemme i dag pleie min kramper og hengi min sjokolade cravings fordi jeg har min periode!”

Menstruasjonslovspolitikken kan også gjøre ting ubehagelig for transgene ansatte eller arbeidstakere med atypiske reproduktive medisinske problemer.

Bedrifter eller land som innfører perioden politikk kan bety bra, men til slutt, kanskje ikke så nyttig som ment.

Administrere din periode på jobb

Det finnes for øyeblikket ingen amerikanske lover som krever at arbeidsgivere tilbyr menstruell permisjon til sine ansatte, selv om Oregon-baserte Nike, Inc. gir det "i land hvor denne fordelen er beskyttet i henhold til lokal lov."

Det er usannsynlig at amerikanske arbeidstakere vil se denne spesielle fordelen på arbeidsplassen når som helst snart - om noensinne.

Hvis du sliter med hvordan du styrer din periode på jobben, er det noen tips for å gjøre ting litt enklere.

1. Våpen arbeidssekken din

Hold noen forsyninger med deg om du tror at du trenger dem når som helst snart eller ikke - og ikke glem ibuprofen.

(Bonus: Du er alltid klar til å kausjonere en medarbeider som blir fanget, vel, tomhendt.)

2. Tren din fleksetid

Hvis arbeidsgiveren tillater deg å jobbe hjemmefra, ordne planen din for å imøtekomme dager når du må holde fast på en varmepute eller varmtvannsflaske.

3. Ta en sykedag

Hvis du har betalt tid, bruk den. Menstruasjonssymptomer er like legitime en grunn til å bli hjemme som feber eller skrudd tilbake.

Du er ikke god til teamet ditt hvis du ikke opererer i toppkapasitet, så hold deg hjemme og bli frisk.

4. Få støtte fra ditt lag

Hvis du absolutt må gå på jobb, lene deg på et par betrodde kolleger for å commiserate med deg. Whispering "kramper" til en annen kvinne er vanligvis alt som trengs for å fremkalle en kjennefølge og et sympatisk ord.

Din sving: Bør organisasjoner tilby menstruasjon til arbeidstakere?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun elsker å lære om kreative eller interessante arbeidspolitikker og fordeler. Se henne på Twitter @ lisa hvis du har noe å dele.

Skrive Inn Din Kommentar