Liv

Ekteskap kan spare deg penger, men her er hvorfor det også kan betale for å være enkelt

Ekteskap kan spare deg penger, men her er hvorfor det også kan betale for å være enkelt


Jeg er veldig, veldig enkelt. Og jeg har det bra med det.

Se, jeg er en veldig fin jente. Men jeg er ung, og menn er min alder suge helt bare ikke oppfyller mine standarder akkurat nå.

En nylig artikkel i MarketWatch minnet meg om alle de økonomiske forskjellene singles ansikt. Men da det inkluderte dette sitatet fra "Sex og byens" Carrie Bradshaw, slår det meg veldig hardt, vurderer jeg bare har uteksaminert college:

Hvis du er singel, etter oppgradering, er det ikke en anledning der folk feirer deg, " hun sa.

Carrie Bradshaw snakket bare om gavegiving, men artikkelen går utover det, og hevder at det å være enkelt kan føre til at du opplever store økonomiske ulemper gjennom livet ditt.

Er dette sant? Er jeg dømt til å foten regningen av mine voksne nødvendigheter på egen hånd? Skal jeg være singel og fattig for resten av livet mitt?

Etter å ha tatt en nærmere titt, er jeg ikke overbevist.

Å være single suger for lommeboken din - eller gjør det?

Å være gift betyr at du er dusjet med tilsynelatende endeløse mengder gratis s-t.

Bryllup inkluderer overflod av perfekt innpakket gave, bare fordi to mennesker gjorde det store livsbeslutningen vårt samfunn ser ut besatt med.

Jeg så nylig søsteren min, giftet seg og raket i en sofa, gryter og panner, tallerkener, vinglass, en vogn og mer - alt for gratis, takk til hennes koselige Crate & Barrel bryllupsregister.

Enkelt folk, derimot, får den kalde skulderen når de treffer milepæler i perfekt skritt - alt fordi de gjør det alene.

Som denne artikkelen i Atlanteren sier, er det ikke planlagt turer når vi fremmes på jobb, og ikke krystallglass er begavet når vi kjøper våre første hjem. Det ser ut som at milepælsfester fortsatt er reservert for par og familier. "

Så, ja - min medmenneske peeps og jeg er igjen i kulde når det gjelder gratis ting, alt fordi vi ikke setter en ring på den.

MarketWatch-artikkelen brakte også opp noen åpenbare poeng, som hvordan folk i relasjoner sparer penger på dating kostnader og boliger.

Par som bor sammen sparer ikke bare penger, men de sparer også store på daglige utgifter, for eksempel dagligvarer og husholdningsarbeid, fordi de splitter alt i halvparten.

Kutte utgiftene i halvparten gjør høres ut som en drøm, men jeg laster ikke ned Tinder når som helst snart.

Likevel er det enda flere økonomiske fordeler for ekteskap som enkelte pringler ikke har tilgang til, for eksempel skattefordeler ved arkivering i fellesskap og Evnen til å lene seg på noen økonomisk, bør noe hindre deg i å jobbe.

(Se, jeg kan ikke argumentere for skattefordeler, men jeg tror du burde ha din egen nødfond, enten du er singel eller koblet. Bare nevner det'.)

Gift menn gjør nesten $ 16.000 mer per år enn enslige menn, ifølge denne American Enterprise Institute-studien, selv om studien også fant at giftede menn jobber flere timer enn sine enslige jevnaldrende.

Og hva med kvinner? Studien fant at til tross for gift kvinner som jobber færre timer enn deres enslige kolleger, er forskjellen i inntekter mellom gift og singel kvinner ikke statistisk signifikant.

Hvorfor være single kunne spare deg penger

Det er store økonomiske fordeler å være gift, så er det på tide å bite kulen og flette deg inn i dating verden?

Vel, ikke akkurat. Det kan være noen store tilbakeslag.

En ting du ikke trenger å bekymre deg for når du er singel? Ifølge The Knot's Real Weddings Survey, de gjennomsnittlig kostnad for et bryllup i USA økte til $ 35,329 i 2016.

Jeg tror at magen min bare falt til gulvet.

Ikke glem ringen, heller. Den samme studien fant de gjennomsnittlige engasjementeringskostnadene $6,163. **gulp**

Også, jeg hater å være dyster, men 40% til 50% av ekteskap i USA slutter i skilsmisse. Og mens det ikke er satt nummer på hvor mye man kan koste, rapporterte The Huffington Post at skilsmisse kunne koste mellom $ 15.000 og $ 20.000.

For meg er det ikke mye penger eller gratis ting som kan overbevise meg om å slå seg ned med noen jeg ikke var 100% gaga over - selv om det betyr å måtte kjøpe mine egne plater (mest sannsynlig fra dollarbutikken).

Når det er sagt, skal jeg nyte ensomheten min - for nå, i det minste.

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar