Liv

Glade for å flytte? Stillheten er overveldende. Her er 4 tips for å spare penger

Glade for å flytte? Stillheten er overveldende. Her er 4 tips for å spare penger

Raise hånden din hvis du kjærlighet flytting.

Crickets.

Trodde det.

Det er en svett, back-achey, lost-boxy og noe-definitivt-gonna-breaky dag. Jo, ditt nye hjem er på den andre enden av det, men for nå? Du drømmer om teleportasjon.

Og du skal betale en arm og et ben for all denne hodepinen. (Forhåpentligvis ikke bokstavelig talt, men vi kan ikke være sikker. Du vil bli overrasket over hva du er villig til å gjøre for å få en sofa opp seks trapper.)

La oss ta stinget ut av det.

Her er fire tips for å spare dagspenninger fra en forfatter som sparte nesten $ 500 på hennes siste trekk.

1. Forhandle Leie Dato

Store livsendringer overholder ikke en streng første-of-the-month tidsplan. Du kan være klar til å flytte inn den 7. eller 17. mai. Hvorfor betale for en uke eller mer av leie når du ikke bor der?

Spør din nye utleier om å prorere leien. I et høyt etterspørselsområde kan du kanskje ikke få innflytelsesdato, men du kan barbere deg noen dager og spare noen få hundre dollar.

2. Selg dine ting

Møbler. Gensere som er forrige sesong. Bøker, de mest umulig tette tingene du ikke vet hvorfor du eier.

De store greiene øker dine flyttekostnader. Det er enda en ting du betaler en mover for å slepe eller en ekstra kvadratmeter plass du trenger i U-Haul.

Oppfør alt du er villig til å dele med på Craigslist, Facebook eller en av disse appene:

  • letgo lar deg få et bilde av omtrent alt element du vil selge og liste det på mindre enn 30 sekunder.
  • Decluttr kjøper gamle CDer, DVDer, Blu-ray og videospill, pluss maskinvare som mobiltelefoner, tabletter, spillkonsoller og iPod.
  • Bookscouter hjelper deg med å selge gamle lærebøker. Søk med bokens ISBN for å finne den beste prisen blant mer enn 25 av de mest betalende og mest anerkjente tilbakekjøpsselskapene.

Du kan alltid erstatte dine ting - gratis! - Når du lander på de nye graver. Men du skjønner sikkert at du ikke trenger det så ille, uansett.

3. Snakk med din nåværende utleier

Prepping din leilighet for en utflytting er et minfelt.

Husker huseieren at chip i frontvinduet var der før du? Vil de belaste deg for at du ikke spikrer spikerhull i veggen? Kan du legge bak hyllene du installerte i skapet?

Ikke la det gå til sjanse. Spør din utleier. Send dem en epost slik at du har en oversikt over deres svar for å unngå tilbakebetaling.

4. ALDRI Betal for bokser

Til tross for bazillions av pappkasser kastet i søppel på reg fra naboer eller forsendelser i matbutikken nedover kvarteret, flyttes movers kontanter for ny esker.

I stedet skyller du husets resirkuleringsboks. Eller bare spør dine naboer, hvis du ikke har noe imot det menneskelige samspillet.

Eller min favoritt: Finn ut når nærliggende dagligvarebutikker og butikkvarer mottar forsendelser og stopper senere på dagen for å løfte opp tomme bokser.

Hvis du er ekstremt, kan du snakke med noen som beveger seg inn i bygningen din og gjenbruk deres tomme bokser. Du vet at de er gode for å flytte.

Uansett hva du gjør, ikke betal for bokser!

En siste ting…

Overskrift over hele landet?

Vurder å sende alt - inkludert deg selv - i stedet for kjøring. Her er hvorfor det er den billigste måten å flytte over hele landet.

Opplysning: Våre venner sluttet å invitere oss fordi vi alltid graver for løs forandring mellom deres sofaer. Vi bruker tilknyttede lenker i stedet, så vi blir fortsatt invitert til noen få fester.

Dana Sitar (@danasitar) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar