Penger

Få betalt for å lede turturer eller se filmer: 10 sommerjobber med fantastiske perks

Få betalt for å lede turturer eller se filmer: 10 sommerjobber med fantastiske perks


Noen gang drømmer om å tilbringe sommerens hestende hester i Rockies eller rafting noen av Colorados beste hvitvann? Hva med å være en eventyrguide i Alaska?

Det er ikke for sent å gjøre drømmen din til virkelighet i sommer. Nå er det på tide å starte søker om utendørs sommerjobber før de beste mulighetene blir snappet opp. Hvis du venter til skolens ut i april eller mai, kan det være for sent!

Hvis du er interessert i å flytte et nytt sted i noen måneder, bør du sjekke ut CoolWorks.com som spesialiserer seg på unike sesongbaserte jobber. Noen av spillene som er oppført som jeg skriver dette innlegget, inkluderer arbeid for rafting selskaper i Colorado og Smoky Mountains, eventyrguide jobber i Alaska, matlaging og wrangling på Wyoming ranches og mange, mange flere eventyrlystne sommer jobb alternativer.

On-site sommerjobber tilbyr vanligvis boliger (og noen ganger måltider) i tillegg til lønn og fordeler. Avhengig av sted, type arbeid og mest av alt, arbeidsgiver, kan du finne gode tilbud hvis du lander deg selv i riktig situasjon - pluss noen fantastiske historier for når du går tilbake til skolen i høst.

Men det kan hende at noen gode incitamenter gir deg noen sommerjobb, selv en deltid lokal med et lite mindre eventyr involvert. Her er noen av våre favorittsteder for å finne sesongbaserte jobber - pluss fordelene de gir.

1. Nasjonale og statlige parkjobber

Da jeg jobbet i en nasjonalpark, var jeg i stand til å dra nytte av gratis bussruter i parken, billigere medarbeiderboliger og en ansatt måltidsplan, samt gratis konsesjonsbegrensninger som turer, sightseeingturer, rafting og mer.

National Park Service tilbyr muligheter på 407 forskjellige steder. De tilbyr spesielle jobber for studenter, inkludert geovitenskap, naturressurser, historie og kulturelle ressurser studenter. USA Jobs tilbyr en komplett liste over tilgjengelige stillinger i nasjonalparkene.

Pass på å undersøke lokale og statlige parker, så mange av dem kan tilby lignende insentiver.

2. Rafting Selskaper

Å bruke hele sommeren på elva lyder som en drøm, men veiledning er ikke den eneste jobben på et rafting selskap.

I tillegg til guider og drivere som du ser, er det nok av ansatte bak kulissene som jobber for å få ting til å fungere jevnt. Hver sesong må rafting selskaper fylle kundeservice, mat service, forsendelse og transportstillinger.

Å jobbe for et rafting selskap i enhver rolle er vanligvis gratis river turer, ikke bare for deg selv, men kanskje for venner og familie også. Tidlig på sesongen, når guider trener, trenger mange bedrifter folk til å gå på treningsløp for å hjelpe vekten flåten som guider blir kjent med elven igjen.

3. Vandring og veiledende selskaper

Arbeide for et vandrings- eller veiledningsfirma tilbyr fantastiske opplevelser for å se spektakulære steder i nærheten og møte interessante mennesker fra hele verden. I tillegg til de daglige fordelene med å ha disse erfaringene - og det faktum at du er bli betalt for å utforske utendørs - Du kan også ofte få et sted på en av dine turer til en venn eller et familiemedlem.

4. Utendørs Gear Butikker

Arbeide på en utendørs gearbutikk er den perfekte jobben for en utendørs kjærlig penny hoarder. I tillegg til de typiske gode rabatter på utendørsutstyr og klær (og ofte gratis utleie), kan du også benytte "pro deal" -rabatter med produsenter.

Mens hver butikk har forskjellige politikker, har de fleste butikker avtaler der ansatte kan kjøpe et begrenset antall varer til en redusert pris. Plus, du kommer til å henge ut og snakke utstyr hele dagen, som er nesten like god som å være ute.

Ikke utendørs? Ikke noe problem

Hvis du ikke er i utendørs eventyrjobb, har du fortsatt mange sesongbaserte jobbmuligheter.

5. Vannparker

Med mer enn 2000 vannparker rundt om i verden, er du nødt til å finne en nær deg. En å sjekke ut: Florida Walt Disney World Blizzard Beach, som har det 120 meter lange Summit Plummet vannsklie som slår ryttere langs på 60 miles i timen.

Når temperaturen børster de tremanns sifrene, går folk til vannparkene i kjedene. Hver sommer ser disse sesongbestemte attraksjonene etter medarbeiderne, inkludert livvakter, oppdragsgivere, kundeservice, opptaks- og mattearbeidere. Perks inkluderer vanligvis gratis adgang til parken og søster attraksjoner, samt rabatter på varer og mat.

6. Fornøyelsesparker

Arbeide på fornøyelsesparker, inkludert Disney Parks, gir en rekke insentiver. Fri adgang til parken din er gitt, men mange selskaper tilbyr også gratis adgang til andre parker, spesielt hvis de eies av samme morselskap.

Og det er mer: Ansatte kan motta rabatter på varer, mat og til og med snike forhåndsvisning av nye attraksjoner.

7. Golfbaner

Golf er en kostbar sport og jobber på et kurs har unike fordeler, inkludert gratis golf, pro shop rabatter og mer. Hver sommer ser kursene etter caddies, pro shopansatte, food service staff og vedlikeholdspersoner for å holde golfspillere lykkelige ute på banen.

8. Sommeraktiviteter

Alt du liker å gjøre ute om sommeren, fra minigolf til svømming, krever at ansatte holder den oppe.Og disse aktivitetene tilbyr vanligvis perks til sine ansatte, inkludert gratis adgang for seg selv (og ofte gratis eller redusert opptak for venner og familiemedlemmer), i tillegg til rabatter på mat og varer og andre fordeler.

9. Kinoer

Kino-jobb er ikke bare for tenåringer. En tidligere filmbutikk-medarbeider forteller om noen av fordelene til konserten i sin Houston Press-blogg, blant annet å se på ubegrensede filmer (inkludert obskure og artsy-flicks) og til og med ta hjem igjen swag fra filmmarkedsføringskampanjer. (Ja, dette er enda en måte å få betalt for å se på filmer.)

10. Museer

Arbeide på et museum lar deg ikke bare utvide ditt sinn, men også få gratis ting. Vanligvis, hvis du arbeider på et museum, kan du besøke andre museer i samme museumsnettverk gratis.

Andre museer kan også tilby rabatt, da organisasjonene vanligvis har gjensidige avtaler som tillater andre museets ansatte gratis tilgang. Noen ganger kan disse avtalene bli utvidet til familiemedlemmer og venner også.

Din sving: Planlegger du å finne en sesongbasert jobb i sommer? Er du mer interessert i utendørsarbeider eller innendørs?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar