Liv

Gassprisene er lave i sommer, så ta fordel ved å gå på en tur

Gassprisene er lave i sommer, så ta fordel ved å gå på en tur

Den offisielle første sommerdagen kan faktisk være neste uke, men det føles ganske mye som det allerede er her.

Så hvis du ikke allerede har planlagt en god gammeldags sommerferie, er det nå på tide å komme på det - spesielt siden gassprisene er lave.

Penger rapportert gasspriser over hele landet har i gjennomsnitt mindre enn $ 2,50 per gallon i over 18 måneder nå. Nåværende nasjonal gjennomsnitt på $ 2,32 per gallon er omtrent fem cent billigere enn samme tid i fjor, og prisene kan fortsette å falle i juli og august, ifølge AAA.

I utgangspunktet er det den perfekte tiden å planlegge en biltur.

Før du går

Spare opp: Hvis du ikke reiser til senere i sesongen, bruk denne gangen klokt å lagre på forhånd. Her er 10 tips for å stable penger før ferien.

Planlegg det: Bestem hvor du vil gå og hva du vil se og gjøre på turen. Hvis du er interessert i å reise gjennom Sør, rapporterer AAA South Carolina, Oklahoma, Alabama, Mississippi og Tennessee for tiden de fem beste landene for de billigste bildene.

AAAs gasspriser-område bryter ned gjennomsnittsprisene for hver stat og forskjellige undergrunnsområder, slik at du kan få en følelse av hvor mye du betaler for drivstoff, uansett hvor du går.

Forbered deg: Siden du skal reise via bil, lastebil eller varebil, vil du sørge for at kjøretøyet er i god stand (og er fylt opp med alle godbiter du trenger). Dette innlegget med tips for å spare penger når du reiser på tvers av land, vil hjelpe deg med å sjekke de elementene fra din gjøremålsliste, pluss det tilbyr ekstra nyttige råd.

Mens du er på vei

Du kan si at travel bug har bitt The Penny Hoarder staffers en tid eller to. Forfatteren Dana Sitar skrev om en biltur fra Florida Tampa Bay-området til Savannah, Georgia, bruker mindre enn $ 300. Hun anbefaler å hoppe på bensinstasjonene og finne gratis underholdning.

Forfatteren Jamie Cattanach skrev om hennes to-måneders langrennstur hvor hun besøkte 20 stater og brukte omtrent $ 5000. Hennes pengerbesparende råd inkluderer å si ja til sofaer og stryke bilen med en kjøler.

Når du kommer hjem

Bevar minnene av dine reiser ved å lage lavpris suvenirer.

Ta postkortene du har samlet under stoppene dine og forvandle dem til reiseminner ved å bare slå et hull i hver og anbringe dem sammen med en nøkkelring, eller en løse bladring som Martha Stewart Living antyder.

Velg noen bilder fra hundrevisene du vil ta på telefonen din, og slå dem til et kunstverk. Cut, Craft, Create har instruksjoner på gjør en personlig fotokart.

Du kan også ta bilder og reise pyntegjenstander og arbeid dem inn i en memory shadowbox. Souvenir Finder gir deg en ide om hvordan du lager en selv.

Alt i alt, en liten kreativitet går langt når det gjelder å ta en morsom og rimelig bilferie, du vil være sikker på å huske i årene som kommer.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun ønsker å ta en massiv bilferie i hele USA en dag.

Skrive Inn Din Kommentar